Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 952
  • 891
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Аз ползвах една на Билка с грейпфрут и хич не ми хареса от гледна точка на вкуса.Има ли такава с вишна?Ако има,бих я изпробвала. Simple Smile

# 121
Никога повече няма да си купя душ гел Фа. Всичките са ужасни  Confused

# 122
Със сигурност повече няма да купя топено сирене на Пършевица, на вкус е като парафин  Sick Кашкавалът на Бор - Чвор също съсипаха и при готвене остава на някаква мазнина...

# 123
Аз ползвах една на Билка с грейпфрут и хич не ми хареса от гледна точка на вкуса.Има ли такава с вишна?Ако има,бих я изпробвала. Simple Smile
Трябва да внеса корекция - оказа се, че водата с прополис която в момента ползвам е с марка Биодент, а не Билка. А водата на Билка, от която съм доволна е тази http://apteka.framar.bg/30021798/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7 … 250-%D0%BC%D0%BB- в състава й пише "дива череша" И от нея съм супер доволна - страхотно добре действа на венците. А тази с грейпфрут пък е добра за хората на хомеопатично лечение. За да не ставам рекламен агент на марката да споделя, че хомеопатичните пасти на Билка не ми харесват - имам чувството, че не измиватдобре.

# 124
 Никога, никога повече от готовия фреш на Пикадили  #2gunfire Беше газиран . Купувах преди редовно, напоследък бях започнала да си правя сама. Обаче такъв до сега не бях случвала. Като го отворих кипна....загледах се и етикета беше подменян, имаше останала лепка от стария  #2gunfire Вчера се загледах пак във фрешовете- видимо всички бяха газирани. В потрес съм...а не е като да не струват пари...
 Сирене Сердика - меко, трошливо...стана на кайма докато го занеса в къщи.

# 125
Дом. пюре Идеал, по-гадно нещо отдавна не съм купувала.

Момичета, вчера си купих от Кауфланд мандарини, на етикета си пишеше мандарини, изглеждат като мандарини! Заклевам се, че това е портокал, с вкус на портокал, вътре си изглежда като портокал, мъжа ми каза, че и на портокал мирише ooooh! . Каква е тая гадост, дето си я взех, не знам... много съм разочарована.

# 126
  • Sunshine state
Дом. пюре Идеал, по-гадно нещо отдавна не съм купувала.

Момичета, вчера си купих от Кауфланд мандарини, на етикета си пишеше мандарини, изглеждат като мандарини! Заклевам се, че това е портокал, с вкус на портокал, вътре си изглежда като портокал, мъжа ми каза, че и на портокал мирише ooooh! . Каква е тая гадост, дето си я взех, не знам... много съм разочарована.
В нашия Кауфланд имаше клементини,които си имат точно вкус на портокал.Да не би да е това?  newsm78

# 127
Пупитка, Thinking не знам какво е клементини.
Бяха на промоция и бяха огромно количество! Не знам какво съм взела.
Усъмних се още като започнах да ги беля, бяха с тънки кори, но много трудно се белеха, а не като мандарина. Обаче, сега ме мързи да се връщам и да видя за какво иде реч. Освен нещо друго да съм си взела newsm78

# 128
Няма грешка и аз се прецаках и си взех от тези "мандарини".Определено имаха странен вкус и ужасно трудно се белеха  и затова заминаха за боклука.Немога да кажа какъв им е вкуса,защото веднага след първата проба ги изхвърлих-страшно кисели ми се видяха..

# 129
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз взех от тези "мандарини". Според мен е някаква смеска между мандарина и портокал. Странни са, но много ми харесват. Иначе на етикет и касов бон се води "мандарина".

# 130
Сорта е Нова, такива са си. И сорта Ортаник е такъв - трудно се бели и е по-кисел, аз го вземам за сок, защото другите сортове не вървят на цитруспресата.

# 131
Никога, никога повече от готовия фреш на Пикадили  #2gunfire Беше газиран . Купувах преди редовно, напоследък бях започнала да си правя сама. Обаче такъв до сега не бях случвала. Като го отворих кипна....загледах се и етикета беше подменян, имаше останала лепка от стария  #2gunfire Вчера се загледах пак във фрешовете- видимо всички бяха газирани. В потрес съм...а не е като да не струват пари...
 Сирене Сердика - меко, трошливо...стана на кайма докато го занеса в къщи.

Един фреш се пие до 30 мин след направата му  Peace

# 132
  • Sunshine state
Пупитка, Thinking не знам какво е клементини.

Ето това е клементина.И при нас ги имаше на промоция само,че под името "клементина',каквито съответно са тези странни мандарини.Дори на самата табелка с цената пишеше "сладко-кисели".Аз не взех,защото не ги харесвам. Peace

# 133
  • Ланкър, планините Овнерог

Баш същите

# 134
Запис да следя темата.  Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт