Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 950
  • 891
  •   1
Отговори
# 105
alra, е как да ги върна кренвиршите? Те са си в срок, това че на мен не са ми вкусни, си е мой проблем. Нито мога някак да им проверя съдържанието и да видя доколко отговарят на стандарта. Просто отбелязвам тук, че не са хубави, да не би някой да се излъже като мен да ги пробва. Аз кренвирши купувам веднъж на половин година, не ядем такива неща по принцип, ама ето нА приядоха ни се, пък така се прецакаме...

Angel_Dust, аз съм много доволна от Хималаята, малко ни беше търсене първата седмица, докато й свикнем с вкуса и консистенцията, ама сега пък като се случи да се измием с друга паста, все едно не сме си мили зъбите. А и е направо неприлично евтина на фона на останалите пасти. Аз лично имах голям проблем с венците, но откакто се мия с нея, се закрепи положението. Но и тук всичко си е индивидуално и е възможно на вас да не ви действа така. Както казах, има леко специфичен вкус, та не се знае, знае ли се Simple Smile

Аз пък си купих една вода точно на Listerine, ама е толкова лютива, че направо не е истина. Разреждам си я с вода и пак ми е мъчение да я ползвам. Мързи ме сега да стана да я видя коя е, ама беше златист етикетът. И има един особен послевкус, който не ми допада. Абе определено съм разочарована, особено за парите които дадох (5 лв за малко шишенце).

# 106
  • София
Jaded - мерси, за тези пари, най-малкото ще я пробваме сигурно.
Листерин, да и аз първият път бях взела нещо ужасяващо люто. Мъжът ми го хареса обаче и довърши шишето, после съм си взимала портокаловото и бива Simple Smile Но все пак добре, че си взела малко за проба, а не си се набутала направо с някое 1л.

# 107
  • Ланкър, планините Овнерог
Зъболекарят на щерката препоръча да се жабури с Листерин (кървят й венците). Каза, че е все тая кой ще вземем, тя си избра зеления ииии........... след първия път й избиха сълзи на очите  Laughing Ама ще си го жабури, сама си го избра. Къде струва 5лв, аз го взех за над 7лв (500мл)?

На Хималая май всичко е добро. Взимала съм осоновно балсамчето за разтривки, много добро. А как отпушва носа.........

# 108
  • Sunshine state
Зъболекарят на щерката препоръча да се жабури с Листерин (кървят й венците). Каза, че е все тая кой ще вземем, тя си избра зеления ииии........... след първия път й избиха сълзи на очите  Laughing Ама ще си го жабури, сама си го избра. Къде струва 5лв, аз го взех за над 7лв (500мл)?

На Хималая май всичко е добро. Взимала съм осоновно балсамчето за разтривки, много добро. А как отпушва носа.........

Как 7лв. за 500мл.?Тази разфасовка е към 16лв.Да не би да е било 250мл.?

# 109
  • Ланкър, планините Овнерог

Как 7лв. за 500мл.?Тази разфасовка е към 16лв.Да не би да е било 250мл.?

Мдааааа, така става като пиша, без да погледна  Blush - 250мл е

# 110
  • Sunshine state
Тъкмо ми вдъхна надежда,че го има и на разумна цена. Laughing

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 12:36 от Pupitka

# 111
  • София
В разни сайтове вчера видях някои от видовете листерин 500мл за по 11,50лв. Но пък с доставката сигурно ще излязат пак, колкото от аптека. Все пак ако по сайтовете има и такива цени, вероятно и в някои аптеки се намират по-евтини.

# 112
Гита Ог, Листерин Total care Enamel Guard 250 мл е моят, купих го от аптеки Ремедиум. Погледнах сега сайта им, на промоция е, 4,99 лв, стара цена 6,59 лв.

Angel_Dust, дори мъжът ми не може да се справи с него Simple Smile Ще се мъча аз, че ми е жал да го хвърля.

# 113
  • София
Сега гледам в римедиумите 500 мл са намалени от 11 и нещо на 9.09 лв. Все пак явно може и на прилични цени да се намери.
Моята лютата мисля куул минт беше, една тъмно синя.

# 114
  • Sunshine state
Току що идвам от кауфланд-Листерин за 9.45лв. 500мл. Simple Smile

# 115
  • София
И аз да се оплача: в неделя имах гости и взех 2 кила телешки врат за в глиненото гърне. И докато го режех, попаднах на някаква бяла карантия (баба каза, че сигурно са момици), която тежеше близо 400 грама! Снимах карантийката на везната заедно с етикета от месото и сега се чудя как да процедирам. Става дума за Фантастико в Младост 4.
С парчето в една торбичка,въоръжена със снимков материал,отиваш в магазина и си искаш парите обратно или поне да ти приспаднат тия 400гр.
Писах на управителя на веригата, приложих му снимката и ми каза да отивам в магазина дори и без касова бележка и ще ми върнат парите. Доста бързо ми реагира и съм очарована от отношението.

# 116
ползвам паста за зъби Билка, мисля, че е бг, без флуор и мента, подходяща при прием на хомеопатия, не е скъпа

# 117
Момичета, Листерин и Елудрил са най добрите води, люти, но действат, радвайте се, че вече ги има по нашите магазини, едно време само с внос се сдобивахме с тях.

# 118
Аз не съм ползвала вносни води за уста, обаче съм много доволна от тези на Билка. В момента ползвам една с прополис, преди време една с вишна май беше - също много добра. Всички възпаления по венците ми оправят. И са на съвсем разумна цена, сравнено с вносните.

# 119
Водата за уста"Листерин"в нашия ДМ(Габрово)беше на 8лв-500мл

Общи условия

Активация на акаунт