Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 928
  • 891
  •   1
Отговори
# 90
Записче  Simple Smile

# 91
Добре, не мога да разбера ЗАЩО не върнете гадните продукти вместо да ги хвърляте? Кренвиршите, пастата за зъби. Така хем ще си получите парите обратно, хем като ги върнат много клиенти и имат много брак, ще се замислят дали да продават тези боклуци.

# 92
  • Sunshine state
Астера Пародонт водата за уста е супер,но пастата не струва.

Позвах избелващата и актив- едната беше супер, другата отврат  Confused
Ама като не запомних коя беше хубавата? Ти коя ползва?
Aktiv ползвах,обикновената.Другата нещо не ми вдъхна доверие,но може точно тя да е била хубава.
Сега затвориха Билла-та до нас и няма от къде да си взимам водата за уста,та взех на марката Кауфланд "Минт",зелената.Ще видим дали става..Хубавото на MY беше,че е без алкохол.Тази не я знам.На мирис и съдържание е екстра.
Много ме заинтригува с тази паста за зъби.Има ли я някъде в търговската мрежа или само от нет-а можеш да си я поръчваш? Thinking
Добре, не мога да разбера ЗАЩО не върнете гадните продукти вместо да ги хвърляте? Кренвиршите, пастата за зъби. Така хем ще си получите парите обратно, хем като ги върнат много клиенти и имат много брак, ще се замислят дали да продават тези боклуци.
Е,това,че на мен не ми е харесала пастата,не означава,че на друг няма да му хареса.Има хора,които обичат сладки пасти и не им пречи-майка ми,примерно.Аз искам по-свеж вкус,а не сякаш си мия зъбите със сметана. Simple Smile Плюс това някак си не ми се връзва да върна използвана паста в срок на годност..

# 93
  • София
Pupitka,

За Ajona ли питаш? Ако да погледни тук.

# 94
  • София
хъм, тази хималая ме заинтригува, въпреки, че  от години само сенсодин ползваме и не съм сигурна до колко сме склонни на смяна... но пък може някой път за експеримента да я вземем.

# 95
  • Sunshine state
Да,за нея питах.Много ти благодаря!  bouquet
А подходяща ли е за проблемни венци?
П.П.Отзив за водата за уста "Минт"-никак не е дълготрайна и има остатъчен дъх на нещо средно м/у лекарство и мухъл.. Confused Ще се купува нова.. Crossing Arms

# 96
  • София
Pupitka - нашият заболекар препоръчва Listerine особенно за по-дълга употреба.

# 97
  • Sunshine state
Там е проблемът,че ми идва скъпа,иначе е много хубава.Интересното е,че в Германия е по-евтина от тук-около 4 евро,а тук 16лв.  Rolling Eyes

# 98
  • София
един и същи грамаж ли? тук има и 250 мл за 6 лв някъде, 15-16 е 500мл, литъра към 30...  вярно не е най-евтиното нещо, но пък е хубава, което май е по-добре от колкото да купуваш някакви гадни и да ги сменяш постоянно.
Иначе за други имаше нещо, че променят вкуса при по-дълга употреба, могат да пожълтеят зъбите и т.н. не много приятни ефекти.

# 99
  • Sunshine state
Точно 500мл.,абсолютно същия грамаж,същите видове.Наблюденията ми са скорошни.Не мога да разбера защо е тази разлика.

# 100
  • София
Ами то...сефте, както се казва. Тук какво ли не е по-скъпо Simple Smile
Иначе сега ги гледам в техният амазон, между 2,50 и 6,30Е са различните видове и при различните продавачи 500мл...  ако ти излиза с доставката по-изгодно може да си поръчаш някакво количество.

# 101
  • София
Да,за нея питах.Много ти благодаря!  bouquet
А подходяща ли е за проблемни венци?
П.П.Отзив за водата за уста "Минт"-никак не е дълготрайна и има остатъчен дъх на нещо средно м/у лекарство и мухъл.. Confused Ще се купува нова.. Crossing Arms

Точно заради кървенето на венците започнах да я ползвам, а и няма флуор.

# 102
  • Sunshine state

Точно заради кървенето на венците започнах да я ползвам, а и няма флуор.
И на мен ми трябва заради венците-не кървят,но в миналото имах проблеми с тях и сега правя желязна профилактика.Как се чете това-Айона или Аджона?Да не ми се смеят просто в аптеката. Blush

# 103
  • София
И на мен ми трябва заради венците-не кървят,но в миналото имах проблеми с тях и сега правя желязна профилактика.Как се чете това-Айона или Аджона?Да не ми се смеят просто в аптеката. Blush
Laughing Айона

# 104
  • Sunshine state
Laughing Айона
Ееее,златна си! Hug Още утре ще я взема,че ми е наблизо едната аптека.Купих вече Билка-та,но не е отворена,че в другата има още малко.Ще изчака. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт