Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 250
  • 891
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Откакто го открих, само от него взимам - но май е произведен само за Лидл и не се предлага другаде... Изключително доволна съм от качеството. Дори едно зрънце не хвърлям!

Т.е препоръчваш,така ли?Щот темата е друга... Peace

# 376
  • София
И аз в последно време си взимах Перлен ориз на Крина, защото беше чист и хубав,но онзи ден  купих 2 пакета от Карфур и вчера единия направо ми взе здравето с чистенето 2 часа Sad И него са развалили както един бисерен,който май-беше на Изи -чист и едър и след време като взех  беше ужасно мръсен Sad  Сега пак трябва да търся нова марка.....Ако някоя от вас може да ми препоръча ще бъда много благодарна Simple Smile

Аз отговорих на този постинг, но не съобразих да го вмъкна като цитат.  Peace

# 377
Никога повече торби за прахосмукачка Тони! Няма такова ужасно нещо!
Първо - има само един филтър в пакет от 3 торби, второ - не зная как е направен отвора, но е невъзможно мръсотията да попада само в торбата, а пълни машината.
Винаги съм купувала само Нитек, но рядко ги намирам.

# 378
Никога повече торби за прахосмукачка Тони! Няма такова ужасно нещо!
Първо - има само един филтър в пакет от 3 торби, второ - не зная как е направен отвора, но е невъзможно мръсотията да попада само в торбата, а пълни машината.
Винаги съм купувала само Нитек, но рядко ги намирам.

Подкрепям!  И на нашата не става, въпреки, че модела фигурира на опаковката!  Седят ми като паметници сега! 

# 379
  • София
Здравейте, изгубих ви дирите напоследък.   Hug

"Похвалвам" кашкавал от краве мляко "Баджанашки" - в момента е на промоция в Била. Прекалено е солен, като вкусът, койгто остава в устата е на нещо изкуствено - някакъв изкуствен осолител, много неприятен вкус. Дори и разтопен на пица или в спагети този вкус не изчезва.

# 380
  • Sunshine state
Искам да се оплача от консерви "Кайзер Франц" и по-конретно тези с пушени миди и октопод. Обичам морска храна и редовно опитвам нови неща,но тези,въпреки хубавата си цена,не стават.Мидите са ужасни и тежки на вкус,а октоподът в чесново олио е повече от отвратителен-твърд и има някакъв странен дъх,който още не мога да определя. Лошото е,че взех няколко консерви-между тях има и калмари,като мислех,че ще са свестни и сега не смея да ги отворя. ooooh!

# 381
  • Sofia
върни ги в магазина...

# 382
  • Sunshine state
Проблемът е,че са си в срок.Какво обяснение да им дам?  Thinking

# 383
  • Sofia
това,което си дала тук,имаш право...или поискай да ти ги заменят за друга стока

# 384
  • Sunshine state
Ще опитам,пък дано да се получи.  Praynig

# 385
  • Sofia
може да им занесеш отворената и те да опитат...

# 386
шоколад Своге съвсем е изпортен: избягвам продукти , на чийто етикет пише "растителни масла" (твърде е вероятно да са хидрогенирани), но понякога си купувах натуралния им; днес вече е с нова опаковка, има и лого на друга фирма отзад - нещо с "м", но е доста марципанен и нискокачествен, лии си. А и са намалили грамажа май (90 гр. е).
Ще трябва да мина на какаова маса от био магазините...

# 387
  • Sunshine state
Вече не се произвежда от Крафт Якобс ли?  Rolling Eyes

# 388
шоколад Своге съвсем е изпортен: избягвам продукти , на чийто етикет пише "растителни масла" (твърде е вероятно да са хидрогенирани), но понякога си купувах натуралния им; днес вече е с нова опаковка, има и лого на друга фирма отзад - нещо с "м", но е доста марципанен и нискокачествен, лии си. А и са намалили грамажа май (90 гр. е).
Ще трябва да мина на какаова маса от био магазините...
Ти пък не им вярвай много на БИОто Simple Smile
Какао маса вкарвам с тонове всеки месец - и пазарът за БИО такава в България е никакъв - освен ако не е готова пакетирана някъде от вън.
Иначе е вкусна - и аз я предпочитам пред шоколадите Simple Smile
Шоколад само на Линд (от тези, които се продават в магазините).

# 389
ха, мерси. Ама и Линд не са "стока", пък и скъпи... Монделез пише на новите Своге, дитрибутор бил. Аз взимам един бг - Колеф, габровски производител за 2 и нещо от СВА.

Общи условия

Активация на акаунт