Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 207
  • 891
  •   1
Отговори
# 480

На много от колбасите пише в съдържанието глюкоза или глюкозо-фруктозен сироп.

# 481
  • Sunshine state
Никога повече няма да купя консерва филе от риба тон в собствен сос на Di Alba,които са си Диавена ООД всъщност. Много често купувам тази риба тон,но последните 2 пъти вместо филе,получавам каша,която аз мразя.Не смятам да давам по 3 и кусур лв за тази пихтия,която хич не се различава от гадостта наречена "парченца риба тон". Днес ще им звънна на телефона на потребителя да изкажа мнението си,защото ме губят като клиент. Peace

# 482
  • Пловдив
И аз се отказах от тази риба тон, преди 3-4 месеца, поради същата причина Sick
Скрит текст:
Сега купувам от тези и съм много доволна Heart Eyes
https://www.google.bg/search?q=Tuna+Steak+in+sunflower+oil+Kaise … 80364%3B328%3B328
[/color]

# 483
Никога повече в Danayа!! хора, досега не знаех какъв е този магазин, но не може да върнете дрехи с етикет и касова бележка, купени от Даная, дори и в самия ден на покупката, какво остава за след месец? Колко ли години ще им трябват, за да намерят място на пазара? Sick

# 484
Никога повече в Danayа!! хора, досега не знаех какъв е този магазин, но не може да върнете дрехи с етикет и касова бележка, купени от Даная, дори и в самия ден на покупката, какво остава за след месец? Колко ли години ще им трябват, за да намерят място на пазара? Sick

КЗП?

# 485

Аз не съм връщала там, но продавачките ми направиха мноого лошо впечатление. Много прости, заядливи, позволяват си да коментират клиентите пред самите тях. Много елементарни момиченца.

# 486
...относно Danaya..на мен също ми направи много лошо впечатление поведението на НЯКОИ от работещите там, такива коментари си позволяват да правят за клиентите.., но явно върху фирмената култура оказват влияние и способностите на шефката им Sick

# 487
  • Sunshine state
Така,обадих се на Диавена да направя рекламация.Служителката беше много любезна,записа телефона и името ми и ме увери,че ще се свържат с мен допълнително.Изказа съжаление за разочарованието.. Сега ще видим какво ще стане. Разполагам и със снимков материал,но в момента не мога да го кача,защото нямам кабел под ръка.  Wink

# 488
В Даная не признават Закона за защита на потребителите и затова смятам, че нямат място на нашия пазар, ако не променят коренно поведението си!

# 489
Добре, ама някой оплакал ли се е пред компетентните органи? Има ли отговор?

Иначе най-добре никой, никога да не влиза там... но това няма как да се организира до такава степен че чак да фалират или да се принудят да затворят ...

# 490
Добре, ама някой оплакал ли се е пред компетентните органи? Има ли отговор?

Иначе най-добре никой, никога да не влиза там... но това няма как да се организира до такава степен че чак да фалират или да се принудят да затворят ...

Ми то така или иначе, като гледам тази година е доста празно откъм клиенти в Даная.

# 491
  • Varna

Нищо от продуктите на Бор-чвор - върховни боклуци.

+1  Naughty

# 492
Лаптоп Dell. За няколко месеца ми се наложи последователно да сменя харддиск, батерия и клавиатура. Сервизът е под всякаква критика. Новата клавиатура се оказа дефектна и ме мотаят повече от месец за нова. Бясна съм!  #Cussing out

# 493
Лаптоп Dell. За няколко месеца ми се наложи последователно да сменя харддиск, батерия и клавиатура. Сервизът е под всякаква критика. Новата клавиатура се оказа дефектна и ме мотаят повече от месец за нова. Бясна съм!  #Cussing out
Откъде го купи?

# 494
Лаптоп Dell. За няколко месеца ми се наложи последователно да сменя харддиск, батерия и клавиатура.................
Е, недей така...............    Laughing
Моят е Dell и вече 2,6 години работи безотказно.Пу-пу, да не му е уроки.    Praynig

Общи условия

Активация на акаунт