Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 893
  • 891
  •   1
Отговори
# 825
На Мегияс и на Дайхман не съм купувала, но на дъщеря ми нито едни купени от там не оцеляха и месец.
Аз купувам на Мат Стар - естествена кожа, добра цена, удобни и здрави  Peace
Досега каквото и да сме взели на мат стар е било пълен боклук.

# 826
  • Бургас
А една чанта как ми легна на сърце Heart Eyes

Чантите им са много хубави. И аз пролетта прежалих едни 180 лв. Embarassed

# 827
  • до най-прекрасния мъж
Аз много харесвам чантите на TSB. Български са, но са ужасно здрави. Изхвърлям ги, защото им минава модата, а не защото са се скъсали или повредили. Цени - последно бяха около 30-40 лв, сега може и да са поскъпнали.
http://www.tsb-bg.com/on/

# 828
  • София-Младост
Аз много харесвам чантите на TSB. Български са, но са ужасно здрави. Изхвърлям ги, защото им минава модата, а не защото са се скъсали или повредили. Цени - последно бяха около 30-40 лв, сега може и да са поскъпнали.

Трябва да влезете, за да имате достъп до определени ресурси в сайта
РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА НЯМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА GSM: 0889 554723 и ще Ви дадем парола !
 #Crazy

# 829

РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА НЯМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА GSM: 0889 554723 и ще Ви дадем парола !
 #Crazy
Голяма конспирация, тези да не са като масоните. hahaha

# 830
 #Crazy
Е такова нещо за първи път виждам  ooooh!  Shocked Rolling Eyes

Голяма конспирация, тези да не са като масоните. hahaha
Или не им върви търговията и са решили да изкарат някой лев от импулсен телефон  Mr. Green

# 831
На Мегияс и на Дайхман не съм купувала, но на дъщеря ми нито едни купени от там не оцеляха и месец.
Аз купувам на Мат Стар - естествена кожа, добра цена, удобни и здрави  Peace
Досега каквото и да сме взели на мат стар е било пълен боклук.

Мат Стар отдавна нямат и те качествени обувки от ест, кожа. Вчера бях в магазина им и там китайски боклуци, че дори и на по-високи цени в сравнение в Паолото и Тенденз.

Мегияс са български, но под всякаква критика. Там дори лявата с дясната обувка може да не си прилича, отвратително лоша изработка.

# 832
  • Sunshine state
Брех,все си мислех,че на ТСБ чантите ще са скъпи,а те 30-40лв.  Shocked Ще взема да се отбия,че отчаяно се нуждая от нова ЗДРАВА чанта. Последните 2 пъти от пестеливост си взех китайски и 2-те заминават след 2-3 месеца употреба. Просто се разшиват или пък циповете им се скапват. На едната дръжките й също издадоха багажа. Последната има и изгаряния-оставих я по невнимание за минута на керамичния котлон,той се включил и .. единият джоб е с изгаряния 5-та степен. Crazy
И мен ме учудва тази регистрация в сайта. Що за лудост да не мога да разгледам без регистрация? Че аз за времето,което ще изгубя да се регистрирам,ще разгледам 100 други сайта.  Rolling Eyes Все пак минавам през ТСБ-то на Сточна гара всеки ден и ще разгледам.  Peace

# 833
  • София-Младост
Все пак минавам през ТСБ-то на Сточна гара всеки ден и ще разгледам.  Peace
Къде на Ст.гара?

# 834
  • до най-прекрасния мъж
Това с регистрацията и мен ме учуди, но го видях след като пуснах линка. Интересно, че на мъжката колекция достъпът е свободен. Магазинът е на Сточна гара - като идваш от Централна гара в посока Рилона, точно след сградата на Сточна гара /последно беше някаква чалготека Хистерия или нещо подобно/ преди кръстовището вдясно. Иначе аз съм купувала от подлеза след тунела - големия, който е под кръстовището на 6-ти септември и Цар Борис. Но там магазина го затвориха отдавна мисля. Иначе беше доста голям и имаше богат избор.

# 835
  • Sunshine state
Знам го магазина. На заплата ще отида задължително. Благодаря.   bouquet
Ала-Бала,в Пловдив.  Peace

# 836
  • Пловдив
Къде на Ст.гара?
Виждам, че си от София става въпрос за Сточна гара- Пловдив.
А на центъра в Пловдив до Евроленда, в онзи магазин за чанти също продават такива на ТСБ.

# 837
  • Sunshine state

А на центъра в Пловдив до Евроленда, в онзи магазин за чанти също продават такива на ТСБ.
Чудесно! Много благодаря! Simple Smile

# 838
  • София-Младост
Къде на Ст.гара?
Схванах аз вече, но доста се почудих къде в Сф на Ст.гара е имало дискотека Laughing

# 839
Преди седмица купих скъпи детски чашафи на Тач от хубав магазин след уверение на продавачката колко са прекрасни,че не изпускат боя и са невероятно качествени.
След като ги платих видях,че са произведени в Македония,но реших все пак да не ги връщам.След няколко дни ги изпрах изпускат огромно количество боя и картинката се размаза след изсъхване.Пазя касовата бележка ако продавачката откаже да ми върне парите дали имам някакъв шанс при Комисията за защита на потребителите?

Общи условия

Активация на акаунт