Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 895
  • 891
  •   1
Отговори
# 810

В GiAnni няма ли нещо подходящо?

Е има, но са по 300лв.  Tired

И освен това последно, като гледах моделите им бяха, като да слезеш от колата и да влезеш в ресторанта  Tired
Никаква практичност, за ежедневно, целодневно използване.

# 811
  • Бургас
Та, който има опит с качествени и модерно изглеждащи обувки ще съм му много благодарна да сподели  Praynig

http://www.arise-shoes.com/contact_bg.htm

В последните години съм се спряла основно на тези обувки. Супер качествени са, а са и удобни. Ботушите са около 200 лв., обувките вървят по около стотина. Летните са по-евтини.
Имам боти отпреди 3-4 години, не са мръднали. И моделите са класически, т.е. не им минава бързо модата. И определено са направени за носене и ходене, не за ресторанти.

# 812
Купувах си за лятото и момичето в магазина не криеше кои са китайски и кои български, ама може да съм и' станала симпатична, не знам.
 няма ли нещо подходящо?

От кой магазин си ги купува?
В GiAnni скоро не съм гледала, но там освен случаите на промоция си е цифромания и въпреки всичко не съм склонна да давам по 200- 300 лв за ежедневна обувка (не ботуш).

Магазинът срещу МЦ Света София(не съм сигурна дали още работи), имат и срещу Паоло Ботичели магазин.

# 813
Благодаря на Genuine и на Tintina . Още утре ще проверя.

# 814
Добре де, защо не си поръчате обувки от чужбина?
В повечето случаи са доста по-евтини, доста по-качествени, отговарят си на номерата, ако не си отговарят питате в темата и някой ви казва дали са уголемени/умалени, имат 1 година гаранция, а ако не ви харесат/станат може да ги върнете?
Не съм купувала обувки от България поне от 4-5 години. Купувам от Amazon и Javari за мен, съпруга, детето, майка ми и баща ми и досега няма нито един чифт, който да се е скапал! Че и цените им са повече от прилични, особено на намаление. Освен това всеки ден намаляват модели. И то говорим за известни марки, не за китайски боклучета.

# 815
  • Бургас
Лично аз не мога да купя обувка, без да я пробвам. Не е само до умалено-уголемено. Имам висок свод, сравнително тесни крака, не всичко ми става и много трудно намирам хем обувка, която ми става, хем да е удобна, хем да не ме натиска някъде. Засега единствено тези на "Арайс" не ми създават проблеми, понякога улучвам и други, но въпрос на късмет.

# 816
  • София
Tintina, преди година и аз мислех така. Със сравнително по-широк крак съм, с уголемено кокълче на палеца и не можех да си представя да купя обувка, без да съм я пробвала. Но от темата за Javari се зарибих и откакто купих по време на разпродажба 5 чифта кожени обувки за цялото семейство за 130 лв. друга песен запях  Wink
Не съм се разочаровала скоро от продукт, та само със спам се включвам Embarassed

# 817
Tintina, преди година и аз мислех така. Със сравнително по-широк крак съм, с уголемено кокълче на палеца и не можех да си представя да купя обувка, без да съм я пробвала. Но от темата за Javari се зарибих и откакто купих по време на разпродажба 5 чифта кожени обувки за цялото семейство за 130 лв. друга песен запях  Wink
Не съм се разочаровала скоро от продукт, та само със спам се включвам Embarassed

Дайте го този сайт на Javari. Има ли тема за него?

# 818
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740701.0 има разбира се.
В амазон също има доста добри намаления, нищо, че са под една шапка, нещата които съм си харесвала, често в амазон са били на по-добра цена.

# 819
В амазон също има доста добри намаления, нищо, че са под една шапка, нещата които съм си харесвала, често в амазон са били на по-добра цена.

Многооооо благодаря   bouquet

едит:  Thinking да не спамя темата, но аз виждам обувки по над 100-150 евро и то с намаленията

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 23:54 от Red_Hot

# 820
  • София
зависи от момента и какво търсиш, Скоро в немския бай вип имаше ботуши - геокс, кларкс, кикърс и подобни по 160лв бяха.... те общо взето ту едно ту друго си намаляват, понякога има допълнителни кодове за още намаления. Миналата година  помня, че имаше хубави намаления на зимни обувки в края на октомври, началото на ноември, понеже тогава търсех за детето ботуши...
Като цяло в де са по-евтини обувките, но аз все пак си правя сверки. На дечко есента купих ессо маратонки за 24 Е, на мен пък пак техни пролетта 2 чифта общо за 120лв. Предвид качеството е идеално.

Иначе на наша земя, в момента има някои намалени модели  в сайта на бера, някои по 50%

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 10:08 от Angel_Dust

# 821

Многооооо благодаря   bouquet

едит:  Thinking да не спамя темата, но аз виждам обувки по над 100-150 евро и то с намаленията

Следете темата, за която са ви дали линк. Момичетата непрекъснато пускат линкове за много намалени качествени обувки.

# 822
  • гр.София
Аз зимни боти и ботуши си купувам само от тук:http://www.stil99.com/%D0%91%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%91%D0%BE%D1%82%D1%83%D1%88%D0%B8-C49.bg.html
нося ги по 3-4 години, български са ест. кожа, много съм доволна, има и китайски внимавайте, но те са изк.кожа и си личи, че са боклук  Mr. Green

# 823
Сори за спама, но не мога да не се включа и аз по болната ми тема-качествени обувки на небаснословни цени, мисия невъзможна.
Тенденз и Мегияс - никога повече Sick  Sick  Sick
Благодаря на Tintina за линка, ботушите изглеждат хубави, здрави и удобни, непременно ще отида да ги видя. А една чанта как ми легна на сърце Heart Eyes

# 824
  • София
На Мегияс и на Дайхман не съм купувала, но на дъщеря ми нито едни купени от там не оцеляха и месец.
Аз купувам на Мат Стар - естествена кожа, добра цена, удобни и здрави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт