Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 915
  • 891
  •   1
Отговори
# 795
Цитат
В сухото мляко няма нищо лошо, дори напротив то се прави от сурово краве  мляко - просто е изсушено.
О.к.Най-вероятно е така.
Но, то няма място в киселото мляко.Киселото мляко трябва да е само течно прясно мляко, подквасено със жива закваска.Има ли други добавки, пък било то и сухо мляко, то това вече НЕ Е кисело мляко.
А аз искам като си купя кисело мляко, да си купя именно кисело мляко, а не някакъв млечен продукт с кой знае какви добавки.

Цитат
Освен това изкуствено мляко не съществува - никой по света не е измислил как да прави мляко от нещо друго освен от животни.
Оо, има и други млека.     Grinning   Бадемово, оризово, соево, лешниково, конопено.....млека да искаш.
И нямат нищо общо с животните.    Laughing

# 796
Никога повече няма да купя какво и да от от боклучавия магазин Паоло Ботичели.Детски маратонки купени от там издържаха точно три седмици и се отлепиха отгоре и се проби подметката.За съжаление са купени миналага година и няма да имам удоволствието да им ги върна обратно.

# 797
Никога повече няма да купя какво и да от от боклучавия магазин Паоло Ботичели.Детски маратонки купени от там издържаха точно три седмици и се отлепиха отгоре и се проби подметката.За съжаление са купени миналага година и няма да имам удоволствието да им ги върна обратно.
Моите ботуши на другата година буквално се разпаднаха,не бяха почти носени.

# 798
Следя темата с интерес, но за Паоло Ботичели се записвам и аз.
Дали Тенденз е същия клас?

# 799

Да, боклуци без класа.

# 800

Да, боклуци без класа.

Уф  Tired от известно време искам да си купя чанта.
Е той избора ми се ограничава до тези две марки, нещо китайско или нещо от 150лв.  ooooh!

# 801
По-добре да дадеш повече пари за чанта, отколкото по-малко и тя да се скапе след месец.

# 802

Да, боклуци без класа.

Точно днес обсъждах въпросът с обувките. И вече се чудя от къде да си купувам обувки и да са качествени. Пролетта си купих обувки от един сайт (ако го намеря кой беше ще го сложа тук). Обувала съм ги не повече от 20-30 пъти, след което се наложи да ги нося на ремонт за подметка. Вчера ги слагам за първи път за този сезон и се скъсаха. Нося ги на обущар, каза че не стават.
Паоло Ботечели, Тенденз, Дайхман, Мат Стар и серия от магазини, които на прозорците си имат големи етикети за ниски цени на обувки- НЕ, НЕ и НЕ.
Целият пазар е залят с китайски обувки, кое от кое по-голямо менте, само на външен вид ги докарват, не изкарват и по един месец носене.

# 803
Добре, а български обувки не намирате ли?

# 804
На Пещера стил не стават ли?
Чудя се дали да си купя. newsm78

# 805
А това с обувките е другия проблем.
Българските са здрави може би, но кой им измисля моделите  ooooh! нищо не ми харесва.
Иначе съм Ок да дам повече пари за чанта, но каква е гаранцията, че ще се оправдаят?
Ок, отказахте ме. Утре бях решила да ходя в Тенденз.

# 806
На Пещера стил не стават ли?
Чудя се дали да си купя. newsm78

Днес влязох в сайта им и какво пише вътре- произвеждаме наши и предлагаме чужди- демек китайски. И от къде де знам кои са нашите и кои китайските ментета. Писна ми вече, честно ви казвам.

Няколко български производители, които намерих моделите им са като за баба ми. Иначе ест. кожа, ама какво от това.

Та, който има опит с качествени и модерно изглеждащи обувки ще съм му много благодарна да сподели  Praynig

От една година насам нямам нито едно попадение на качествена обувка, сандала, бота. Купувам нови и хвърлям, в крайна сметка добре, че имам стари качествени и накрая пак с тях.

# 807
Купувах си за лятото и момичето в магазина не криеше кои са китайски и кои български, ама може да съм и' станала симпатична, не знам.
В GiAnni няма ли нещо подходящо?

# 808
Купувах си за лятото и момичето в магазина не криеше кои са китайски и кои български, ама може да съм и' станала симпатична, не знам.
 няма ли нещо подходящо?

От кой магазин си ги купува?

В GiAnni скоро не съм гледала, но там освен случаите на промоция си е цифромания и въпреки всичко не съм склонна да давам по 200- 300 лв за ежедневна обувка (не ботуш).

# 809

В GiAnni няма ли нещо подходящо?

Е има, но са по 300лв.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт