Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 986
  • 891
  •   1
Отговори
# 165
Десертно руло на К енд Джи или Кедър - кремът е отвратно мазен и сладък. От Кауфланд беше промо.

# 166
  • Sunshine state
Десертно руло на К енд Джи или Кедър - кремът е отвратно мазен и сладък. От Кауфланд беше промо.
Руло "Густо",също на промоция от Кауфланд-излязоха ни страшни киселини от него.Много мазно и тежко,а хапнах само едно колелце. Rolling Eyes

# 167
Руло "Густо",също на промоция от Кауфланд-излязоха ни страшни киселини от него.Много мазно и тежко,а хапнах само едно колелце. Rolling Eyes
За едно и също говорим  Peace
Нищо "густо" няма в него  Crossing Arms

# 168
  • Sunshine state
За едно и също говорим  Peace
Нищо "густо" няма в него  Crossing Arms
Laughing Подозирах,че е същото,но не съм и погледнала кой е производителят..Гадна работа и това си е. Crossing Arms

# 169
Това ли въпросното руло?

# 170
  • Sunshine state
Това ли въпросното руло?

Да. Peace

# 171
  • Сф
На промоция имаше и по - големи рола, същия мазен крем , за пръв път такова взимам такова гадно руло,  може би е същата фирма ,по голям грамаж, но определено беше "ГнУСНО"

# 172
Крем за околоочен контур на Балеа ooooh!. Ужасно ми пареше още при първото слагане. Замина в коша. Знаех си аз, да не взимам нищо на марката ама на.. ooooh!

# 173
  • Sunshine state
Крем за околоочен контур на Балеа ooooh!. Ужасно ми пареше още при първото слагане. Замина в коша. Знаех си аз, да не взимам нищо на марката ама на.. ooooh!
Аз ползвам крем-сапун на Балеа и техен шампоан и съм предоволна.В момента мъжът ми ползва и душ-гелът им за чувствителна кожа 3в1.Нямаме оплаквания.Ти от какво друго не си доволна на тази марка?

# 174
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Балеа имат и хубави и лоши продукти.Лосиони, душ-гелове и подобни са много добри...За мен обаче маските за лице са ужасни...

# 175
  • София
Да, балеа имат хубави, имат и кофти работи. Но козметиките е много  субективно, различните организми могат да реагират различно на един и същи продукт Wink аз също от повечето душ-гелове, кремове за ръце и лосиончета съм доволна, от шампоаните им никак, от сапуните също...много са меки и се разпадат буквално, като малко намалеят. Мъжът ми ползва сензитив серията за къпане - душ гел, шампоан и е доволен, даже май повече ги хареса от същата серия на алверде.

# 176
Аз съм ползвала една хидратираща маска на Balea и поне на моята кожа се отрази чудесно.

Няма да купя повече кашкавал на Пършевица. Лепкав, не може да се нареже, горчи, а във фурната стана на пихтия, попи във филията и не хвана коричка отгоре, както е нормално за качествения кашкавал. Колкото съм очарована от киселото мляко 4,5% на същата марка, толкова съм отвратена от онова, което наричат "кашкавал". Sick

# 177
Може да си попаднала на лоша партида, което по принцип не би трябвало да се случва. Аз харесвам кашкавала на Пършевица и не съм имала подобен проблем.

# 178
Може да си попаднала на лоша партида, което по принцип не би трябвало да се случва. Аз харесвам кашкавала на Пършевица и не съм имала подобен проблем.

Възможно е, да - но си права, че уважаваща себе си марка не би следвало да го допуска. Няма да си купя отново, това е сигурно. Naughty

# 179
Кисело мляко Домлян 4.5% Sick

Общи условия

Активация на акаунт