Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 039
  • 891
  •   1
Отговори
# 180
Кисело мляко Домлян 4.5% Sick

Какво му беше? Ние го обичаме

# 181
И ние купуваме млеката на Домлян, но това е ужасно фалшиво. Явно за да увеличат маслеността са сложили някакви сухи млека или нещо подобно, което обаче не е отбелязно на кофичката

# 182
Аз също имах проблема описан по-горе с кашаквала "Пършевица". Много неприятен на вкус и консистенция се получи след като направих сандвичи на тостера...даже и цвета избледня абе... гнусна работа Sick...абсолютна пихтия стана.

# 183
Никога не бих купила повече продукти от DM - техните им марки балеи и от сорта, големи боклуци  ooooh!

Никога не бих купила хранителни продукти на промоция, също така и ваучери за колективно пазаруване, и въобще като чуя думата промоция, намаление и изгодно и се потрисам.

Не ме интересува нищо къде се опитват да ми пробутат. Купувам само каквото си реша. Без промоции и намаления!

# 184
  • Sunshine state
Никога не бих купила повече продукти от DM - техните им марки балеи и от сорта, големи боклуци  ooooh!

Никога не бих купила хранителни продукти на промоция, също така и ваучери за колективно пазаруване, и въобще като чуя думата промоция, намаление и изгодно и се потрисам.

Не ме интересува нищо къде се опитват да ми пробутат. Купувам само каквото си реша. Без промоции и намаления!
Дай конкретно инфо,че така малко субективно.  Wink
На Балеа не съм доволна от един техен шампоан за боядисана коса с кокос.Много омазнява и сякаш оставя един филм върху косата,който не може да се отмие.

# 185

Дай конкретно инфо,че така малко субективно.  Wink
На Балеа не съм доволна от един техен шампоан за боядисана коса с кокос.Много омазнява и сякаш оставя един филм върху косата,който не може да се отмие.

И ние не сме довални от него, но затова пъг не посмях да пробвам друг продукт на Балеа. Но не съм доволна и от шампоана на Dove против пърхут. Нищо не прави.

# 186
мъж ми днес купил някакво прошуто нарязано от Пикадили -  аз не ям подобни, но днес викам я да опитам - сложих в устата 1 парче и щях да  Sick Такава воня на химикала дето е за "опушване" и други безкрайно отвратителни, че въпреки чче изплюх веднага в коша, остана ми в устата отвратителна смрад и повече от гаден вкус та си мих зъбите след това.
От ДМ съм взимала крем за тяло Ал Верде и съм много доволна - без консерванти, парабени и др. гнустии (даже се води за бременни, овлажняващ), а пък на добри цени, че иначе какво са някои (био) продукти... #Crazy Money

# 187
  • Перник
Аз пък няма да си купя повече пяна за коса Велафлекс за "къдрици и вълни" - нито къдрици  ми оформя, нито вълни. Лидълската пяна за 2 лв. се справя значително по-добре.

# 188
  • Пловдив
 От DM шампоан Балеа праскова - купих си, след като четох големи суперлативи в темата за въпросния магазин. След второто измиване косата ми беше пълна с пърхут. Тотални боклуци са и за мен.

# 189
От DM шампоан Балеа праскова - купих си, след като четох големи суперлативи в темата за въпросния магазин. След второто измиване косата ми беше пълна с пърхут. Тотални боклуци са и за мен.

Според мен това с марките е много субективно.Т.е., ефекта или липсата на такъв е по-скоро свързан с конкретния човек, неговата кожа, скалп, коса и т.н.
На мен например ми се появи пърхут от шампоан Пантен.Обаче, на когото и да съм го споменала по някакъв повод, все е учуден, той си е доволен от марката.
Затова си мисля просто, че когато има някакъв негативен ефект от козметичен продукт, който е единичен и индивидуален, то той би могъл да е в резултат от непоносимостта ми към някоя съставка, или пък вид проява на алергия към даден химикал....
Вече, ако има масови оплаквания, нещата са други.

# 190
И ние купуваме млеката на Домлян, но това е ужасно фалшиво. Явно за да увеличат маслеността са сложили някакви сухи млека или нещо подобно, което обаче не е отбелязно на кофичката
Момичета, не купувайте млека с висока масленост.
Всички млека с над 2 % масленост са с добавки. Това го знам от сигурен източник (кумата ми е технолог в една от известните фирми за млечни произведения). Просто суровото мляко, което се изкупува дори и да е високомаслено се разрежда яко, защото е малко. Това разбира се не е гаранция, че това с 2 % е ОК откъм примеси, но те са много по-малко.

# 191
И аз не съм очарована от Балеята, едва ли ще си купя нещо повече от тази марка.

# 192
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък съм много доволна от Балея - крем за лице, дневен и нощен, душ-гел, маска за лице. Козметиката наистина е субективно нещо - моят мъж се мие с каквото му падне и си е ок. Аз внимавам с продуктите, защото съм с чувствителен скалп и кожа като цяло.
Какво няма да купя - скоро май не съм попадала на кофти стоки, но сега се сещам за мляко за тяло CD от DM. Мирише на старо, ползвам го като крем за обувки - там е страхотен Simple Smile

# 193
  • France
Момичета, в Красива мама има тема за продуктите на ДМ...
Иначе, повече никога няма да купя продуктите на Саламандър!
Миналата есен взех безцветна боя за обувки за 9лв. и намазах двата чифта ботуши: черни и кафяви. Излязох с кафявите и заваля дъжд. След като се прибрах, забелязах странно изглеждащата кал по тях. Започнах да я чистя с влажен парцал и кожата ставаше още по-зле.... Shocked След като изсъхнаха, ботушите изглеждаха ужасно.
Обадих се на дистрибутора, който ми затвори телефона след като му обясних проблема. Обадих се пак и се позовах на Комисията защита на потребителите....
В крайна сметка, след няколко разговора, стигнахме до компромис- те да ми оправят ботушите.
Освен, че ги чаках 1 мес, и то в големия сняг, вторият чифт, който съще бе намазан с боя Саламандар, прояви същите симптоми по кожата при допир с вода.....
Кафявите ги оправиха, но само визиално, защото оня ден ги почистих с влажен парцал и пак се появиха светлите петна по порите на кожата.... А черните- еми, те вече не са черни, а преливащо сиво-черни, с бели петна по тях...
Пак се обадих, но реших да не се занимавам с дистрибутора, на който не му пука...
Държа да подчертая, че миналата зима ги поддържах с други марки крем-боя и нямах проблеми.

# 194
Момичета, не купувайте млека с висока масленост.
Всички млека с над 2 % масленост са с добавки. Това го знам от сигурен източник (кумата ми е технолог в една от известните фирми за млечни произведения). Просто суровото мляко, което се изкупува дори и да е високомаслено се разрежда яко, защото е малко. Това разбира се не е гаранция, че това с 2 % е ОК откъм примеси, но те са много по-малко.
Млякото 3,6% по БДС на Домлян е ок. Не усещам добавки, а и се вкисва

Общи условия

Активация на акаунт