Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 103
  • 891
  •   1
Отговори
# 540
Е добре де, ама ако ми е квартален и месо от другаде трябва да търся, какво става? Ние без месо не сядаме. Аз квартален разбирам, в който всичко наведнъж да си купиш за ястието. Явно месото им по принцип е кофти. Предполагам, че гонят цена.

# 541
  • София
Това е политиката на този вид магазини - собствени марки на малко по-ниски цени. И не много красива подредба.
Като не го разбирате и не ви кефи - не ходете.
Аз пък винаги улучвам добро месо в Лидл.

Това, че аз не мога да се ориентирам в даден супермаркет, не значи, че той е лош.

# 542
  • sofia
Що бе, на кофти месо (свинско) от Лидъл не съм попадала. Ползвам този на Дружба 2 в София.
А месо ядем много и купувам от всякакви магазини.
Виж, от саламите само 2-3 вида стават.
И кашкавал само от там купувам, нещо със зелен надпис беше опаковката.

# 543
Мразя номерата на Лидл. Не е точно по темата. Но да ви предупредя. Там промоциите се правят само, за да хвърлят прах в очите на хората. Ходих и снощи, и днес, за да си купя сладолед от промотирания, а то както обикновено няма.Бях в три магазина, а управителят ми каза "Дреме ми на мене какви сладоледи има! "
Да знаете. Колко са отговорни и коректни към клиентите си!
В такива случаи питаш любезно за името на служителя на фирмата с когото разговаряш, и сядаш тук да пишеш.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D50D6C6D-B6B2C26A/lidl_bg/hs.xsl/6539.htm
Сигурно като редовен техен клиент знае за тази опция, но друго си е да сипе !!!! тук Whistling
П.С.
alra, ако някой ми каже, че ме е запомнил с вечното ми мрънкане, бих се замислила поне малко, а не да му отговарям, че това е негов проблем.
Липсата ти на елементарно възпитание и адекватно поведение във форум е само твой проблем!......................
Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. Замисли се наистина
Оспамихме яко темата, дайте пак за продукти да пишем

# 544
  • София
ами на нас лидл не ни е квартален, но 1 път седмично ходим да зареждаме там. Сирене, кашкавал, мляко, масло, сиренца за мазане и подобни вече 2 гидини само от там.... някои колбаси, но малко също, то и от другите магазни по2-3 макс вида харесваме... нехранителни също купуваме.... някои замразени неща.... до кварталния си ходя за хляб,месо,риба, разни дребни неща...кисело... т.е като цяло ми е + че го има лидл, по-евтино ми излизат тези неща, отколкото от фантастико и пикадили, по-вкусни са ми... но има неща, които предпочитаме да не са от там.... да жиее разнообразието на местаза пазаруване, всеки си намира от къде-какво, така че да е щастлив...

# 545
Това е политиката на този вид магазини - собствени марки на малко по-ниски цени. И не много красива подредба.

Това, че аз не мога да се ориентирам в даден супермаркет, не значи, че той е лош.
Значи че е лош, ако в него няма салфетки и ванилия, щото питах и на касата - няма. Този в Младост е съвсем малко по-голям от хола ми, та не е много трудно да се ориентираш в него - не е проблемът ми с ориентацията определено. Да, подредбата не е добра и това не ми хареса. И не ходя повече - отидох веднъж само.

# 546
  • софия

Значи че е лош, ако в него няма салфетки и ванилия, щото питах и на касата - няма. Този в Младост е съвсем малко по-голям от хола ми, та не е много трудно да се ориентираш в него - не е проблемът ми с ориентацията определено. Да, подредбата не е добра и това не ми хареса. И не ходя повече - отидох веднъж само.
За ванилия не знам, но салфетки има със сигурност.
Но, ако не си свикнал с магазина и стоките, е малко объркващо първия път. С това съм съгласна.

# 547
Веднъж съм влизала в Лидл, няколко месеца, след като го откриха (имам предвид този в "Тракия", Пловдив).Изглеждаше като разхвърлян, занемарен склад за боклуци, а се очаква, че тепърва трябва да си "спечели" име и да привлича клиенти.
Обиколих, обиколих и си излязох с едни банани, да не съм съвсем с празни ръце.Повече не съм ходила.

И по темата:за пръв път преди дни купих заквасена сметана на "Хармоника".Не знам така ли трябва да бъде, но отгоре имаше поне 1 см мазно. То ставаше направо да се намаже на филия като масло...    Laughing  Ясно, че е пълномаслена, ама според мен не би трябвало така да се отдели мазнината отгоре....та, не ми хареса ,де.

# 548

Но, ако не си свикнал с магазина и стоките, е малко объркващо първия път. С това съм съгласна.
....Добре, излъгали са ме на касата  Wink

# 549
  • София
и ванилия и салфетки има, разбира се Wink

освен салфетки има и дом. и тоал. хартия и мн удобни дом. мокри кърпички и т.н. и хартията за печене им е по-хубава от фино...

# 550
  • софия

....Добре, излъгали са ме на касата  Wink
Очевидно   Tired Не знам дали има само на тяхната марка или и други, но със сигурност има. Или са били некомпетентни.

# 551
  • Sofia
Кисело мляко Пилос от Лидл,забравено на вилата  повече от 2мес.в хладилника.Отворих го,на вид и вкус нямаше му нищо...изхвърлих го,разбира се

# 552
  • sofia
С верея, данон и много други резултатът ще е същия.....но това е съвсем отделен въпрос.

# 553
Мразя номерата на Лидл. Не е точно по темата. Но да ви предупредя. Там промоциите се правят само, за да хвърлят прах в очите на хората. Ходих и снощи, и днес, за да си купя сладолед от промотирания, а то както обикновено няма.Бях в три магазина, а управителят ми каза "Дреме ми на мене какви сладоледи има! "
Да знаете. Колко са отговорни и коректни към клиентите си!
В такива случаи питаш любезно за името на служителя на фирмата с когото разговаряш, и сядаш тук да пишеш.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D50D6C6D-B6B2C26A/lidl_bg/hs.xsl/6539.htm
Сигурно като редовен техен клиент знае за тази опция, но друго си е да сипе !!!! тук Whistling
П.С.
alra, ако някой ми каже, че ме е запомнил с вечното ми мрънкане, бих се замислила поне малко, а не да му отговарям, че това е негов проблем.
Липсата ти на елементарно възпитание и адекватно поведение във форум е само твой проблем!......................
Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. Замисли се наистина
Оспамихме яко темата, дайте пак за продукти да пишем
Няма лошо да се оплаче тук жената. В много случаи не се сещаме, че има къде да се оплачем, за да обърнат внимание на проблема във фирмата.

# 554
  • софия
Кисело мляко Пилос от Лидл,забравено на вилата  повече от 2мес.в хладилника.Отворих го,на вид и вкус нямаше му нищо...изхвърлих го,разбира се
Когато подквасвам резултатът е същия. Същият беше и с мляко на ЕлБи, в което се кълнях. При това то беше отворено и забравено в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт