Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 044
  • 891
  •   1
Отговори
# 630
Стига беееее. Викаш пластмаса вътре?
Върни им го, бе жена. Искай компенсация.
Не съм жена,и ква компенсация???Писах им на страницата във Фесбук,те казаха,че"ще намалят кофеина в общата маса"  Shocked Значи кофеина в тоя бълвоч,който уж е гел,е в твърда неразтворима и драскаща кожата форма,признаха си го!!!Какво повече да кажа,козметика от БГ-НИКОГА  Naughty Очевидно тук няма никакъв контрол,във всичко,даже и в това  #2gunfire

Мноогоо отдавна избягвам да купувам БГ козметика, случва ми се много рядко и само с много похвалени неща, но обикновено не повтарям.

Има си и отлична бг козметика, която отива за износ и в редки случаи може да се намери в малко магазини в България.  Peace
КЪДЕ Е,КОЯ Е? #Cussing out

# 631
КЪДЕ Е,КОЯ Е? #Cussing out
[/quote]

По-спокойно. Можеш да попиташ и по-културно  Crossing Arms

http://biotrade-bg.com/

# 632

По-спокойно. Можеш да попиташ и по-културно  Crossing Arms

http://biotrade-bg.com/
[/quote]  Laughing Споко де,това са емотиконки,а и аз се подразних,че почти всичко качествено се изнася...

# 633
 Laughing Споко де,това са емотиконки,а и аз се подразних,че почти всичко качествено се изнася...
[/quote]

За тази козметика съм чела много положителни отзиви. Качеството им било безупречно. Някой беше писал, че в завода им всичко било по европейски тертип и много се наблягало на хигиената. Аз съм използвала няколко продукта и останах доволна. Беше за конкретен проблем. Цените им са приемливи, но  не са широко разпостранени и трябва в сайта да се провери в кой град къде се продават.

# 634
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, не знаех, че са БГ - в много аптеки и дрогерии съм ги виждала. И като за БГ козметика, за която не са плащани мита и т.н. налози, си е скъпа козметика. Взимала съм от серията с/у акне за щерката - добра е. На Билка и Дева нещата също ми харесват.

# 635
Хм, не знаех, че са БГ - в много аптеки и дрогерии съм ги виждала. И като за БГ козметика, за която не са плащани мита и т.н. налози, си е скъпа козметика. Взимала съм от серията с/у акне за щерката - добра е. На Билка и Дева нещата също ми харесват.

От бг евтината козметика най-харесвам Билка. Без парабени е  Peace

# 636
Здравейте, да се включа и аз по темата:

Капарирах диван от Мебелна къща Лазур на 11.07.2013г. Трябваше да чакам 30 дни за изработка и доставка. Вместо това поръчката ми се забави с повече от половин месец (след изтичането на срока, предназначен за доставка). През това време звънях неколкократно, за да питам какво става, тъй като мен никой не благоволяваше да ме информира. Когато най-накрая диванът ми пристигна и ми го доставиха на адрес се оказа, че не може да влезе през стандартна врата, защото консултантът е пропуснал да отбележи факта, че е с ширина по-голяма от ширината на стандартна врата. Скъсаха ми уплътнението на входната врата, мъчейки се да вкарат диван, който видимо е по-широк от нея (това е въпрос на елементарна аритметика, която може да направи и ученик в трети клас), за което отказаха да ме обезщетят. С дивана трябваше да ми доставят и маса, която в момента на доставката въобще не видях. Впоследствие друг  консултант ми заяви, че нямало значение дали ми била доставена или не, масата е била на адреса. Питам как така се плаща за услугата “доставка до адрес”, без да видиш това, което е доставено и да се подпишеш някъде, че си го приел?!?? Въпросът ми е реторичен.
Предупреждавам всички, които искат да си закупят диван “Малиция”, че  е предназначен за халета, а не за нормални апартаменти.
Безкрайно съм разочарована от безхаберието на обслужващия персонал на Мебелна къща "Лазур" - Варна. Впоследствие разбрах за съжаление, че далеч не съм единствената. Ако някога преди време обслужването е било на ниво, то сега е смехотворно да се нарече такова.

# 637
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

От бг евтината козметика най-харесвам Билка. Без парабени е  Peace

Има и хубава българска козметика...Колкото до Билка, не е хубаво да се обобщава - някои от продуктите им имам парабени.Пример е прочутия гез за лице с краставица и пъпеш (2 парабена) :
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/05/bilka.html

# 638
  • София
Та понеже споменахте Биотрейд......Познавам ръководителя на екипа. Работи се професионално! Обменят опит с водещи френски фирми, произвеждащи медицинска козметика. Продуктите им са страхотни!

# 639
  • в сърцата на децата <3
Скоро не се бях разписвала в тая темичка, но вчерашната "находка" направо "изби рибата" - опакован в найлонова опаковка тип "саламче" (не знам как се казва тази опаковка) продукт с етикет "крема сирене". На състав изглеждаше ок, на пипане - прилично твърдо. Когато го отворих, се оказа, че е било като под налягане, защото се разлетя из стаята и половината ми кухня беше омазана с бяла, лепкава маса, която стоеше на ситни бучици - все едно извара, разредена с вода и сгъстена с нещо. Престраших се да го опитам - леко сладнееща гняс! Не беше твърде топло, за да е това причината за "изригването", беше си студено от хладилника. Марката е Хелиос. Не бих повторила!!!

# 640
Марката е Хелиос. Не бих повторила!!!

Оооо, на тия от мноооого години нищо не купувам. Изобщо в тези топени и пушени сирена, ако видите етикета ще прочетете, че изобщо няма сирене  Naughty
За целта, аз си вземам кашкавалена извара от фирмения магазин, от който си пазаруваме млечните продукти, добавям й сол на вкус и си става превъзходно крема сирене, истинско.  Peace

На твое място ще го върна в магазина или ще го изпратя на производителя да си го изядат.

# 641
  • в сърцата на децата <3

Оооо, на тия от мноооого години нищо не купувам. Изобщо в тези топени и пушени сирена, ако видите етикета ще прочетете, че изобщо няма сирене  Naughty
За целта, аз си вземам кашкавалена извара от фирмения магазин, от който си пазаруваме млечните продукти, добавям й сол на вкус и си става превъзходно крема сирене, истинско.  Peace

На твое място ще го върна в магазина или ще го изпратя на производителя да си го изядат.
От години не бях купувала "крема" сирене, защото българското е чиста извара, дори не го избиват да стане гладко, а филаделфията е необосновано скъпо. Как се излъгах и аз не знам! В магазина да го върна - за какво? В срок си е, явно просто си е такова вътре. На производителя да го пратя - не стига, че се набутах да им купя боклука, ами и още да се набутвам да им го пращам. Хайде бе... НЕма нужда. Оставам си на опцията - домашната извара от козе мляко, разбита с домашна майонеза и съвсем мъничко горчица. Ето това е крема сирене - един път!

# 642

От години не бях купувала "крема" сирене, защото българското е чиста извара, дори не го избиват да стане гладко, а филаделфията е необосновано скъпо. Как се излъгах и аз не знам! В магазина да го върна - за какво? В срок си е, явно просто си е такова вътре. На производителя да го пратя - не стига, че се набутах да им купя боклука, ами и още да се набутвам да им го пращам. Хайде бе... НЕма нужда. Оставам си на опцията - домашната извара от козе мляко, разбита с домашна майонеза и съвсем мъничко горчица. Ето това е крема сирене - един път!

Ще им го върнеш затова, че е негодно за ползване, затова, че си го събирала от стените, а не е ставало за храна, за това, че са ти омазали кухнята. Даже ги извикай да почистят!  Щом продават прокиснати боклуци.

А може ли да кажеш как ти се получава майонезата, защото моята не ще. Сто пъти я пробвах!

# 643
Не питаш мен, но аз пък да си кажа, моята как става. Трябва да си сигурна, че яйцата са пресни  Naughty

1 цяло яйце на стайна температура
 0,5 ч.л. сол
 0,5 ч.л. захар
 0,5 ч.л. горчица, това е за аромат, ако не ви харесва може и без нея
 2 с.л. оцет, ябълков
 400 мл олио

Слага се първо яйцето и се включва пасатора с ножчето да го разбие, след това добавяш солта, захарта, горчицата и оцета. Започваш на тънка струйка да добавяш олиото, като пасатора е на макс. Моят е мощен (850 W) и става мн бързо с няколко натискания на бутона. Пасаторът се спуска на дъното и се вдига издърпва нагоре.

Може да се добави 1-2 с. л хладка вода. Олиото сгъстява, а водата прави сместа по-пухкава.

Домашната майонеза не трае много дълго за разлика от купешаката. До 2-3 дена е добре да се изконсумира.

# 644
Не питаш мен, но аз пък да си кажа, моята как става. Трябва да си сигурна, че яйцата са пресни  Naughty

1 цяло яйце на стайна температура
 0,5 ч.л. сол
 0,5 ч.л. захар
 0,5 ч.л. горчица, това е за аромат, ако не ви харесва може и без нея
 2 с.л. оцет, ябълков
 400 мл олио

Слага се първо яйцето и се включва пасатора с ножчето да го разбие, след това добавяш солта, захарта, горчицата и оцета. Започваш на тънка струйка да добавяш олиото, като пасатора е на макс. Моят е мощен (850 W) и става мн бързо с няколко натискания на бутона. Пасаторът се спуска на дъното и се вдига издърпва нагоре.

Може да се добави 1-2 с. л хладка вода. Олиото сгъстява, а водата прави сместа по-пухкава.

Домашната майонеза не трае много дълго за разлика от купешаката. До 2-3 дена е добре да се изконсумира.

Благодаря много!  Всички мнения са ми полезни. Правих я със същите продукти, но сложени наведнъж. Само веднъж ми се получи и много ме е яд. Опропастих бая яйца и олио.

Общи условия

Активация на акаунт