Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 025
  • 891
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
За близууу и аз мога да изпиша не една, а поне 2 теми...
Последно ми търсят 72 стотинки за телефон, който всъщност е към БТК newsm78
...А договора с тях е прекратен преди близо 1,6 години newsm78

# 661
Никога вече хляб Добруджа от Лидл-производство на Симид!!!Снощи в последния крайшник намерих Мишо ако,след мишката,за която четох и гледах цял ден по ТВ-то ми дойде в повече.Лошото е,че ние си бяхме изяли всичкия хляб,как пък не се случи в първия крайшник Sad !Това ми е 3-то или 4-то взимане на такъв хляб от там,е секнаха ме.

# 662
  • софия
Никога вече хляб Добруджа от Лидл-производство на Симид!!!Снощи в последния крайшник намерих Мишо ако,след мишката,за която четох и гледах цял ден по ТВ-то ми дойде в повече.Лошото е,че ние си бяхме изяли всичкия хляб,как пък не се случи в първия крайшник Sad !Това ми е 3-то или 4-то взимане на такъв хляб от там,е секнаха ме.
Хлябът не е ли опакован? Каква е гаранцията , че ако нещото е попаднало там в завода, няма да го намериш, ако си купиш хляба от магазина на леля Пенка, напр.?

# 663
Опакован е да,просто съм написала от къде е купен и какво производство е,факт е,че аз си купувам хляб на Симид-бял,тези червените опаковки,и никога не ми се е случвало да намеря нещо такова!

# 664
  • София
Сигнализирай на Защита на потребителите и покажи какво има в хляба по някоя ТВ. На такива неща трябва да се дава гласност!
Не купуваме хляб на Симид, защото всички у дома получаваме киселини от техните хлебове.

# 665
  • Пловдив
и вкъщи Симид е задраскан с червено Mr. Green

# 666
И у нас го зачерквам  Whistling !

# 667
От 2008г насам купувам Добруджа и Пълнозърнест на СИМИД и не съм имал проблем,този хляб ни е най-вкусен!  Rolling Eyes

# 668
  • Сф
Ние също не го купуваме Симида- смърди ми на белина особено тоя в червената опаковка...... Sick

# 669
Прекарах се и купих кашкавал Clever от Била. Бях много уморена и го грабнах от витрината с промоциите. По-отвратително нещо не бях опитвала. Изхвърлих почти 10 лева.

# 670
  • София
Няма да купя какъвто и да е сладолед от Европа в Младост 4. Този магазин по принцип го избягвам и ако пазарувам от него е с повишено внимание, но ММ купил кутия сладолед, който принципно много харесваме и беше ужасен - заскрежен, разтопяван и замразяван. Не цитирам марката на сладоледа, защото според мен от магазина не са го съхранявали правилно.

# 671
Кашкавал Балкан и краве сирене Маджаров - тотално са ги развалили и двете - смърдящи ужасно.....Добре, че кучето не придиря. Въобще напоследък имам проблеми с хубав кашкавал. Единствено ми харесва един Огоста на Войнов и сие, но не го намирам редовно.

# 672
  • София
Кашкавал Балкан и краве сирене Маджаров - тотално са ги развалили и двете - смърдящи ужасно.....Добре, че кучето не придиря. Въобще напоследък имам проблеми с хубав кашкавал. Единствено ми харесва един Огоста на Войнов и сие, но не го намирам редовно.
Аз купувам от Лидл един гръцки и този на Чуден. Харесват ми и двата.

# 673
Обаче да знаеш , че за кучетата е много , много вредно да ядат сирене  Rolling Eyes
Иначе и аз съм отчаяна от липсата на хубав кашкавал ... направо ми писна вече  Confused

# 674
Аз купувам само на Кортен, обожаваме го, лошото е, че не става за паниране, разтича се.
За паниране вземам от лидълските  Peace

Общи условия

Активация на акаунт