Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 78 581
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Информацията за детския басейн малко ме притесни,сигурно ли е, че няма да бъде отворен май месец Thinking

# 31
  • Sofia
Информацията за детския басейн малко ме притесни,сигурно ли е, че няма да бъде отворен май месец Thinking
За най точен отговор звьниш в Интерната и те ще ти кажат.Някьде бях им срещала телефоните ще потьрся и ще постна после.

# 32
аз малко се обърках,...нали става въпрос за двата басейна в началото на парка/след Интерхотела /-големия олимпийски и малкия детски басейн ?

# 33
  • Sofia
аз малко се обърках,...нали става въпрос за двата басейна в началото на парка/след Интерхотела /-големия олимпийски и малкия детски басейн ?
Да да за там.Те сега  са в ремонт.Имам някьде тел ама по кьсно ще ги изровя или вечерта и ще ти ги пратя ако искаш?

# 34
благодаря ти, ще очаквам Simple Smileи после ще пиша тук

# 35
  • Sofia
11.00 ч. Първа копка на Спортен интернат Сандански, с което ще стартират строително монтажните дейности в изпълнение на проект „Създаване на екокампуси – като средство за засилване на трансграничното екологично образование и учение”. Партньор по проекта е SOS Детски селища Гърция. Сградата на съществуващия спортен интернат ще бъде реконструирана и реновирана , включително и басейна. Проекта е със срок на изпълнение 24 месеца и общ бюджет на стойност 1 634 558. 75 евро.
Tова е инфо от ссаит на Сандански относно басейните а другият басейн в парка м.Май не работи.Като алтернатива остават варианти ако решите по хотелите.Интерхотел Сандански,Парк хотел Пирин с вьншни и вьтрешни басейни и Св.Никола с вьтрешен басейн всички сьщо с минерална вода но и по скьпо платени.

# 36
Благодаря ти за подробното инфо. В интерхотела може ли да се ползва басейна от външни лица ? Аз се насочих за сега към Св.Никола като хотел, но миналата година си спомням, че водата не беше особено топла. За това ми трябва и друга алтернатива .

# 37
  • Sofia
Благодаря ти за подробното инфо. В интерхотела може ли да се ползва басейна от външни лица ? Аз се насочих за сега към Св.Никола като хотел, но миналата година си спомням, че водата не беше особено топла. За това ми трябва и друга алтернатива .
Да може да се ползва.В Св.Никола премислете добре периода че там ходят доста училищни лагери и да не стане вместо почивка.....лудница.Направо си питай преди да направиш резервацията ако все пак е от значение поне малко тишината от саседните стаи.

# 38
В Св. Никола басейна е малък - 10 на 4 метра, дълбочина 1,20 м. на 1,40 м.
Относно Спортният интернат срока на проекта е 24 месеца  , но включва всичко . За басейна срока е 8 месеца . Ремонтните дейности на големия басейн  започнаха  ноември месец . На малкият басейн няма започнати ремонтни дейности и не знам засега дали ще има. Wink

# 39
Някой може ли да ми кажа само басейни на този Интернат ли са в Сандански или има и някакъв друг басейн.Какви са цените и съответно на хотелите басейните могат ли да се ползват и тяхните цени само за басейн колко са? Ще сме с малко дете и искам водата да е минерална:) Благодаря предварително

# 40
здравейте, някой може ли да сподели актуални впечатления от х-л Медите 4*? благодаря   bouquet

# 41
  • Sofia
Някой може ли да ми кажа само басейни на този Интернат ли са в Сандански или има и някакъв друг басейн.Какви са цените и съответно на хотелите басейните могат ли да се ползват и тяхните цени само за басейн колко са? Ще сме с малко дете и искам водата да е минерална:) Благодаря предварително
Зависи кога ще сте там.Градски са два басейните на Интерната и след езерото пак в парка.На хотелите могат да се ползват басейните да срещу заплащане на есен беше от 10-15лв зависе кьде.
Това е от два три поста по нагоре писано пак от мен.

.Като алтернатива остават варианти ако решите по хотелите.Интерхотел Сандански,Парк хотел Пирин с вьншни и вьтрешни басейни и Св.Никола с вьтрешен басейн всички сьщо с минерална вода но и по скьпо платени.

# 42
Благодаря ами края на август мислим да ходим защото тогава мъжът ми може да вземе отпуск.Виждам много хубави отзиви за големите хотели,но ми идват доста скъпички,затова питам за градките плажове.Ще следя темата,знам ч е още рано,но реших да видя каква информация ще събера:)

# 43
Здравейте. Тази година и ние решихме да идем малко на чист въздух на почивка. От години ми е мечта да ида на Сандански. Искам да попитам по-запознатите, а и местните, дали имате някакви впечатления за хотел Time Out? Написаните условия по сайтовете ни устройват, но както знаете информацията от първа ръка е много по-ценна Simple Smile
Благодаря предварително.   bouquet

# 44
Ние смятаме да посетим Сандански през април. Търсим ново място за отсядане, за това ще следя темата.

Които сте почивали в х-л Томас палас, може ли да споделите има ли паркинг или места пред хотела за колите на гостите, ако някои е запознат благодаря за мнение??!

Общи условия

Активация на акаунт