Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 562
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • В.Търново
Да попитам дали наистина е толкова топло юни месец в Сандански?За мен топло е над 35 градуса на въздуха.Не вярвам тогава да е такава жега.Не съм била в този край и нямам представа.

# 541
Другата седмица смятам да отскоча до Сандански.Спряла съм се на семеен хотел Константин и Елена,хотел Студио и стаи Вени.Някой ако е отсядал там,моля да сподели мнение.

# 542
Да попитам дали наистина е толкова топло юни месец в Сандански?За мен топло е над 35 градуса на въздуха.Не вярвам тогава да е такава жега.Не съм била в този край и нямам представа.
не е жега, направо си е ад Mr. Green

# 543
Аз пък чакам да видя офертите за майските празници на хотел Панорама. Миналата година наши познати почиваха там, а ние ползвахме само басейна и много ни хареса. Спомням си, че и цените бяха много добри...дано и тази година са така Simple Smile

# 544
  • В.Търново
не е жега, направо си е ад Mr. Green

Не ме отчайвайте... Confused Чак толкова ли е зле?

# 545
Толкова, това не е Търново Grinning. Забележи, че в Сандански винаги е най-топло и там е много топло, нещо като Пловдив и Пазарджик , само че по-топло  Peace. Няма полъх от никъде, поне аз съм с такива впечатления, там се ходи есен и пролет Peace

# 546
  • В.Търново
Да ви кажа, че в Търново много често са отбелязвани рекордни високи температури наравно с тези като в Сандански.  Grinning Всъщност всяка година е сама за себе си.Ще следя все още вашите коментари и ще събирам мнения.

# 547
През лятото там е нечовешки топло, дори зеленината по полето увяхва, с изключение на тази, която специално се полива, например в парка...имам приятели, на които харесват такъв климат и не им пречи да посещават Сандански през август...може би ако си само в парка и басейна- става
Ние изгоряхме миналата година от 1 до 6 май, после се мазахме с мазила за изгаряне  Laughing

# 548
  • София
Ние миналата година бяхме последните две седмици на Май. Топло време беше, лятно. Но режима ни беше такъв, че в най-топлото време си бяхме в апартамента.  На мен ми харесва такова време. Сутрин и вечер мятахме по едно суичърче. А за изгарянето ,то е ясно не се ли мажеш. Запознахме се с една жена, която ходеше на плаж там от началото на Май и имаше тен като че е била цяло лято на морето.  Simple Smile Ходили сме и средата на Април, но с две деца и сто вида якета и връхни дрехи като заизлизаме е страшно  ooooh!

# 549
Здравейте, мами! Искам да попитам за двойните стаи в хотел Свети Никола...колко са големи, има ли възможност за поставянето на детска кошарка в такова помещение? Благодаря и хубав ден!

# 550

Била съм там през юни, когато беше 38 и нагоре! Ама някакви 38 - съвсем различни от 38 в София! newsm78 Беше направо ужасно! Crazy През деня почти не може да се разхождаш - ходехме по сенките и на къси разстояния - разхождах се със шише с вода от 2 литра, което изпивах за половин час, а понякога се налагаше дори да си поливам главата! Grinning Вечерите почти не се разхлаждаеше - полъх на ветрец не усетих! Дори за плаж не ставаше - просто си беше едно пържене - стоели сме по 2 часа и вече се чувстваш като във фурна! Joy Този юни - беше 2006 година - обаче според мен е изключение - аз също се надявам това лято да не е така през юни, ами чак по нататък, защото ние също сме решили да ходим пак и то точно юни! Grinning

Иначе зимите и пролетта са супер! Любим град ми е! Peace

# 551
Е то зависи, един път покрай 24 май ни удави от дъжд, даже и град...и не беше кой знае колко топло
Ясно е че зависи човек какво време ще уцели, но като цяло е доста топло там, и най-вече- усеща се по-топло отколкото същите градуси на друго място
Иначе при големи горещини препоръчвам да се разходите към водопада на Попина лъка- там е много прохладно и зелено,и не се усеща никаква горещина Peace

# 552
  • София
Хм... а за началото на септември какво ще кажете?

# 553
Здравейте,записвам се при вас,мисля за почивка с малката през септември ,но ще отседнем в къщата на сестра ми

# 554
До сега сме били все през септември. Един път втората половина и два пъти до началото на учебната година. Времето варира от топло до горещо и като цяло е много приятно. Едната година се случи малко по-дъждовно - тогава на вечерните разходки взимахме суичъри за децата. Тази година ще сме пак септември месец, но за разлика от преди, когато отсядахме в апартаменти, сега ще потърсим хотел с басейн на по-достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт