Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 485
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
тупурче вземете си апартамент и се хранете навън  Peace

# 676
  • В.Търново
·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠· , и ние май ще се насочим към апартамент, държа да е с кухня.Може би няма да готвя всеки ден, в града имало доста изгодни места за хранене, но все пак с две деца е по-добре да има и кухня.Аз съм се спряла на няколко места.
Обръщам се към хората, които вече са ходили в Сандански.Колко време преди датата е удачно да се направи резервация за апартамент?

# 677
  • Някъде там...
Ако резервацията ти е за активния пролетен сезон или покрай празници с много почивни дни -  около месец и половина - два месеца по-рано. Иначе не остават места за по-желаните дестинации.

# 678
  • В.Търново
На мен ще ми трябва за юни месец, но датата не сме я уточнили, понеже трябва да се съобразя с едно пътуване на големия ми син в същия месец.

# 679
За по-популярните места - доста преди заминаването. Примерно преди месец опитах да направя резервация за майските празници за Пирин. Хотелът беше пълен.

# 680
  • В.Търново
Имате ли отзиви за това място, малко като че ли е отдалечено от центъра и градския плаж, но цената е добра и има кухненски кът.Пише, че е за 3-ма, но малкия ако спи на спалнята дали ще ни признаят, че сме с две деца.
.
http://sandanskiapartments.atspace.me/stdWest.html

# 681
  • София
Имате ли отзиви за това място, малко като че ли е отдалечено от центъра и градския плаж, но цената е добра и има кухненски кът.Пише, че е за 3-ма, но малкия ако спи на спалнята дали ще ни признаят, че сме с две деца.
.
http://sandanskiapartments.atspace.me/stdWest.html

Хубаво е. Била съм там, но в по-голям апартамент. Цената е за помещение, така че да не те притеснява колко сте и кой къде ще спи. Можеш да си поискаш детска кошарка да ти сложат. Да, отдалечено е. Проблем би било само на прибиране, когато сте по-уморени.

# 682
  • в рaя
Много го мислим още Sad Дано намеря нещо, което да ми хареса. Искам да има някаква зелена площ, защото с две малки деца поне кафето си да можеш да изпиеш на спокойствие, а не затворени в апартамента. В същото време сме си набелязали толкова много места за обикаляне, че вероятно няма да се заседявам изобщо там, ама все пак според мен е + да има двор с беседка, масичка, нещо такова. Кухнята не ми е проблем, ще изкараме 2 седмици на заведения и суха храна, но ако ми попадне нещо с кухня със сигурност няма да е излишна.
Не намерих никъде адрес на тези апартаменти, само на единия им Sad Иначе студио изток ни е перфектно като цена, условия и са свободни датите, но къде се намира?
И пак да кажа - ще съм благодарна на всякакви предложения за места (къщи, апартаменти) около санаториума, гората, реката. В почивка.бг не излизат всички на картата. Къде другаде мога да проверя?

# 683
  • В.Търново
Ето на този сайт на картата по-надолу се вижда в кой край на града се намират Студио Изток и Запад.Цената е много добра, но е далеко от центъра и парка.

http://pochivka.bg/o-20520-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%82%D0%BE%D0%BA

Улица Македония ли е централната улица?

# 684
Момичета, моля дайте някакво инфо за детски кухни в Сандански? Дали изобщо има такива? По принцип търсих Ян Бибиян, но не намерих. Знаете ли нещо по въпроса? Няма значение дали е държавна или частна.

# 685
  • София
Много го мислим още Sad Дано намеря нещо, което да ми хареса. Искам да има някаква зелена площ, защото с две малки деца поне кафето си да можеш да изпиеш на спокойствие, а не затворени в апартамента. В същото време сме си набелязали толкова много места за обикаляне, че вероятно няма да се заседявам изобщо там, ама все пак според мен е + да има двор с беседка, масичка, нещо такова. Кухнята не ми е проблем, ще изкараме 2 седмици на заведения и суха храна, но ако ми попадне нещо с кухня със сигурност няма да е излишна.
Не намерих никъде адрес на тези апартаменти, само на единия им Sad Иначе студио изток ни е перфектно като цена, условия и са свободни датите, но къде се намира?
И пак да кажа - ще съм благодарна на всякакви предложения за места (къщи, апартаменти) около санаториума, гората, реката. В почивка.бг не излизат всички на картата. Къде другаде мога да проверя?

Всички апартаменти и студиа, които съм гледала са с кухненска част. За мен тя е доста по-необходима от двор, когато си с деца. Не ти трябва двор. Сутрин ставате, хапвате и излизате.

# 686
  • Някъде там...
Наистина не ти трябва двор. Ставате, оправяте се и излизате. Прибирате се само за сън общо взето. И за ядене.  Laughing Паркът е прекрасен, наоколо има гори, река, няма какво да правите вътре.

# 687
  • София
Да, Македония е главната улица, пещеходната. Аз как процедирам -ровя си изразни сайтове за апартамент/хотел, намирам адреса и в бгмапс си търся улицата и номера и се ориентирам. Инак близо до парка, примерно, си е дооста относително понятие Wink
но това е ако вече си бил там и имаш представа що годе...

# 688
  • В.Търново
Като гледам май Томас Палас ми излиза най-изгодно и удобно.Само не знам дали ще има свободни места за нашия период.

# 689
Здравейте интересувам се от апартамент Рая ,ако е ходил някой да каже дали е тихо ,снимките от интернет дали са реални?

Общи условия

Активация на акаунт