Криете ли гримовете си от мъжа си? (петъчна)

• 4 846
  • 56
  •   1
Отговори
Всеки десети мъж слага грим

Проучване, направено във Великобритания, разкрива, че 11 процента от мъжете носят грим, пише в. "Дейли мейл".
На въпрос "Слагате ли си тайно грим?" 11 процента от 1800 мъже на възраст над 18 години години са дали положителен отговор.
Запитани колко често го правят, 52 процента от тях са отговорили "редовно", а 21 процента - "всеки ден".
Продължавайки да нищят мъжката склонност към гримиране, авторите на проучването са пожелали да разберат кои са най-използваните от представителите на силния пол козметични продукти.
Оказало се, че мъжете най-често посягат към фон дьо тен (71 процента), блясък за устни (64 процента) и очна линия (49 процента).
Спиралата и бронзът също са част от разкрасителния режим, използвани съответно от 31 и 18 процента от представителите на силния пол.

И така, скъпи съфорумки, налага ли ви се да криете гримовете си от вашето Мило?  Flutter

# 1
Како Сийке,ако се налагаше да си крия гримовете от милото,то просто той нямаше да бъде мой съпруг.Но ако някоя съфорумка има такъв проблем,бързо да ги прибира,че струват пари и не е редно да се хабят напразно.

# 2
Абе, не се заричай...
И какво, ако някой ден го свариш да си слага твоето червило, ще го изриташ от къщи ли?  Simple Smile
Както днес повечето се обезкосмяват, така и утре ще тръгнат гримирани.

# 3
Ми аз мойто 'прасенце' съм се опитвала няколко пъти да го накарам балсам за устни (безцветен без блясък..) да си сложи, за да не му са толкова напукани...но уви - не ще  Grinning
не ми се налага да ги крия, но кой знае хората се променят

Браво за темичката! Свежа е! Създава позитивно настроение (поне у мен) !

# 4
  • Варна
Нищо не крия!  Laughing
Даже някой път го гоня да си почисти лицето и да си сложи крем. Красотата не е вечна.  Crossing Arms

Но пък не мога да си представя да го видя лакиран, червисан и със спирала.
 Замислих ако ни дойде гримиран зет, какво ще го правим. Знае ли човек какво ще е модерно след време!

# 5
Ох, на мен ако ми доведат зет, все ми е тая дали се гримира...  Tired

# 6
  • Варна
Како, да се усмихвам или да тъжа?

То е ясно, че гримът на зетя ще го преживеем някак! Да я докараме до там. Laughing

# 7
Още не съм го хващала.  Laughing Не крия гримове засега.

# 8
  • на село
Той си има свои, защото аз съм с два тона по-светла кожа. През лятото ползваме общи.
Как да гласувам сега  newsm78

# 9
  • София
Гримове - не. Но, виж, бяла козметика има повече от мен със сигурност Simple Smile
Твърди, че е със суха кожаи разполага с кремче за всеки детайл едва ли не.
Според мен си търси повод да ги размажа ...

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 21:21 от Assos

# 10
А кафенцe пият ли мъжете ви? Ако да - купете им памперси!  Hug

Мъжете, които пият две чаши кафе на ден, са изложени на по-висок риск от инконтиненция - незадържане на урина, в сравнение с тези, поемащи по-малки количества от ободрителната напитка, пише в. "Дейли мейл", позовавайки се на резултатите от американско изследване.

# 11
  • Стара Загора
Само кремовете си крия че след бръснене се маже с някои от тях!

# 12
  • Варна
Как` Сийка , с това темпо скоро погребални агенции ще цъфнат тук. Crazy

# 13
Засега само от детето, но човек никога не знае Mr. Green

# 14
Живея с трима мъже. Обичам ги и не мога да си позволя да ги нараня така жестоко.

Те отвръщат на топлината на чувствата ми и никога не крият самобръсначките си, афтършейфа си, геловете и сухите дезодоранти за под мишници.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 09:43 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт