Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 845
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Роден си е за мустак и това е.
Мразя мъже с окосмяване по лицето ,но на някои определено им ходи,даже много им тича Joy

# 196
  • Пловдив
Роден си е за мустак и това е.
Мразя мъже с окосмяване по лицето ,но на някои определено им ходи,даже много им тича Joy

И аз така  мисля Simple Smile Много ошмулен седи без мустаци Simple Smile Па и си му е убав мустака на момчето гледан:) не е като някоя четка за дъски:)

# 197
Няколко нови снимки от завръщането на Бали бей. За Мария има запазено място в ложите  Laughing

# 198
Ух, Ани жива и здрава да си! Hug
Ти да не работиш малко във филма,а?  Wink
След днешната ни  поройна серия newsm45 успя да ни стоплиш душите!

ОООО само да посмее още една да ми се пише "баба" тук,лично с мен ще се разправя!
 Пишещите тук сме МОМИЧЕТА от всякаква възраст.ТОЧКА!
 Laughing

# 199

ОООО само да посмее още една да ми се пише "баба" тук,лично с мен ще се разправя!
 Пишещите тук сме МОМИЧЕТА от всякаква възраст.ТОЧКА!
 Laughing
Тъй-тъй ,баби ама на внуците си! Crossing Arms Naughty
Още една блага вест за да е пълно щастието ви днес.Ферузето може също да се върне във филма и да се види със Султана /нали сключва договор в Амасия със Шах Тахмасп /...та и аз да ви зарадвам де Joy Mr. Green

# 200
Не мога да повярвам, че Пашата вече го няма. Не мога и да си представя филма без него. Много голям човек ...  Sad

# 201
..
Още една блага вест за да е пълно щастието ви днес.Ферузето може също да се върне във филма и да се види със Султана /нали сключва договор в Амасия със Шах Тахмасп /...та и аз да ви зарадвам де Joy Mr. Green
пепел ти на устата  ooooh!

# 202
Не мога да повярвам, че Пашата вече го няма. Не мога и да си представя филма без него. Много голям човек ...  Sad
Я ,трябваше човек да умре ,за да се появи мъж отново в темата  Laughing Laughing Laughing

# 203
Siren62, благодаря ти   bouquet

# 204
УУУ,Тренди! След всяка "благинка" ли трябва да има ГОРЧИЛЕЖ?
Пу пу

# 205
Я ,трябваше човек да умре ,за да се появи мъж отново в темата  Laughing Laughing Laughing

Просто няма с кой друг да споделя траурните си чувства  Grinning

# 206
УУУ,Тренди! След всяка "благинка" ли трябва да има ГОРЧИЛЕЖ?
Пу пу

Да, новинката е на "Тренди-нюз ",така че споко ...ама малко да раздвижа страстите . Joy Hug

# 207
Не мога да повярвам, че Пашата вече го няма. Не мога и да си представя филма без него. Много голям човек ...  Sad
Я ,трябваше човек да умре ,за да се появи мъж отново в темата  Laughing Laughing Laughing

Просто няма с кой друг да споделя траурните си чувства  Grinning
 Не гледаш ли "Последният самурай"?
Вярно,че там тези чувства само ще ти се подсилят! Cry
Скрит текст:
В интерес на истината смятам,че следващата серия ще е още по-тъжна!
Съжалявам,май прекалих с "кофтия" хумор!

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 21:41 от vvi

# 208
Просто от целия филм, най-много припознавах себе си в Пашата. Вярно е, говореше малко повече от колкото трябва, но такава е човешката душа. Както казва Макиавели, "Последното, което умира в човешката душа е жаждата за власт." И в крайна сметка Ибрахим нито предаде Султана, нито измени на Държавата по някакъв начин. Несправедливо от моя гледна точка. Но все пак е вярно, че Султана му даде много шансове за компромиси, но ... не знам ... няма да е същото без Пашата Sad

# 209
Бали Бея са го барнали в нова премяна.Нали вече щял да бъде управител на Молдова. Сега остава и една мома да му намерят, че стига с тия нещастни любови са го мъчили.

П.П.     И без мустаци си е харен човека.Я какъв си е красавец. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт