Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 838
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Линкът беше пуснат вчера и го има преди няколко страници, но го пускам отново  Peace

http://www.dailymotion.com/video/xwv5x9_yyyyyyyyyyyyy-yyy-83-yyy … ilms#.UPrNV2fNmSo

# 181
Ако тази вечер сте в Истанбул, ето едно предложение за гарантирано приятно преживяване. Рок концерт с изпълнение на двама чудесни артисти Mehmet Günsür ve Nejat İşler.

http://www.sosyotix.com/etkinlik/26/goldn-rock

# 182

Приятен уйкенд на всички  Hug

Съжалявам, когото хора, чиито постове чета с удоволствие, решат да напуснат, но всеки взема решение за себе си. Както в живота избираме кои да бъдат в нашето обкръжение, така и тук всеки преценя за себе си дали има какво да сподели или да научи. Както героите един по един си отиват от сериала, така и ние ще се разотидем. За някои този момент е настъпил, с излизането от сериала на Ибрахим/Окан. За други не е. Аз също не гарантирам, че ще съм тук да загася лампите след последната серия.
Благодаря на всички, които направиха тази тема колоритна и жива   bouquet Било със заразяващ хумор, историческа информация или емоционален пост, всеки е оставил отпечатък в темата.

# 183
# 184
В сериала винаги е имало пълнежи и ще има. Не мисля, че продуцентите ще вкарат Бурак, с цел да си повишат рейтинга или да запълни празнотата, която Ибрахим ще остави след себе си. Бурак е млад артист в разцвета на кариерата си. Продуцентите разбират, че в момента той е оставен на изчакване докато решат кога да се пусне филма "41", който както разбрахме се отлага. Съответно Бурак не може да приеме други предложения в момента. Предполагам това е и причината да го вкарат обратно (предполагам само за няколко серии), докато се реши съдбата на филма му.
Аз лично нямам против неговото завръщане  Simple Smile

# 185
Дали и Айбиге ще бъде с него? Ще бъдат ли съюзници на Хюррем? Очакват ни нови трепети със сериала Simple Smile

Айбиге със сигурност няма да е с него, защото участвува в друг сериал, който започна да се снима съвсем скоро.   Peace

Момичетч много благодаря за превода Joy Joy Joy Joy

# 186
82 серия преведена Simple Smile Магнитен линк: magnet:?xt=urn:btih:4FB72FD0436F4F7D911EB56CF72E6E8EC08C06A7

http://thepiratebay.se/torrent/8039323

Приятно гледане!

Момичета...МНОГО БЛАГОДАРЯ  за превода!!!!!

Един голям поклон пред великолепната ви работа и добрата ви воляНевин и Елена. Laughing Laughing Laughing

# 187
В момента гледам серията и вероятно ще повторя съфорумките... Много добра серия, посветена на Ибрахим- богат, сложен човек, с празнота в сърцето, начетен и продължаващ да се образова и лоялен докрай на приятеля си! Друг е въпросът доколко може да се нарече приятелство това, което е между Ибрахим и Сюлейман! Какви приятели, след като единият може да убие другия, когато реши! Не знам каква е била истинската история на решението за смъртта на Ибрахим, но мен филмът така и не можа да ме убеди, че решението на Сюлейман е достатъчно обосновано! Да затриеш толкова верен приятел, интелигентен главен след подчинените си и блестящ военен стратег! Не можа да ме убеди този протокол от срещата с французите! Както се казва, всеки чете и вижда това, което иска.... Че нали  в една по-предна серия стана въпрос за точно това поведение на Сюлейман, не помня пред чии пратеници и той го обясни с това,че иска да ги респектира, да им вземе страха и съответно да постигне своето.
Не ме убеди филмът в правилността на решението на султана! Вероятно историята казва друго...
И още нещо да споделя- имам си вече нов "любим" негативен образ Mr. Green Тази Шах султан е е толкова неприятна особа!  

# 188
елеаем , newsm78,ти на нас ли се сърдиш или на Бали бея?
 От средата на втория сезон се вижда явната умствена безпомощност на сценаристите наследили Мерал!
Аз и преди писах ,защо не виждам връщането му като   наложително, но пък момчето за какво ги отглежда тия мустаци,я! Laughing
 Ясно,че това е трик за рейтинг, надявам се да не му развалят образа, а и лично нищо против нямам да ми се мерне на екрана! Joy(много пъти)

Серията утре ще я коментирам! Трябва ми малко време!

# 189
Дали щеше да е Турска или не Европа е въпрос на догатки. Само ще кажа, че серията завърши двусмислено. Не стана ясно дали Ибрахим го обесиха или Сюлейман го сънуваше това бесене. Напомни ми на серията, в която Хатиджето щеше да обезглавява Нигяр. Едно мога да кажа - цялата империя бъка от чеждестранни персони - и Ибрахим, и Хюрем, и Нигяр, и Рюстем - всичко е чужденци. Кой чий интереси защитава  - явно всеки своите собствени. Ха ха. Чакам с нетърпение 83 да видя дали Ибрахим - този не любимец на народа наистина остави Хатиджето вдовица.

като гледам как го погребват във фрагмана на 83 еп, със сигурност я е оставил вдовица

Поне Хатиджето може да остане доволна ако не от друго поне от това,че убиха Ибрахим като член на Династията..удушиха  го..

Както знаете само членовете на Династията са имали частта да не им проливат кръвта..
Спомнете си,че мъжът на Бейхан направо му сложиха главата на дръвника,а не го убиха безкръвно..

Випче съгласна съм с теб ! Peace
Има много миниатюри от онова време, които са  запечатали събитията .Прилагам линк на който има доста такива ,на една от тях е нарисувано мъртвото тяло на Ибрахим как е изнесено тайно, през задния двор на двореца.Исторически всички везири по онова време са обезглавени .Линка е с доста миниатюри някой от които на Матракчъ ,Випче погледни ги внимателно не е възможно да не си изобразена на някоя от тях!Такава огромна любов трябва да е отразена . Heart Eyes Hug Wink
http://osmanli-imparatorlugu.blogspot.com/2012/09/kanuni-sultan-i-suleyman.html

# 190
trendafilka   newsm51

С най голяма удоволствие погледнах снимките..Хубаво обаче не знам защо Матракчъ много монголоидни черти им докарал..

# 191
Благодаря за превода ,по-късно ще си го изгледам на спокойствие  Simple Smile . Невин,Елена и на всички ,които помогнаха да стигне линка до нас   bouquet
Трен ,аз май мернах Випчето , малко кахърна ми се стори .. сигурно заради това,че Матракчъ е разтроен .
а ето писала,но не казва тя ли е била или се припознавам ..

# 192
  • Пловдив
Дзак:) И аз се нареждам Бали Беи да чакам:) Подстригана боядисана и без мустаци(за разлика от него) newsm62 Оставете едно място отпред и за баба да гледа че за мене няма време не се знае този беи може да ми е последния Simple SmileОще малко като се смарангясам  покраи шехзаденцето и кадията няма да ме погледне newsm47

# 193
след превода на 83 еп. вече съм убедена,че друго решение за султана нямаше. не обърнахме внимание на консултацията на султана със съдията. решението не беше еднолично взето,а мъдро и обмислено със закона и правилата на предшественици и записани в книгите правила. продължавам да гледам и да се радвам на таланта на халит. а вие си водете споровете за едно или друго. приятно гледане и благодаря Ви момичета превели всички епизоди дотук.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 20:15 от friend 12

# 194

Щом Бали бей - Бурак О. се връща във филма, ще има още битки... Peace

Една снимка преди "мустакатия" период на актьора. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт