Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 846
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Това което гледахме,като взаимоотношения между Ибрахим и Сюлейман никак не ми се връзва с последния земен път на първия..Те едва ли не като куче са го погребали..

По същия начин изглежда и паметника на Митхад Паша в Русе между блокове,до трафорост и на самия път..

Грешите, гроба на Мидхад паша не е в Русе. Умрял е в затвор и е погребан нейде из Арабия.
Коментирали сме въпроса с турските ни контрагенти.

# 91

Някой спомня ли си тази сцена или сега ни предстои ? newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=Gebt3Dxa7_w

Според мен - предстои. Може би ще бъде ретроспекция на султана. newsm78 newsm78
виж тук- 25еп. http://vbox7.com/play:7b60574f87 ...и това помогна да му падне главата

# 92
Благодаря за фрагмана!Тежка серия ще бъде,но мисля,че очаквахме.
Хюрем ,ако е умна не трябва да изрази радостта от смъртта на Ибрахим пред харема,
особено пред султана.Може да се радва само под йоргана. hahahaЗнаем,че всички ще я
обвинят,но пред очите на султана тя ще остане чиста.Дори може би след всичко ,което
научи за Ибрахим ще разбере,че тя е била права за много неща.
Аяс паша обаче знае кой е истинския убиец на Ибрахим.Не ,че не заслужаваше смърт,
но без нейната намеса нямаше да се случи.За сега!  

.

# 93
Това което гледахме,като взаимоотношения между Ибрахим и Сюлейман никак не ми се връзва с последния земен път на първия..Те едва ли не като куче са го погребали..

По същия начин изглежда и паметника на Митхад Паша в Русе между блокове,до трафорост и на самия път..

Грешите, гроба на Мидхад паша не е в Русе. Умрял е в затвор и е погребан нейде из Арабия.
Коментирали сме въпроса с турските ни контрагенти.

Аз не съм написала ГРОБ...пише ПАМЕТНИК

# 94
За всички явни и неявни фенове на Ибрахим слагам един клип за участието му в сериала.

Сбогуване с Ибрахим

АНИ 

Докато гледах клипчето се сетих за Мерал Окай и за  споделеното от нея ,че Паргалъ е любимият й образ Peace

# 95
Благодаря за фрагмана!Тежка серия ще бъде,но мисля,че очаквахме.
Хюрем ,ако е умна не трябва да изрази радостта от смъртта на Ибрахим пред харема,
особено пред султана.Може да се радва само под йоргана. hahahaЗнаем,че всички ще я
обвинят,но пред очите на султана тя ще остане чиста.Дори може би след всичко ,което
научи за Ибрахим ще разбере,че тя е била права за много неща.
Аяс паша обаче знае кой е истинския убиец на Ибрахим.Не ,че не заслужаваше смърт,
но без нейната намеса нямаше да се случи.За сега!  

.
newsm78 Хм, Аяз дали няма да се обърка и да проговори... и дали затова ще му съкратят щата ?! Някой знае ли

# 96

Ето го гроба на Ибрахим. Сега едно компасче точно навреме ще дойде да му намерим координатите  Simple Smile

И за да му отдам заслуженото на Ибо, направих едно гифче с последната сцена от живота му.

# 97
  • София
newsm78 Хм, Аяз дали няма да се обърка и да проговори... и дали затова ще му съкратят щата ?! Някой знае ли
Върти ми се нещо в главата, че Аяз паша умира от болест по време на някаква епидемия... newsm78 Или греша?!?

# 98
Нур много елегантна е била на награждаването с Халит.

# 99
# 100
  • Пловдив
Оф оффф от сряда съм се вкиснала като д....я от тази серия:( Хич не съм му фенка на Ибрахим( макар че на младини хваща окото докато не е рошлясал и брадясал като дърт козел)ама ми става гадно да гледам какво му се случи на хаивана .....Никои не заслужава да го заровят неиде като куче без история SadИ като гледам фрагмана с тия сълзи и сополи и тежки думи и другата серия ще е сърцекъсаща и душевадеша......Маи - маи хахо -хихито свърши след Гюл ага Не се учудвам че е бил любим образ на Мерал Окаи ....иска се любов да наредиш такъв противоречив образ да се чудиш да как да го приемаш.....Хюрем не вярвам да се радва чак толкова -не е кеф на умрело куче нож да вадиш Пък и мисля че не искаше чак смъртта му а само да я остави на мира или да и се махне от главата някак Виж на Щахчето и на неиния п....поклонник маи ще им е наи-добре -хем на Хатиджето Династиева се натри носа хем на мъж и се отвори място за кариера. Интересно да видим сега как ше го пробута напред......

# 101
  • София
Краси, много благодаря за новия фрагман. Рано, рано ни изненадаха. Благодарности на Мистик за бързия превод   love001 smile3501 newsm51

Великолепният Век 83 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

Благодаря на всички за преводите и качването.

# 102
Анна, благодаря ти за прощалното клипче. Много мило  Big Ups

# 103
Благодаря за фрагмана.
Останах с усещането, че СС.има нещо друго предвид, казвайки, че не иска да знае къде ще го погребат.Не го каза със злоба, а с голяма тъга.Само той си знае, защо така пожела.

п.п.Без да се сърдите, но черният хумор, напоследък идва в повече.

# 104
Били са жестоки времена,факт.И все пак имайки предвид,че османската законодателна система е била справедлива за времето си,явно Ибрахим паша се е провинил доста,щом му е било конфискувано имуществото и е погребан без почести.Друг е въпроса,че актьора направи великолепна роля и спечели симпатиите на голяма част от публиката,включително и моите.Сериалът няма да е същия без него,но не можем да променим историята,нали ?!

Няма нужда да се провини в очите на закона - достатъчно е да настъпи султановата опашка. Султанът е над закона.  Sunglasses Може да прави каквото си поиска.

Общи условия

Активация на акаунт