Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 815
  • 723
  •   1
Отговори
# 75

Краси, Ани, Мистик - благодаря ви за бързата реакция! Hug Hug Hug

Много интересен епизод ни очаква. Peace Не знам само как ще издържа Хатидже... Cry Селма Е. ми е много симпатична, но не е най-добрата актриса...  ooooh!

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 19:41 от jupetrov7

# 76
За всички явни и неявни фенове на Ибрахим слагам един клип за участието му в сериала.

Сбогуване с Ибрахим

# 77
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Това не беше ли промото за 3 сезон newsm78 и се чудехме,че не съответства на трона в двореца на Ибрахим...... newsm78
Добре съм ви заварила в новата тема.

Мисля, че това е трона на Сюлейман в приемната на дивана, както виждате той е зад решетката от където следи заседанията на Дивана. Тази сцена може би ще ни я представят в 83 епизод, като спомени на Султана за провиненията на Ибрахим. newsm78 newsm78 newsm78

Както писах в предната тема май няма да гледам 82 серия, а като гледам фрагмана за 83-та и него, твърде тежки сцени, които не ми допадат.

# 78
И още един гифт с любим за мен момент. Подарък за Хюрремки  Laughing

# 79

Още нещо за феновете на Ибрахим.

Според в. "Гедже" от тази вечер, гробът му в Истанбул е започнал да се посещава повече от привържениците му. (по Гугъл  ooooh!)

# 80
Това което гледахме,като взаимоотношения между Ибрахим и Сюлейман никак не ми се връзва с последния земен път на първия..Те едва ли не като куче са го погребали..

По същия начин изглежда и паметника на Митхад Паша в Русе между блокове,до трафорост и на самия път..

# 81
Последни снимки на Окан на снимачната площадка.

# 82
  bouquet Честитави 60 та тема! newsm51

# 83
Последни снимки на Окан на снимачната площадка.

И кой пази гърбът му?  newsm78  Матракчъъ !

# 84
Според фрагмана ,не е сигурно мястото на погребението му.
Мисля,че няма неопроверживи доказателства къде е това място.За мен не е ясно какво точно има под  споменатия гроб.
Иначе животът си върви и заобикалящата среда се променя.
Скрит текст:
То и Апостола е обесен извън Сохфия,но в момента това е кажи речи топ-център. hahaha

Кой му пази гърба-ето това е приятел,дори и след снимките ! hahaha

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 20:00 от Sause baus!

# 85
  • Варна
здравейте! има ли някъде, от където можем да прочетем стихотворенията, които си разменят Хюррем и Сюлейман?

# 86
  • Русе, у дома
По същия начин изглежда и паметника на Митхад Паша в Русе между блокове,до трафорост и на самия път..[/b][/color]
Vip-че, там по Алеите гроба на Митхат Паша ли е? Аз съм чела по каманите там, но останах с впечатление че е просто турски гроб на някой първенец, а то на баш-пашата...
Сори за Спама... Praynig

# 87
По същия начин изглежда и паметника на Митхад Паша в Русе между блокове,до трафорост и на самия път..[/b][/color]
Vip-че, там по Алеите гроба на Митхат Паша ли е? Аз съм чела по каманите там, но останах с впечатление че е просто турски гроб на някой първенец, а то на баш-пашата...
Сори за Спама... Praynig

Да

# 88
Краси, много благодаря за новия фрагман. Рано, рано ни изненадаха. Благодарности на Мистик за бързия превод   love001 smile3501 newsm51

Великолепният Век 83 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

Благодаря  

# 89
Мистик ,Ани благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт