Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 821
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро но всички!  Hug

well-known,благодаря за почерпката и ако имате празник във вашето семейство да ви е честит!

Снощи си легнах рано-рано,че много се разстройвам от такива сцени .

Но ми направи впечатление,че по отношение погребението на Ибрахим Султана действа по същия начин,както Ибрахим направи при Искендер Челебби..Сцените почти едни и същи..Този който издава заповедта отива при най-близкия му човек и му прошепва на ухо да го погребат далеко от очите им..

# 121
Добро утро на всички !  Аз чакам  82 hit и с чаша кафе в леглото ! Ако видите 82 дайте знак   bouquet

# 122

Добро утро!  Само минавам да почерпя  Heart Eyes и да ви пожелая хубава събота!

Щом имаш да почеpпиш - ЧЕСТИТО! Hug Hug

Каква е тази маса!  Rolling Eyes Rolling Eyes Добpе, че закуската ти е виpтуална,
защото съм на след-Коледна и след Новогодишна диета... ooooh! ooooh!

# 123
Добро утро и  от мен и сядам смирено на столчето с чаша кафе
да чакам преведената серия ...

# 124
Добро да е утрото ви и от мен! Интересно ми е, с кого ли ще се заеме моята любимка Хюррем сега, след смъртта на Ибо.

# 125
  • София
Добро да е утрото ви и от мен! Интересно ми е, с кого ли ще се заеме моята любимка Хюррем сега, след смъртта на Ибо.
Мустафа.

# 126
Добро утро!

За погребението на Ибо- Не мисля, че беше същото като с Искендер, Сюлейман не каза да го погребът далече от очите му, а да не знае никой къде е погребан- дори и той да не знае.

Мисля, че причината за това е , че :
Като първо за да не се изкуши да отиде на гроба му и да му поиска прошка, с което да покаже, че съжалява за решението си, а като второ- Ибрахим имаше много врагове, ако знаят къде е погребан, можеше да осквернят гроба му.
Може да ви се стори патетично, но според мен е така.
Тези които обичат Ибрахим знаят къде е погребан, той искаше да го скрие от тези, които не го обичат- а те са целият народ.

Преди да излезе фрагмана написах, че Сюлейман е убил Ибо физически- но с неговата смърт е убил и душата си- явно и сценаристите виждат нещата така.
Серияла няма да е същия след Ибо, но най- вече  Сюлейман няма да е този, който е бил преди това да се случи.

Колкото до Хюррем, не мисля, че ще и остане време за Мустафа Laughing
Шах така ще я завърти, че няма да има време да мисли за друго.
Ще и е трудно на Хю, досега тя имаше предимство- враговете и бяха явни, Шах ще играе по други правила- дано Хюррем се води по собствените си принципи- враговете ги знаем, но от приятелите трябва да се пазим.

Приятна събота на всички!

# 127
Жалко , той не заслужава  Cry

# 128
Не случайно Хюрем предложи да живеят в Двореца..

Както се казва:" Дръж приятелите си близо,а враговете си още по-близо"

Да са й пред очите и Шах Султан,и Лютфи Паша..

# 129
  • София
Е, май след Ибрахим би било редно да се намеси нов персонаж, който да поддържа интригата.
Адекватен опонент, с две думи.
Засега, обаче Шах султан не е заела конкретна позиция, май.
Но ако не се лъжа, все пак в исторически план Мустафа е обвинен в предателство и погубен от баща си, нали така.

# 130
Добро утро и от мен!
Всички сме явно в очакване.
Аз също мисля като denisass,че причината никой да не знае гроба му
е  страха от оскверняване,защото той знаеше,че Ибрахим има много врагове .
Явно не е сигорен,че няма да прояви слабост да отиде на гроба му,затова
искаше и той да не знае.
Съгласна съм,че и Сюлейман няма да е същия и чакам с нетърпение да видя
как и в какво ще се изрази промяната.

.

# 131

Добро и ведро да ви е съботното утро и от мен, момичета! Въпреки тъмните краски около очаквания преведен епизод, не губете позитивното си настроение! Все пак след всичко лошо, идва винаги и хубавото! Желая на всички ви един прекрасен ден!

# 132
Момичета, има ли някой от вас да живее в Австрия?Моля, да ми пише на лични!!!

# 133
Не случайно Хюрем предложи да живеят в Двореца..

Както се казва:" Дръж приятелите си близо,а враговете си още по-близо"

Да са й пред очите и Шах Султан,и Лютфи Паша..

Мисля, че им предложи заради друго, напук на Хатидже.
Тя още няма тази стратегия спрямо тях.Все още не е приела Шах за враг, но си личи, че и двете "лекичко се барат по акъла", ще видим......

# 134
  • Русе/София
добро утро или добър ден и от мен

Общи условия

Активация на акаунт