Отговори
# 270
Благодаря на всички ви, още веднъж!  bouquet
Тони, дано  наистина да имате и вие, и ще имате, да знаете, като моята графика! Иначе съм добре, за сега даже все едно не съм бременна, но още е много рано! Днес си взех и друг тест, та може и утре пак да го повторя! Аз няма да ви ръся с прашец, нека мине време, още е много рано! Днес календара ми показва, че съм в 4 г.с.
Весел ден на всички! Успех на нечакащите! Hug

# 271
Дани мила, сподели усещания и тн, знам че ти става лошо и леко ти се гади, доколкото помня, че беше споделяла, но имаш ли други признаци и усещания. Нали ни знаеш, ние копнеещите и нямащите търпение се вглеждаме и търсим всякакви най-често несъществуващи признаци  Hug

# 272
Дани мила, сподели усещания и тн, знам че ти става лошо и леко ти се гади, доколкото помня, че беше споделяла, но имаш ли други признаци и усещания. Нали ни знаеш, ние копнеещите и нямащите търпение се вглеждаме и търсим всякакви най-често несъществуващи признаци  Hug

Принчипеса, не не ми е лошо и не ми се гади, поне за сега. Още емного рано. Само гърдите от вчера почнаха леко да ме болят повече. Иначе преди това имах много леко напрежение в гърдите, мен по принцип не ме болят или , ако ме болят е малко. Имах 2 дни странен вкус в устата миналата седмица и толкова, нищо повече. И болки в кръста , но и миналия месец пак ги имах. Надявах се, какво всяка една да видя двете чертички, но мислех, че няма да е станало. Даве във въпросния ден не О, нямаме сърчице, преди това е имало повече сърчица в графиките ми, но не е станало. Божа работа, убедих се. Единствено като видях вчера пак високата БТ, малко се усъмних. Виж ми графиката, там съм описвала, всичко, което съм чувствала! Peace

# 273
Еваблагодаря ти за пожеланието Simple Smile

# 274
Дани много ти благодаря успешна и прекрасна бременност  Hug

# 275
  • София
Добър ден на всички от мен   bouquet

Аз преди малко ходих до аптеката и си взех Престо.... поне да имам 2 при нужда  Laughing Ама се чувствам така, все едно за първи път си взимам тест - едно ми е притесненооо Crazy Утре мисля да направя единия, исках сряда ама едва ли ще издържа.

Съни за теб винаги, мила  Hug

Веси абсолютно подкрепям, че трябва спокойствие

Мiss хубаво ти е тръгнал понеделника без М и не давам да ти дойде  Party

# 276
Бътерфлай, успех мила!  bouquet
Флоретка, с нови сили за следващия месец, ще стане, ще видиш! Peace
Мис М, успех и на теб мила!
Ако съм изпуснала някой от нечакащите тея дни, успех! Praynig
И ако ви вълнува нещо, питайте, без притеснения!  Hug На среща съм! Wink

# 277
Здравейте и от мен! С удоволствие ще се присъединя към вашата приятна компания. Аз съм от леко лудите борещи се упорито от година и половина за трето дете.

# 278
  • Пловдив
Добре дошла и успех!
И аз съм тогава от леко лудите Simple Smile  Peace

# 279
  • Монтана
Дани дано миличка, но дори и да не стане др месец, няма да СЕ ПРЕДАВАМ.  Hug

# 280
Още малко информация за мен. От двадесетгодишна съм с поликистоза и двете ми деца станаха случайно. За съжаление сега с годинките става по- трудно, но аз съм оптимистично настроена и затова ми харесва атмосферата при вас.

# 281
  • София
Случайно, случайно, важен е резултатът! А при теб е отличен!
И аз бих искала да имам 3 дечица, ама като гледам, че и първото се бави...малко се отчайвам!

# 282
Добре дошла на lenivik    и от мен  Hug
И аз се записвам в графата на лудите, тъй като също имам вече две деца  Crazy и правим опити за бебе.
Дано чудото да ти се случи отново и пак така "случайно" да получиш един малък подарък!

Веси, не искам и да чувам за отчайване! Съвсем наскоро си беше правила една равносметка за месеците на бебеправене и резултатите ясно показаха, че всичко си е наред и наистина нямаш поводи за притеснение и отчайване. Може малко да се е забавило, но ще дойде съвсем скоро и така радоста ще бъде още по-голяма!!!  Hug

# 283
lenivik, добре дошла, и скорошен "случаен" успех ти пожелавам! Hug
Адмирации за всички "леко лудички" в темата!  bouquet
Just me, а дано!По-добре е, да ... Praynig

# 284
И от мен добре дошла! Аз искам на второто раздаване близнаци, обаче като знам колко трудно отгледах дъщеря си, че я отгледах сама. Сега нещата са различни и човека до мен е прекрасен и ужасно много го искаме. Надявам се скоро да мога да го зарадвам и да сбъдна мечтите и на двама ни. Благородно завиждам и огромно уважение към мамите, готови и мечтаещи да отгледат 3, а защо не и повече деца.

Общи условия

Активация на акаунт