Отговори
# 285
Трогнахте ме! Аз засега се боря за номер две и също съм от майчетата, отгледали сами първото си дете и сега мечтая да ощасливя мъжа до мен, който си няма детенце с малко пухкаво  newsm30
Милият ми, толкова много го иска и ми е голяма подкрепа! Снощи бях страшно разстроена заради зацапването, днес вече го няма и се надявам, вече да не се появи. Тази седмица не искам и да чувам за гости, особено "облечени" в червено.  Яд ме е, че не си мерих БТ, така щях да имам по-голяма яснота какво точно се случва с мен. Засега ми остава само да се моля  Praynig Добре, че сте вие момичета, иначе щях тотално да се сдухам

# 286
  • Пловдив
Веси, не казвай,че твоето първо се е забавило,че аз съвсем съм укъсняла! Уж от 1г намерих подходящата половинка,но сега нямаме търпение да си имаме бебче. Според теста от днес трябва стартираме отново с опитите,та дано този път да се получи. Хубавото в случая е , че на моят не му липсва ентусиазъм за нищо, а лошото е че аз съм на път да се отчая съвсем!

# 287
Даже във въпросния ден на О, нямаме сърчице,

По тази причина смея да твърдя, че бебчо ще е с розови гащи.
Дано позная. Simple Smile

Веселушко ти ми се смееш ама нали си представяш гледката всяка сутрин -  doctor

само си представям как някой рязко ми дърпа завивката докато съм задремала с това ... в онова ....

kirilova_79 на едно "дередже" сме май Simple Smile

# 288
  • до най-прекрасния мъж
Дани, твоята графика ми прилича ужасно много на моята. Обаче, ти си имала повече късмет от мен, за което много се радвам. Даже и силата на течението ни е еднаква, болките, сърчицата, всичко. Е, сега поне знам, че и толкова кекс стига, когато е решило да дойде  Peace

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 07:16 от blue_angel

# 289
  • Варна
Ох, мацки, нали съм ви казала пред мен за годинки да не говорите  smile3503(а сега!!! да не ме изгоните в някоя тема за престарели кандидат-мами  newsm47 хахаха)
Ясно е, че след 30 шансовете ни намаляват, но не можем да мислим за това... в крайна сметка сме здрави, нямаме някакви сериозни проблеми, така че нещата ще се случат... Аз пък хич не се давам и мъжа ми е по-млад от мен, а бившата му жена е с 10 години (и повече) по-малка от мен, но не й личи... Така че - може да е по-бавно и да не е т 1-вия път но все ще се получи някога...

# 290
Здравейте сладурки   bouquet
Не мога да ви изчета, но видях ДАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ мила, тихичко, ЧЕСТИТОТТТООООООООООО smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Много безпроблемна и лека бременост! Чакамете в отчетни  Laughing
Айде още + тестчета  Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хубав ден и усмихната седмица   bouquet

# 291
Здравейте сладурки   bouquet
Не мога да ви изчета, но видях ДАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ мила, тихичко, ЧЕСТИТОТТТООООООООООО smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Много безпроблемна и лека бременост! Чакамете в отчетни  Laughing
Айде още + тестчета  Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хубав ден и усмихната седмица   bouquet

Ау как ми трябва малко прашец. Ще си събера  Wink  newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

# 292
  • Пловдив
Ева Б. нещо ми подсказва, че това ще е година с много newsm30. Надявам се този месец не само за мен, а и за всички момичета тук да се "обзаведем" с  EFP,

# 293
Даже във въпросния ден на О, нямаме сърчице,

По тази причина смея да твърдя, че бебчо ще е с розови гащи.
Дано позная. Simple Smile

[
Дано, и аз така знам, но ако е с розови гащи, мъжът ми е “виновен“, аз исках тогава, ама той беше уморен! Party Дано! Praynig

Ивка, сега се убедих, че когато е писано, тогава ще стане! И всеки ден да правиш, и 2 пъти на ден, не е гаранция, че ще стане! Wink Пожелавам ти и на теб и на всички момичета да изпитате това неописуемо усещане, а именно двете чертички! Hug Hug
Нинка, благодаря ти мила!  bouquet Ще дойда, има време, нека мине малко време! За сега ви наблюдавам само! Wink

# 294
Ева, да не съм чула такива приказки! Naughty Ще стане, сигурна съм! Peace

# 295
Ева Б. нещо ми подсказва, че това ще е година с много newsm30. Надявам се този месец не само за мен, а и за всички момичета тук да се "обзаведем" с  EFP,

И аз възлагам много надежди на тази година  Praynig
Вчера имах нещо като знак  Wink Или неща което само аз реших, че е знак ама силно вярвам. Дано е много успешна за всички ни.

# 296
Благодаря на всички за топлото посрещане. Мисля, че вашето внимание ще ми помогне много, каквото и да стане с моите намерения в бъдеще.

# 297
  • Монтана
krisi_1979 и аз съм като теб и сега нещо мн мн мн се натъжих.  smile3518

# 298
krisi_1979 и аз съм като теб и сега нещо мн мн мн се натъжих.  smile3518

Недей така, миличка! Всичко ще се  оправи, ще видиш, един ден само ще си спомняш за всички тези трепетни очаквания. Нетърпеливи сме, да, но Бог си знае работата, той избира най-подходящия момент да станем майки. Имаш си любимия мъж и син, до теб са, подкрепят те, въпрос на време е семейството ви да се увеличи. Една голяма прегръдка от мен  Hug

# 299
  • Лондон/Пловдив
Абе когато ни е писано тогава ще стане  Peace ама ще стане няма къде да ходи .
Всеки си има своите лоши дни на депресивно състояние ама нека да са по малко и ще видите бебчето как ще дойде когато най - малко очакваме  Hug.
Мойта ову май ще избърза като гледам ама когато иска да идва само да я  хванем  Heart Eyes
Ние с моя мъж не може да слагаме много сърчица той работи много и е изморен затова покай ову наблягаме само. През другото време веднъж , два пъти в седмицата успяваме . Дали това е достатъчно не знам , но е факт миналият път забременях от 2 пъти покрай ову само .
Пожелавам Ви лека и бебеносна седмица  newsm30
А от няколко дни се каня и аз да ви пусна снимка да ме видите  Mr. Green (утре ще я изтрия )
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт