Отговори
# 300
Чери, много сте сладки! Цял ден се мъча да се сетя дали при първата бременност имах имплантационно кървене. Яд ме е, но категорично не мога да се сетя. Тогава четях за държавни изпити и друго ми беше в главата. Моля се утре и вдруги ден да не ми дойде.  Дано тове е моята седмица, както и на другите чакащи момичета  Praynig

# 301
Криси,с теб по едно и също време се надяваме да сме щастливи:?)Айде вече ooooh!

# 302
  • София
Чери, как разбра, че О. ще подрани? А и нали си на стимулация, може и от това да е....

Моят тест си е все така -.

# 303
Добре дошли на всички нови момичета   bouquet Пожелавам ви бързичко да отивате към отчетни  Praynig
allaya миля моя, много добре знам каква е гледката- нали предният път цяла година си го пъхах тоя термометър в д.....  Whistling И мъжо що сравнения използва тогава, за да описва това което правя  Whistling Whistling Whistling Така че, ми е до болка позната ситуацията и затова много се радвам, че гледаш и от по-комичната страна на нещата  Heart Eyes Heart Eyes
Евка твоето мило мъжле просто трябва да се зареди с малко търпение  Peace Аз пък винаги съм се чудела как при хората става от раз, защото и около нас имаме познати, на които ей така им станаха първите деца  Crazy Това на всеки го пожелавам, но аз просто не мога да повярвам, че понякога стават ей така само от 1 път  Peace
Ние предният път когато направихме малкия, чудото стана с 3 пъти обичане в правилните дни- през ден  Peace
veseto87 утре може да е + теста  Simple Smile На теб колко дни ти е цикъла по принцип ?
На нас ни остават около 7 дни до предполагаемата О, та да видим  Flutter Днес ходих при моята АГ, за профилактичен преглед и цитонамазка. Та мисля като ходя на 30 да си взема резултата да я помоля за един бърз ехограф на яйцата  Whistling Whistling Въпреки, че тя ми каза само да си пия ФК и нищо друго не ми трябва (освен секс разбира се  Joy ) , но ме гризе отвътре дали имам О и такива ми ти неща  Whistling

# 304
  • София
Веселушко, рано ми е по принцип, аз си знам. О. обикновено ми е към 16-17-18 ден.

# 305
  • Варна
Момичета, ами днес е бабинден... Аз се обадих да поздравя моята АГ, а тя, миличката си мислела, че й звъня с добра вест Simple Smile
Веселушко, и аз мисля, че трябва търпение, но... на него му минават някакви мисли, че проблема е у него... а то няма проблем! Просто не става с вълшебна пръчица...
Аз тази вечер съм самичка, че Любимчо е до късно на работа и няма да го дочакам, ами си лягам след малко с книжката... зачела съм се в "Гордост и предразсъдъци"...
Лека вечер и... хубави новини утре... Кой е най-скорошен с нечакане????

# 306
Момичета, ами днес е бабинден... Аз се обадих да поздравя моята АГ, а тя, миличката си мислела, че й звъня с добра вест Simple Smile
Ами, дано следващото ти обаждане е точно за да съобщиш добрата вест! Hug
Чери, голяма си симпатяга. Heart Eyes

Скрит текст:
Аз пък имам странни болки в коремчето, дори не са точно болки, а до датата имам поне още 5-6 дни ... Rolling Eyes
[/color]

# 307
  Чери, страхотни сте. Съвсем различно е, че знаеш кой е насреща  Hug

Веси, устисках. Обаче пак греда.
Тоито, успех при док. Ще ви каже, че всичко е наред и трябва да се успокоиш. Уфффф, как мразя да ми го повтарят. Особено пък хора, които още нямат деца, не искат или е станало без да искат. Ай сиктир беее. Това беше леко отклонение. Извинявам се ...
Оххх, Алая. Късно видях напътствията ти да не стискам. Времето почти беше изтекло и устисках. Ама много е гадно. Ако не мисля, сигурно ще ми се допишка след 5 часа, ама нали чакам да минат тия 3 часа, та на 30-тата минута вече ми се ходеше  Crazy И няма да спирам- ако трябва до М. ще ги правя. Ще му се не знае и яйцето .
Беборанка, видях ти графиката, но ако БТ не се вдигне и не се задържи, О. може и да предстои, тъй че внимавайте да не я изпуснете
Маги,Дивайн, Ленивик, Кирилова  Hug
Веселушко, метни един поглед на яйцето  Laughing щом пак ще ходиш при док. Ехххх, да имах един УЗ в къщи, щях да си надничам на воля  Joy
Евка, ние с теб сме с еднакъв старт. И ние от края на Ноември работиме. Беше минала О., но за загрявка  Laughing . Миналия месец беше доста не сериозно- едно сърчице в що годе точния момент. Този месец ще тормозя мъжО повече, само Oview-то да ме зарадва  Laughing Хайде успех и на теб. Открихте сезона, кога е предполагаемата О. ?
Дани, като се появи наститената чертичка си обещала да ни я покажеш   bouquet
Бътерфлааааааай, хайде, зарадвай ни утре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Криси, дано зацапването да е за добро  Party Мамче, и твоите болки са съмнителни. Ти БТ май не мереше, нали?
Блу, Сао, кога сте при док.?

Ако съм пропуснала някой, не е умишлено   Hug Hug Hug

Обаче аз нещо се сдухах. Нещо ми се плаче и не съм добра компания ( нищо, че пак изписах темата с този си пост) Започна едно притеснение дали този месец ще имам О. Да гледаш отрицателните тестове е много тъпо и депресиращо. А ако не отчетат О.  Cry Отивам да си поплача в банята, там най- обичам да си цивря. Хем ми отмива сълзите, хем не ме вижда милото.

И на мен ми се иска да честитя празника на тези, от които скоро ще се възползва всяка една от нас. Честит бабин ден на нашите мили АГ.

# 308
  • София
Тони, я се стягай! Ще има яйце, спокойно!

# 309
Cherry Mam.много сте сладки с половинката hug

При всеки има тъжни моменти,някой дни  с повече вяра и понякога и отчаяние,важно е човек да бъде воден от положителни емоции и да се опита да бъди оптимист.Месеца в който забременях с дъщеря ми си спомням,че го бях отписала,мъжа ми доста отсъстваше и някак си се бях примирила,че ще живея живота който ми е даден дори и без дете ако е рекъл Господ и търсих други положителни страни на живота.Точно тогава като се успокоих стана магията....е как де се успокоя сега?Всички тези мисли са постоянно  в главата ми/БЕБЕ smile3504 passifier smile3504  babyuu,защо не става/как да се успокоя,как да не мисля за това,как се справяте с тези мисли вие?
А иначе с моя къс цикъл като смятам и аз съм от не чакащите за 14.02 и отслабваща през това време.Имам режим изготвен от диетолог и си спазвам него от 02.01.Взех си и аз  Центрум от А до цинк и мъжа ми е натиснат да ги пие,разбира се изкопирах от Дани витамините Laughing

Tonichka и на мен ми е писнало разни познати да ми казват "айде какво чакате няма ли да имате второ"или пък "за кога чакаш".Само хора на които не им е било проблем забременяването могат да бъдат толкова нетактични и зли направо в нашите очи

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 21:28 от rosenna

# 310
  • София
Ева аз съм за утре

Тоничка вълнението е голямо  Crazy А ти без да се сдухваш  Hug На мен пък запазеното място ми е тоалетната ( отделна е от банята ) много обичам да си цивря там  hahaha

# 311
Тоничка - благодаря ти! И аз предполагам, че всичко ще е наред ... и знам, че може би ще го чуя, но все пак и не отивам там да ми кажат "Успокой се", защото 1година и половина, колко още да се успокоявам ... още толкова ли ... няма да стане. Аз искам да действаме по някакъв начин да подикнат процеса, както се казва, ще видим. Simple Smile
А ти не се сдухвай .... Simple Smile И аз обичам да си поплаквам ... и то като ревна, че не се спирам, ама после ... като вкарам 24 каратова усмивка  и се смея на всеки ... така трябва да е ... никои не ни познае слаби ... Simple Smile

# 312
  • Пловдив
Горе главите! Не давам да се сдухвате за повече от 2мин.

# 313
  • Лондон/Пловдив
Ха и мойто място е банята що сълзи излях през последните 3 месеца след аборта . Да ви кажа всичко рано или късно се притъпява така е и с бебеправенето .  
Благодаря много за комплиментите  Heart Eyes
Весе тестовете са ми с по наситена чертичка този месец от предходните месеци по това време , имам и монитор Клиар Блуу ми даде една приятелка с тестове и показва , че овуто ще ми е скоро ама ще видим то ще си покаже .
Тоничка айде да ги няма такива издухвания освен със сешоара щото ще има бой момиче.

# 314
  • София
На този монитор и аз съм му хвърлила око, да видим. Малко скъпичък ми идва, ти доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт