Отговори
# 315
Чери, много сте хубави  Hug
Криси, надявам се да си добре!
Тоничка, Флоретка, горе главата, момичета Hug  Hug

Скрит текст:
Първият ни опит за дете беше през 2005 г. и тогава се получи от раз, но приключи в ранните седмици. Вторият опит отне 6-7 месеца.

От няколко дена се чувствам странно. Имам течение, каквото не съм имала досега, нервно ми е и малко ме наболяват гърдите. Всичко това придружено с леко разстройство. До М. остават 9 дена. Дотук обичайни симптоми на ПМС, с изключение на течението.  Confused   Confused

# 316
Здравейте момичета и много    Hug
Аз си се спорайвам тези дни че нещо и на мен ми е сдухано и се притеснявам какво става с моя Ц,на всичкото одгоре пак се разболявам...
Тони благодаря ти че се интересуваш кокво се случва с мен, аз утре пак съм при док и ще се пият хапове няма как...а ти горе глаеата и да минава сдухването
Нека вземем пример от Дани много позитивен и спокоен човек ми сеструва и съдбата я награди за търпението
Много успех и стискам палци на нечакащите
И добре дошли на новите момичета и бързо дасе похвалите
А на тези които гие изненадала лелкатата не се отчаайвайте и с нови сили напред и както казва Ева още един месец прекрасен секс без пазене и аз бих допълнила още малко време само за вас... наслаждавайте се!

# 317
Здравейте момичета, вписвам се само за да ви кажа, че пи мен опитите все още са неуспешни. Преди седмица ми дойде и не се чувствах добре. Сега обаче съм готова да продължа мисията и нека "силта" бъде с нас. Simple Smile

# 318
Чери много сте сладки миличка Hug
момичета кокичета ще ви се скарам Naughty вместо да търсите място за реване ходете и хванете мъжлетата и....................... Crazy ааааааааа ама ха
 Hug Hug Hug

# 319

Tonichka
не се притеснявай.Да ти кажа,дори и теста да не отчете овулация,не значи,че такава няма.Моята братовчедка така и не хвана О с тестовете,а беше на стимулация и на УЗ се виждаха фоликули.Явно не при всеки показват.Пожелавам ти да видиш положителен тест за бременност,а то нека тестовете за О да са (_)  Hug

Хайде и аз да кача две мои снимки,които са от съвсем скоро.С някои момичета се познаваме,но с други не,а е хубаво да знаем кой стои от среща.Но утре ще ги изтрия,все пак споделяме лични неща Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 10:43 от Pretty Kitty

# 320
Момичета  Hug Hug Hug
Включвам се по никое време ,но сега си докопах до компа.
Искам да ви почерпя по повод днешния ни празник т.е. вече вчерашния Бабин Ден beer3 beer3 beer3,не се сдухвайте Моля Ви.Аз сега се прибирам от банкет и съм се обещала да стана по позитивна,че наистина имам нужда.А бременните коремчета черпя с по една  party023.
Лека вечер,стискам палци за всички нечакащи.Нямам време да ви изчета ,но утре ще съм пред компа с вашата приятна компания Grinning

# 321
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро! Кой каза КАФЕЕЕЕ.........

По едно усмихнато кафенце за всички, за да ни е радостен деня! Момичета, никакво сдухване, само положителни емоции и много радост на всички ни скоро. Добре дошли на новите момичета, успех и скоро да се отправите към една друга тема Simple Smile

Радвайте се на това, което имате, за да ви се даде това, което искате!

# 322
Добро утро!
Блу, много хубаво и позитивно кафенце, благодаря ти! Hug  Зарежда страшно много .. Simple Smile

Радвайте се на това, което имате, за да ви се даде това, което искате!
Твоето послание прилича малко на моето в подписа ми. Peace
"Пожелaй си всичко, което имаш, и ще имаш всичко, което желаеш."
Тони, не меря БТ .. Tired
А относно фотографиите съм си обещала, че ще ви се покажа когато видя 2-те чертички. ppp
Тъй че да се надяваме да е по-скоро.
Иначе всички сте сладурани. Hug Hug Heart Eyes
Хубав ден, момичета, и не унивайте, моля!  bouquet

# 323
Добро утро. И от мен кафенце, а за бремелинките чай  Simple Smile

Благодаря момичета, за подръпването за ухото. Няма да склонявам глава. Правя си тестовете и си чакам О. и ще я хвана. Не знам защо се сдухах вчера. Кратък цикъл, от както не съм на противозачатъчни, не съм имала, тъй че какво очаквам овулация на 16-ти ден. Благодаря, че ви има и извинявайте че внесох малко негативизъм в темата, а сега ви пращам мнооооого усмивки  newsm03

Бени, какво стана с пръста. Хирурга какво каза?
Прити, а твоето момче до къде стигна? Кога ще е при теб?
Линка, ти къде се губиш момиче? Май и вие гонехте яйцето, хванахте ли го  Simple Smile
Бътерфлай, какво показва теста  Praynig

Хайде поспаланки, идвайте да пием кафе   bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 08:10 от Tonichka

# 324
Добро утро и от мен и много усмивки!  Hug
Вече изпих първото си кафенце, но след малко в офиса ще повторя!
Скокнах на бързо от леглото като си видях температурата, пак е паднала на 34 градуса на 21 ден. Тони може да си права и да имам късна овулация. Не знам какво да мисля  Sad

# 325
... паднала на 34 градуса на 21 ден. Тони може да си права и да имам късна овулация. Не знам какво да мисля  Sad

Тази стойност е притеснителна  Laughing
Какво да мислиш. Мери БТ и повече кекс, че с този метод ще я хванеш, като вече е минала. Успех  Wink

# 326
Добро утро момичета мили!  bouquet
Аз сутринта повторих още един тест, чертата се насища, не е и толова тънка както преди! Hug Дано всичко е наред само! Praynig  Ще ви покажа и двата теста!
Скрит текст:
Втория тест е от днес, а първия от неделя!

# 327
Добро утро и от мен StopВчера имах леки болки ниско долу и си мислих,че ще ми дойде:(,но тази сутрин ги няма.Радвам се сега.Какво става с Криси.Няма М нали?Дано.Прекрасен ден от мен  love001

# 328
  • София
Добро утро!
Дивайн, дано изобщо не дойде гадината!
Мамче, хайде чакаме снимка края на седмицата! Wink
Дани, супер са тестчетата!  Hug
Тони, гледам ти графиката...Какви са тия зацапвания!
Беборанка, и мен ме уби с тая Т.  Mr. Green
Ивка, никакво отчайване. Много добре казано!
Тоито, всичко ще е наред! Аз ти казвам!
Саше, ти още ли нямаш М.?
Бени, пръстът оправи ли се?
Прити, много ти се радвам как винаги си положителна!  Hug

И аз нямам с какво да се похваля...Ама това е положението. Успешен ден!

# 329
Дани много ясна втора чертичка   bouquet Отново честито и лека бременност, а на финала здраво бебенце.
Аз минах през аптеката и си взех тестове за О, може да е късно, но ще направя към 15ч, пък да видим, че тази температура много ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт