Отговори
# 330
Беборанка, и мен ме уби с тая Т.  Mr. Green
Веси а аз щях да припадна сутринта като я видях  Sad

# 331
  • София
Беборанка, и мен ме уби с тая Т.  Mr. Green
Веси а аз щях да припадна сутринта като я видях  Sad
Ама ти нали имаш предвид 36.4, защото така си отбелязала и в графиката?

# 332
Веси да 36,4 е, в бързината сутринта съм изпуснала 6  Laughing

# 333
Дани, много хубави тестчета! Heart Eyes Всичко ще е наред, не се съмнявай!
Весе, щом съм обещала, ще се покажа.  4470 Само ако ..  smile3520
Линофрина, не мога да кажа нищо за течението.Но дано заедно с нервността и другите "оплаквания" да са повод за радост. Praynig

# 334
  • София
Линофрина, нещо съм те изпуснала. Какво е това течение - течно, кремообразно, прозрачно?

# 335
Хайде всички ще покажем снимки в края на седмицата или по-рано,ако..... smile3520стискам палци.

# 336
Добро утро и от мен. Аз съм в малко лошо настроение, снощи с милото се сдърпахме за глупости естествено и сега ми е малко криво, но ще мине. Това е моето ПМС, за съжаление 1 седмица преди очаквания ден на М избухвам за някоя простотия ииии после съжалявам. И гърдите ме наболяват, нищо друго този месец неестествено за около седмица преди гадната лелка. Така че мисля, че и този месец ще е пропуск. Не знам вече седя и гомисля и аз се сдухвам на моменти, не искам толкова да го мисля и да броя дните и часовете, но не мога. Каква е тайната рецепта да се отърве една жена от тези мисли, надежди и очаквания - не знам. Обаче аз не съм от търпеливите за съжаление и още на 4тия месец, като чели започва да ми писва от мен самата. Другия месец мисля да заложа и аз на тестовете за О, пък ако не стане следващия ще се вземем в ръце за прегледи. Не ми се чака половин година или пък още по-зле цяла година. Все пак аз съм почти на 33 а той на 42 - мисля че 4-5 месеца без резултат са достатъчни да се притесни една двойка.
Криво ми е днес, извинявайте ако съм ви развалила настроението, нооо имах нужда да си излея душата. Много се дразня всичко е прекрасно иии за някоя простотия си скъсаме нервите и си кажем нещо лошо, после се извиняваме и си казваме колко се обичаме и как не можем да дишаме един без друг, нооо след дъжд качулка. И това става всеки месец около седмица преди да ми дойде си имаме една такава кавга.

Пожелавам прекрасен ден и стискам палци на всички

# 337
МагиHug тук сме не само за хубавите моменти, но и за трудните.
Кофти са такива сдърпвания с милото, но нали пък затова сдобряванията са по-сладки? Heart Eyes
Съгласна съм с теб, че повече от 6 мес. не бива да се чака(ако няма резултат), а да се направят необходимите изследвания.Защото ако има проблем да се действа, а не да се губи ценно време.Но ти пожелавам да не ти се налага да ги правиш. Peace

# 338

Тони, гледам ти графиката...Какви са тия зацапвания!

A де  Rolling Eyes

Laughing Звънях на док. за тях, но каза, че може да е нещо инцидентно в предвид оскъдния ми М. този месец и да не взимам нищо. Ако бяха продължили, щеше Дуфастон да ми дава от 16-17-ти ден, но за сега спряха и не се наложи. А без да ми казва, аз предположих, че са свързани с нисък прогестерон.

Дани, супер са тестчетата. Наистина втория е по- наситен  Peace
Маги, с мъжО ще изчистите отношенията, но ти не търси симптоми за каквото и да било. Нали симптомите за бременност са идентични, като при ПМС . Не чакаш, това е. И Дани сменяше настроенията, а виж какви хубави 2 чертички показва   bouquet

# 339
Добро утро и от мен момичета,първо искам да кажа добре  дошли на новите момичета и да се    отправяте по бързо към отчетени тия дни ми беше криво и не съм ви поздравила.На нечакащите стискам палци.Дани Hug  мен.Моето мило тази сутрин ме събуди и ми подаде термометъра Sad за първи път го прави,и пак ми се приплака Laughingявно откачам LaughingКъсмет на всички кой са нечакащите тия дни.

# 340
  • Варна
Добро утро, момичета... въпреки, че аз докато се наканя да пиша то ще стане обяд... Иначе ви изчетох старателно...
Относно "сдухването", преди няколко дни и аз бях така и дори почти не бях писала тук... казват, че е добре когато ти е криво да споделяш, но при мен не е така... не обичам да знае някой като ми е криво... някак го изживявам отново и започвам да се самосъжалявам... за това криво ли ми е-затварям се, докато се избутам самичка от "дупката"...
Чери, много сте сладки с половинката! Да се обичате много!!!
Тонче, никак не ми се иска да знам, че си тъжна...
Бътерфлайче, стискам палци да няма лелки...
Маги, има такива моменти..какво да се прави... И аз не знам как да не го мисля... може би наистина ако мисля за други неща... например любимия предлага да си вземем куче...
Весенце, как си, душиче???
Дани, много радостни снимки!!! Как се чувстваш, миличка?
Хайде, момичета, прегръщам ви всички и се залавям да работя... ако видите пушек - от мен е!!!
smile3503

# 341
Тоничка и Мамче благодаря за думите  Hug - то ние вече се сдобрихме амаа ми е криво, че си късаме нервите с глупости, но май е нормално. А всъщност си давам сметна, че това ни огромно желание май на моменти ни напряга и накрая напрежението ескалира иии се счепкваме за някакви глупости, нооо ще се взема в ръце и ще се заредя с повече търпение и положително настроение  Hug

# 342
Добро утро и от мен StopВчера имах леки болки ниско долу и си мислих,че ще ми дойде:(,но тази сутрин ги няма.Радвам се сега.Какво става с Криси.Няма М нали?Дано.Прекрасен ден от мен  love001
Добро утро и от мен! Няма М. Зацапването се появи в неделя и край. Вчера цялата треперех да не ми е дошла М., но я няма. Слава Богу!  Praynig Изкушавам се за тестче, но ще чакам. Страх ме е от разочерование. Моля се да се е получило, толкова много се моля дано имам късмет! Днес на работа не знам на кой свят съм. От вчера съм под напрежение и мълчалива. Милото е много разтревожено за мен, той и идея си няма кво и е на една жена в такъв момент. Милички, дано този месец имаме късмет!  Praynig

# 343
Криси мила стискам палци, дано този месец е вашия  Praynig - кога нечакаше лелката и кога мислиш да направиш тестче да стискаме още по-силно палци

# 344
О, Дани, сега видях тестчетата! Честито!  smile3525 Лека бременност! Сигурна съм, че всичко ще е ОК. Кога си решила да ходиш на преглед?

Общи условия

Активация на акаунт