Отговори
# 345
Криси мила стискам палци, дано този месец е вашия  Praynig - кога нечакаше лелката и кога мислиш да направиш тестче да стискаме още по-силно палци
Днес - утре не я чакам. Цикъла ми е 28-29 дена. Тази вечер мисля да си взема, а утре да го направя или да чакам, ако зацапването в неделя на 20-ти е било имплантационно, може пак нищо да не отчете. Чуда се, какво да правя?!

# 346
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Успешен ден на всички! Криси, Маги, Ева и на всички останали стискам палци. Дано този месец последваме Дани и уловим най-после прословутото яйце newsm10, че  таз гонидба вече взе за ме отчайва. Въоръжена съм с тестове за О и много търпение към половинката, че тези дни само ме нерви. Добре че се отчете сутринта и замина да работи. Официално съм му съобщила да се стяга . А кавгите са добре дошли- бързо се сдобряваме в леглото Joy Joy newsm44

# 347
....А кавгите са добре дошли- бързо се сдобряваме в леглото Joy Joy newsm44

хахаха ужасно си права, но аз много ги преживявам нещата. Иии сега съм и леко поизнервена и адски се дразня, ако и двамата сме много изморени от работа и ежедневни битовизми, а денят "налага" да се обичаме, за да не изпуснем момента... иии вместо да се кефим и тн. аз почвам да се дразня за глупости иии... абе грозна история. Де да можех с вълшебна пръчица да забравя за какво се борим, както се казва, нооо така е ... няма отказване  Hug

# 348
Добро утро и от мен!
Как сте?
Дани - разкошни тестчета - супер са!  Hug Няма как да си по-идеално бременна от това - хихихи!
Маги - Няма страшно и ние с мъжо, ако не се скараме 1пътна 2дена не ни бива, но както казва той, това освежава връзката .. хахах Simple Smile

# 349
Аз не издържах! Направих си Шуър Чек  и е отрицателен. Утре чакам лелката. Ужасно съм разстроена и уморена от това чакане  newsm45

# 350
Криси не се разстройвай. А и ти реално все още нямаш закъснение, докато не дойде лелката винаги има надежда  Praynig 

# 351
  • София
Криси, бъди силна! Представи си как се чувстват момичетата, които чакат от година.
Първите месеци винаги е гадно, после се свиква!  Hug

# 352
Криси спокойно, за шуър чек казват да се изчака закъснение, така че още нищо не е загубено. Аз се опитвам да се самонастроя за никакво разочарование този месец. Подготвена съм и си я чакам само ако може да идва и да минава, чеее да се залавяме отново за работа. Никакво разочарование, никакво отчайване, ние жени ли сме или лукови глави  Wink ... знам, че и аз ще си порева, нооо нищо ще стане и всички ще си кесим в отчетни и ще се смеем, на всичките ни тревоги и нетърпението ни.
Прегръдки и спокойствие за всички  Hug

# 353
Криси, бъди силна! Представи си как се чувстват момичетата, които чакат от година.
Първите месеци винаги е гадно, после се свиква!  Hug

Така е! Права си, ще се оправя... Просто в момента хормоните ми взеха връх над разума. Толкова ми е тъжно, момичета. Защо сме в това положение? Това трябва да е най-естественото, най-лесното нещо на света, а защо не е така? Защо всяка една от нас с треперещи ръце трябва да прави тест след тес и да вижда все омразната една черта. Ужасно е!

# 354
Аз също правих тест,и моя е отрицателен,но да не забравяме,че закъснение още няма.Трябва да стискаме зъби още малко,пък тогава да плачем.За сега още няма място за отчаяние Naughty

# 355
Аз също правих тест,и моя е отрицателен,но да не забравяме,че закъснение още няма.Трябва да стискаме зъби още малко,пък тогава да плачем.За сега още няма място за отчаяние Naughty

Ужасно съжалявам!  Cry Мога да си представя как се чувстваш в момента! Разбира се има някаква надежда, но..... Просто съм изморена от това чакане... Момичета, дано молитвите на всяка една от нас се сбъднат!

# 356
Никакво разочарование, никакво отчайване, ние жени ли сме или лукови глави  Wink ... знам, че и аз ще си порева, нооо нищо ще стане
Laughing Чудесно, много ми харесва мисълта ти.
Криси, не отписвай все още месеца. Peace
Но ето затова съм против тестовете преди закъснение!
Мен започва да ме наболява главата, което ме навежда на мисълта, че и при мен ще има сълзи ...  Tired

# 357
Сега ме е яд на мен, че направих този тест. Но просто не издържах на напрежението! Ако лелката не ме подмине, от другия се въоражавам с тестове за О. и термометър, но първо ще мина през чичо доктор покрай времето на предполагаемата О., трябваше май отначало да предприема този подход

# 358
Мислих си да си пусна един кръвен тест,но първия път през ноември, една седмица след предполагаемата овулация резултата беше 80,003.Всичко това беше шок за мен,че още на първия месец е станало бебето и след още една семица резултата беше  0,90.Тогава си казах,че докато няма положителен уринен тест,няма да правя кръвен.Ведра съм-така трябва Naughty

# 359
Момичета - не бързайте! Казвам го от опит. Този месец се случва нещо, не само с мен, а и с някои от приятелките ми около мен. Ако си спомняте мен ми закъсня доста и цикъла ми стана 38дни, толкова, колкото никога не е било. Аз бях сигурна, че чудото ми е станало, на 3ти ден от закъснението правя тест - ... както и да е, дойде ми след седмица закъснение. Разочарование пълно! Имам позната, която и закъсня 15дни .. а друга и подрани с 8дни ... наистина, казвам ви става нещо ...
Дано при следващата от този профил, теста отчете реално и хубава "+" резултата, но мисълта ми е, изчакайте хубаво закъснение от 3-4-5дни и тогава, за да не претърпите моето разочарование - но все пак - вие си знаете де! СЪВЕТ ОТ ПОСТРАДАЛА! :p
Дано Дани донесе късмет в този форум и на тези след нея!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт