Отговори
# 360
И на мен на два пъти това лято ми закъсня с по пет и седем дни. А декември се местихме в друг град, възможно е нещо в цикъла да се е объркало. Стават всякакви аномалии. Намразих тестовете, чакам седмица, ако не дойде направо при чичо доктор

# 361
Ехоооооо, забравихте ме мен  smile3518
Да, ама аз пък ще си кажа - нямам цикъл още  newsm12
Нито вчера, нито днес....

# 362
ами Мис дано и в следващите девет месеца да нямаш Laughing

# 363
  • София
Не сме те забравили  Laughing дано и да не дойде  Praynig
Аз също нямам цикъл още, а и си ме болят гърдите, но реших тест да правя след 2 дни  Praynig

# 364
Нил, Пърпъл, стискаме ви палци! Никакви лелки! Хайде, да ни зарадвате скоро с по две чертички  Wink

# 365
Miss M и Пърпъл, стискам палчета - имате ли някакви по-странни усещания  Thinking аз нали все по странните и ранни признаци се вглеждам, тааа подпитвам - нещо има ли болки в гърдите, неразположение и тн  Hug

# 366
  • Варна
Бътерфлайче, Мис М, дано не се появи лелката изобщо и вие да сте следващите ни снимчици на положително тестче...

# 367
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
И аз да ви поръся малко,нека е на късмет на всички!
За бледите чертички щом я има съмнение няма!

# 368
  • София
Ехоооооо, забравихте ме мен  smile3518
Да, ама аз пък ще си кажа - нямам цикъл още  newsm12
Нито вчера, нито днес....
Изобщо не сме пък! Цял ден те мисля...Но чаках новини!  Hug

# 369
Ако ми купят тест, ще го правя довечера.
maggie_m, никакви гърди не ме болят, само имам болки често, които предшестват Ц /аха да ми дойде/ ниско долу, но аз и предния път като забременях ги имах.
butterfly, искрено се надявам да се наложи след 2 дни да се тестваш  newsm17

# 370
  • София
Маги аз имам болки в гърдите ( и видимо са се увеличили ), което не ми се беше случвало откакто бях бременна с дъщеря ми, даже и ноември месец при неуспешната бременност не ме боляха.Имах един ден, в който ми беше много топло, на моменти студено и вечерта бях направо като парцал, грам не ми се мърдаше, другото което е от 1 седмица изобщо не ми се прави секс....а и имам някакво особено вътрешно усещане още от 13-ти.Та извода е, че ако не е това съм се побъркала съвсем  hahaha

# 371
Здравейте момичета, аз пропуснах миналата тема, и за малко и тази да пропусна, ама ми се насъбраха доста ангажименти тия дни. При мен нищо ново, лелката дойде на 16-ти , изпратихме си я   и пак почваме да действаме.
За първи път ми се случва цикъла ми да е под 30 дни , този месец ми дойде цели 6 дни по - рано. Не го намирам за кой знае какво , но да отбележа.
Връщам се да чета   bouquet

# 372
Аз се чудех кой ще ни зарадва тези дни Simple Smile
Мис М , Бътърфлайче стискам палци да се похвалите с две чертички  Praynig

# 373
  • до най-прекрасния мъж
Първите месеци винаги е гадно, после се свиква!  Hug
После е като дежаву - все едно и също. Аз даже вече взех да го приемам нормално, не че не се сдухвам. Първият път тръгваме нанякъде с милото и той ми връчва колата, а аз бях неспособна да шофирам. Забравих да се пристроя, разревах се, абе ужас ви казвам. После само се гледахме в очите и моите се просълзяваха - така разбираше, че ми е дошло. А сега е просто констатация. Мина една година все пак - е, почти една година.

# 374
Та извода е, че ако не е това съм се побъркала съвсем  hahaha

Хахаха аз бях споделила преди, миналия месец явно бях прекалила с филмирането, защото в продължение на 10 дни (започна около 5-6 дни след О), всеки ден ми се гадеше и повръщах по малко  - таа можеш да се сетиш аз колко съм се чалнала... този месец за щастие нищо ми няма, малко ме наболяват гърдите, но за мен е нормално около 7 дни преди М да ме болят, та за това съм почти сигурна, че ще ме прескочи, но да видим

Общи условия

Активация на акаунт