Отговори
# 375
  • Пловдив
Горе главата Криси. Дори и да отпишеш месеца, няма да отписваме годината Simple Smile . Знам че е гадно. Аз миналия месец бях толкоз убедена, че най-накрая сме успели, но накрая М ми дойде точно но 28ден, а аз със сигурност не мога да се похваля, че съм като швейцарскичасовник в това отношение. Толкова бях разочарована, но........... този месец пак съм решила да упорствам! Надявам се скоро всички да видим  EFP! Искрено го желая на всички тук

# 376
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
И аз да ви поръся малко,нека е на късмет на всички!
За бледите чертички щом я има съмнение няма!

Я да си посъбера и аз малко  newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

# 377
Здравейте Hug Hug Hug
И аз искам  да вляза под прашеца newsm75 newsm79 newsm28 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79,че имам голяма нужда от него.Не чакам на 28.01 надявам се лелката да ме подмине за идните 9 месеца,но времето ще покаже Wink.При мене нищо ново,прословутия ми пръст вече е по добре,според хирурга искаха да го цепят и да чистят некрозите #Cussing out ,но май ми се размина.Доста дълбоко е изгарянето Cry и можеби още 2 седмици ще съм превързана.
Нямам много време за форума за което Ви дължа извинение Embarassed
Приятен слънчев ден на всички  bouquet

# 378
Ох, не мога да ви изчета! Толкова сте писали! Hug
На момичетата , които са правили тестове, не се отчайвайте, щом още няма лелка! Peace
Мис М, стискам ти палци и на всички нечакащи!
Аз може към края на седмицата или най-късно началото на другата да пусна един кръвен, че бежз него не мога да ида на лекар! А на лекар след 2 седмици поне! Hug
Иначе съм добре, работя, но мисля и другия ако искарам и да спра, работата ми е на крак и тежка. Сега след работа ме заболя кръста, или вечер обикновено ме боли. Иначе за сега всичко е ОК, гърдите ме болят и почват да растат по-малко! Mr. Green
Искам да ви кажа да не се отчайвате, ще се случи и на вас, не губете надежда и имайте куража да сте силни и търпеливи! Аз последните месеци бях малко по-спокойна, за разлика от първите, в които се бях много фиксирала за бебе! Но после разбрах, че то ще дойде, независимо кога, просто трябва да чакам и да съм търпшлива! Искам да ви кажа, ако искате вземете да пиете и вит. Е, вие и половинките ви, няма да навреди! Той е витамина на плодовитостта, не знам дали е случайвост, но както ви казах този месец пих витамини и вит. Е, и засякох О. Не знам дали има връзка, но е факт, че съм бременна! PeaceСтискам ви палци на всички, много станахме и не мога вече да запомня всички! Hug
Извинявам се за дългия пост, милички!

# 379
Аз нечакам на 30.01.
Бенито ти си два дни преди мен. Ще стискам палци!

Има ли други НЕчакащи за края на месеца или сме само двечките?

# 380
Аз също съм за 30ти Януари ще си стискаме кълки заедно  Grinning и никакви нагли гостенки  Mr. Green

# 381
  • София
Дани, радвам се, че си добре.
По каква схема го пихте тоя витамин Е. и в коя част на месеца? Аз съм си взела, но знам, че трябва да е след О.

# 382
  • Варна
Дани!! Много добре звучиш!!! И много ме радваш!!!
Аз вчера купих на милото Допел херз от А до Я, че да ми е един витален Simple Smile А аз си пия Неофолик мета-та...
Момичета, все забравям да ви питам.... Мажа се с един антицелулитен масажен крем и се чудя дали не пречи на бебеправенето... Много силно ме загрява, чак леко вдигам температура...

# 383
  • Пловдив
Дани, поздравления и от мен! Искам да те попитам колко време правихте опити преди да се получи? Доколкото разбрах миналия месец е бил единственият през който си засичала О и си пила витамини. Още веднъж честито и леко бременеене!

# 384
Има ли други НЕчакащи за края на месеца или сме само двечките?
И аз съм от нечакащите за 30 януари

# 385
Дани, радвам се, че си добре.
По каква схема го пихте тоя витамин Е. и в коя част на месеца? Аз съм си взела, но знам, че трябва да е след О.

Веси, мъжа ми пи вит. Е до моята О, а аз през целия месец, до момента, в който видях двете чертички!Може и след О само, а ако се пие през целия месец, не постоянно, после се правят паузи. Питай Денис после, ако го пиеш месец, после дали трябва да се почива?Пиехме по 200мг. вит Е и двамата!
Ева, искам да споделя, за да опитате и вие, нищо не косва, витамините в определеното количество няма да навредят! Peace

Дани, поздравления и от мен! Искам да те попитам колко време правихте опити преди да се получи? Доколкото разбрах миналия месец е бил единственият през който си засичала О и си пила витамини. Още веднъж честито и леко бременеене!

Имахме 7 неуспешми месеци. Но първите 4 нищо не съм правила, нищо не съм следяла. О тестове правих миналия месец, но явно фоликула не се пукнал тогава , а по-късно и я изпуснах, защото спрях тестовете, а О ми е била много късно! Този месец я хванах с тестовете, това е първия месец, и я хванахме. БТ меря от 4 месеца, а ФК пия от около 7 месеца, или 6 и половина някъде! Peace

Ако има нещо питайте, готова съм да ви помогна, с каквото мога! Hug Стискам ви палци и знам, че всички ще успеете, защото сте позитивни и много отворени към обществото, такава съм и аз! Защо да не помогна на човек, с каквото мога, и с което знам?
Оставям ви, че излизам пак на работа, следобяда ще пиша!  bouquet

# 386
  • София
Мерси Дани.  Hug
Аз сега пия А+Е, а след О. ще продължа само с Е. На мъжа ми не му давам, но може би няма да е зле.

# 387
  • Варна
сега видях, че в това, което съм купила на мъжа ми има само 10мг Витамин Е... ще купя допълнително за да пия и аз... Мерси за инфото, Дани!

# 388
Поради понижението на БТ вчера и днес и предположенията на Тоничка за късна овулация, днес си взех тестове за О. След три часово стискане, за да не се пишкам си направих теста. Има доста наситена втора черта, но е по светла от контролната, това значи че е отрицателен. Появява ли се втората черта ако е минала О? Питам защото за първи път си правя тестове за О.

# 389
  • до най-прекрасния мъж
Беборанка, направи и утре тест и следи дали чертата става по-наситена или по-бледа. От един тест е трудно да се отговори. Възможни са и двата варианта. При мен беше много бледичка, започна да се насища и като мина О, отново започна да избледнява. Тогава спрях тестовете за О.

Общи условия

Активация на акаунт