Отговори
# 390
 Момичета, абе извинявайте. Дано не съм пропуснала някоя новина, довечера ще ви изчета, но моля ви, кажете: това според вас положителен тест за овулация ли е  Rolling Eyes

Скрит текст:

Имам и други снимки ако не е ясна тази. Направих му 100. Довечера в къщи ще го сравня с другите 4, ще снимам и ще ги кача, но сега определено ми се виждат еднакви чертите на този. Вие как мислите?

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 16:01 от Tonichka

# 391
blue_angel мерси, това ми беше чудно дали след е О, пак я има втората черта и то така наситена. Утре ще направя пак, а така бях сигурна, че О ми е било на 15 или 16, но явно само с мерене на БТ не става Rolling Eyes

# 392
  • Варна
Тони, аз хич не разбирам от тия тестове и моето мнение едва ли е ценно, ама аз бих го приела за положителен тест за овулация...
Ох, ще ида и аз да си купя май...

# 393
Тоничка, според мен теста е положителен. Действайте днес, утре и за по-сигурно вдругиден. А...ще разбереш следващия месец, дали е бил положителен  Laughing То...и аз много положителни имах преди време, докато уцелим момента. При мен много важни се оказаха двата  дни след положителния тест.

# 394
Ами според мен е съвсем леко по светла тестовата, а дали е положителен не знам. Моята линийка е  леко по-светла от твоята.

# 395
Тони може да се приеме за положителен  Peace Утре като направиш пак, ще сравним ! И на мен ми се е случвало тестовата да е леко по-бледа и да е положителен, както и два поредни дни да има две черти Simple Smile Вие не изпускайте момента  Peace
Евка мажи се спокойно с антицелулитния крем Simple Smile Като видиш 2-те черти спирай веднага Simple Smile На бебеправенето не може да му попречи Simple Smile
А и някой беше писал за кафето и бебеправенето- според мен това са пълни глупости! Не виждам как кафето може да попречи на бебеправенето. Аз докато видях 2-те черти си пиех по 2 на ден, даже събота и неделя и по 3, а мъжо повечко  Whistling
Дани много се радвам за теб  Hug
Мамче никакво сдухване и сълзи ей  Hug Hug Hug
purple_butterfly,Miss_M стискам палците  Peace
На който му е дошло една голяма  Hug от мен !
Момичета като се прибера ще чета пак и ще пиша  Sunglasses

# 396
  • Лондон/Пловдив
TОничка това зацапване не е Заради прогестеронов недостатък , ако беше след ову щях да се съглася. Най вероятно цикълът ти се намества още  
Този пост съм го почнала сутринта  Grinning после ще ви дочета че само 40 нови отговора има

# 397
  • до най-прекрасния мъж
Тоничка, и на мен ми прилича на положителен. И моите две чертички изглеждаха така, а на следващия ден вече бяха различни и тестовата започна да избледнява. Утре ще си покаже и за теб, но не пропускайте тази вечер.

# 398
  • Пловдив
Тони, моят О тест беше със същото насищане като твоето вчера. Току що си направих нов и е очевидно по "кървав". Simple Smile. Десният ми яйчник нищо взе да напомня за себе си, та предполагам, че яицето ми скоро ще е в пълна готовност. Дано след месец се теста ми за бременност бъде като този за О! Ех, ако можеше мечтата ми да е реалност..........

# 399
Тони и според мен теста е положителен, поне на мен чертичките ми изглеждат еднакви. Но аз пък нямам никакъв опит с тези тестове де... просто казвам "визуално" как ми се виждат чертичките.

Мисля си този месец и аз да взема да си купя едно Овю и да не стреляме в тъмното повече... ама се чудя  newsm78 После в очакване може и съвсем да изперкам докато дочакам закъснение  Grinning

Четох тук в сайта на Овю как се действа, ама мисля че не ми стана съвсем ясно. Значи при цикъл 28 дни трябва да започна с тестовете от 11тия ден, така ли? А тези от вас, които ползват такива тестове какво ще ме посъветват - сутрин веднага след ставане или по някое време следобед да правя тестовете? Чудя се още, защото четох, че трябва теста да се направи така, че 3-4 часа преди това да е била последната урина. Ако е следобед ще ми бъде изключително трудно, аз съм голяма жаба и пия много вода  Crazy

# 400
  • до най-прекрасния мъж
Задължително следобед, като не си пила вода и пишкала поне 3-4 часа. Издържа се, и аз съм жаба и пия по 3 литра вода на ден, но е търпимо. Само дето едва не се напишквам докато се прибера.

# 401
Не е препоръчително да се прави със сутрешната урина , защото тя е по-концентрирана и такава проба може да отчете погрешни положителни резултати  Peace

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 17:23 от hubba bubba

# 402
  • до най-прекрасния мъж
Аз знам, че сутрин ЛХ е по-ниско, а пикът е към 15-16 часа следобед, затова и тестовете се правят следобед. А ЧХГ е най-високо сутринта, затова пък тестовете за бременност се правят сутрин с първа урина.

# 403
  • В една слънчева къща...
Тоничка, за мен тестът все още не е положителен. Аз когато правих, направо се заредих с 2 кутийки или общо 10 броя. Първия направих още на 12 ден /при положение, че имам цикъл 30-35 дни/ и изглеждаше като твоя. И така втората чертичка се насищаше със всекии изминал ден, докато чак на 20 и 21 ден видях тестовата много по-тъмна от контролната И в крайна сметка 14 дни след втория положителен тест за О ми дойде - така че смятам, че правилно съм ги разчела /а тогава само засичах О, не сме правили опити/. И спазвах правилото - 4 часа не пиех течности, правех ги около 5 часа следобяд. В описанието на тестовете си го пише - трябва да е със същата или по-силна наситеност. Според мен О тепърва предстои. Успех ти желая!!!   bouquet

# 404
Ъъъ ами това го четох някъде в темите за О. , но всъщност ти си права за нивото на ЛХ , blue_angel ...тогава кое в сутрешната урина би могло да предизвика погрешен положителен резултат , за който съм чела и по листовките ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт