Отговори
# 615
Чувала съм доста мнения , че в листовките се  препоръчва умишлено по-ранно тестване с комерсиална цел , ако ме разбирате правилно....  Crazy Дали е така , аз не знам , защото имам печален опит с тези тестове , но някой ако е засякъл О. именно в първите дни , нека ме опровергае... Peace

# 616
И аз .. да не остана по назад - публикувах снимчици ... всички сте супер Simple Smile сладуранкиии

# 617
  • до най-прекрасния мъж
Чувала съм доста мнения , че в листовките се  препоръчва умишлено по-ранно тестване с комерсиална цел , ако ме разбирате правилно....  Crazy Дали е така , аз не знам , защото имам печален опит с тези тестове , но някой ако е засякъл О. именно в първите дни , нека ме опровергае... Peace
Колкото и да е чудно моя колежка забременя и роди от един-единствен път за месеца в първия чист ден след М. Значи овулацията й е била доста рано, за да стане на 5-6 ден. Колкото и да живеят сперматозоидите, мисля, че не могат да чакат яйцето 10 дена.

# 618
Да, не са рядкост случаите с ранна овулация! И е по-добре от късна овулация и кратка ЛФ... Както беше при моя приятелка, която след 7 години опити най-накрая успя  baby_neutral

# 619
  Eeeeeй, че ви се кефаааа  Hug

Дъвчице (хуба буба), и аз за това съветвам Евка да не прави по- рано тестове. Аз 4 теста, 4 дена не пиене на вода и не пишкане- за какво. Хем мислех по- късно да ги почна. Особено ако си с редовен цикъл за какво да ги почваш рано. Не знам. до 5-тия тест ( днес е 6-ти) тотално се сдухах, че няма да ми отчетат и да имам О. Laughing 

Алая, сега ще ти пусна паролата. Може да си направим 3-ти албум за тестове за О. Мисля, че ще са ни много полезни. Особено на такива питащи, като мене  Sunglasses А и аз имам какво да кача  Laughing

# 620
Май успях да качя една снимка ,но същата 2 пъти Embarassedизвинете ме .Сложна работа,то аз много много не се занимавам с компа,само седя пред форума и голям зор Joy беше.Дано да съм се справила....

# 621
Помощ моля ви ,кажете какво да правя опитах се да кача още една снимка,нооо тя отиде при положителните тестчета.Какво направих незнам Embarassed
Моля някой ако е запознат да ни изтрие от там ....
Предварително благодаря  bouquet

# 622
  • Варна
Мхммм... май наистина да не избързвам.... а междувременно ще се обичаме с любимчо...
Бенито, аз изтрих 2-та ти снимка, спокойно  newsm10
Тониче, наистина ще е добре да имаме и снимки на "-" и "+" Ову тестчета... както в твоя случай се чесахме по брадите и цъкахме и умувахме... (подозирам, че с моите тестове ще е същото...).
Днес казах по тел.на милото, че съм купила тестове и че ще му давам извинителна бележка за работа ако трябва...
P.S. Бенито, оправих ти снимката и е на правилното място

# 623
Ева Hug,а какво ще стане с тази дет сме двамата с половинчо курдисани при положителните тестчета Laughing.Пък може да ми е за късмет.Ако можеш изтрий я Wink

# 624
  • Варна
Изтрита ти е. Спокойно! Всичко е наред... виж сама..

# 625
Безкрайно благодаря Hug

# 626
Бени , приеми го като знак от съдбатаааааа  Hug babydust7 Хихихи   261uu

# 627
Ев, както го усетиш, така го направи. Аз лично все ги избягвам методите за проследяване на О, защото много се стресирам нещо. Но ако ми дойде този път, почвам сериозно тестване и мерене на БТ, за да видим какви ги вършат яйчицата  Wink

# 628
Бениии и от мен една доза късмет  Two Hearts stork-boy stork-girl

# 629
  Eeeeeй, че ви се кефаааа  Hug

Дъвчице (хуба буба), и аз за това съветвам Евка да не прави по- рано тестове. Аз 4 теста, 4 дена не пиене на вода и не пишкане- за какво. Хем мислех по- късно да ги почна. Особено ако си с редовен цикъл за какво да ги почваш рано. Не знам. до 5-тия тест ( днес е 6-ти) тотално се сдухах, че няма да ми отчетат и да имам О. Laughing 

Алая, сега ще ти пусна паролата. Може да си направим 3-ти албум за тестове за О. Мисля, че ще са ни много полезни. Особено на такива питащи, като мене  Sunglasses А и аз имам какво да кача  Laughing

Хахаха Тони, аз ще съм си самодостатъчна в този албум, с тази късна О. като започна да ги правя от рано та изразходвам всички останали Овю в аптеките  hahaha
А теб те чакам утре да покажеш.

Suga Mamа колко късна и беше късната О. на твоята приятелка  newsm78 Мале 7 години.

Много сте хубави момичета, особено приятно ми беше да се "запозная" с тези от вас с които сме от по-дълго тук.
Дали ще имаме и снимки с бебенца?  Peace Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт