Отговори
# 645
Окей ще направя една,защото и аз утре няма да мога,а темичката се изписва,и не знам ще има ли някой който да направи.А и миналата ми тема донесе положителни тестове,дано сега пак е така Simple Smile

# 646
Здравейте момичета,дали може и на мен да ми прати някой на лични паролата да взема да се изтропосам и аз при вас,дай боже да се познаем скоро пред някоя женска консултация с коремчетата... Praynig Hug

# 647
Pretty Kitty искам да те попитам на теб от Клостилбегита тестовете за О. не ти ли дават винаги положителен резултат?Аз бях последен месец на Клостил бегит и не съм виждала до сега отрицателн тест за О.,този месец си направи 15 теста всичките бяха с по тъмна тестова линия от контролната newsm78

# 648
  • планетата Земя

Ех,браво.Тази вечер пък ние не можахме.И двамата ни боли гърлото и ни цепи главата.Явно се разболяваме  Confused

# 649
Теди не знам.Аз само този месец пих Клостилбегит,за да проверим реагирам ли на стимулация,и повече няма да го пия.Поне засега докато моя не се установи за постоянно.
Иначе преди си правех тестове и отчитаха,но доста късна О след 20 ден,но сега след като регулирахме цикъла мисля,че се е изместила.Скоро тестове не съм правила,но е вероятно заради поликистозата да ми дават фалшив резултата заради високото ниво на ЛХ.

# 650
Хайде мацки,ето ви новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699455.0

# 651
Добро утро, мили момичета! Всички сте много сладки. И аз качих мои снимки и тези на синчето Simple Smile За съжаление новините от тази сутрин за мен не са добри. БТ падна на 36,8, което вероятно означава, че лелката скоро ще ме навести Sad Изглежда януари не е моят месец....

# 652

Тониче, и аз сега изпих половин саше АСС... ако не ни помогне за втечняване на ЦС. то поне ще ни откашля каквото има да изхвърлим хахах

Мили дами, добро утро - аз поради моя проблем доста изчетох, подобни илачи НЕ помагат - за да има ефект, сиропа или каквото и да е там трябва да съдържа една съставка, наречена Гвайфенизин - един единствен сироп за кашлица го има това нещо и той е Судафед бронхо ментол - не е скъп струва 3 лева и нещо и наистина има ефект, поне по мое усещане. Така че пиенето на други неща без причина не се препоръчва.  Hug Връщам се да ви чета

# 653
  • София
Меги, имаме нова темичка. Simple Smile
Да кажа за сиропа. Не знам дали върши работа, но не е 3 лв., а над 8.

# 654
Благодаря Весе, там съм вече - вярно е извинявай, понеже бях купувала и на детето сироп и още нещо съм се заблудила в цената  Hug

# 655
Аз мисля, че е хубаво да изписваме старата темичка и тогава да започваме нова  Peace Все пак лимита е 50 страници, така не се ли натоварва излишно форума  Thinking

# 656
  • София
Веселушко, имаш право. И аз това си го мислех, ако искате да попишем още малко тук.

# 657
Аз мисля, че е хубаво да изписваме старата темичка и тогава да започваме нова  Peace Все пак лимита е 50 страници
И аз това все се чудя ... по-предишната тема я оставихме на 43 стр.  Rolling Eyes
Обаче след като има даден вече линк към новата - отивам там без много приказки. Laughing
И още нещо се чудя - защо нашите теми не ги заключват, както останалите? Thinking

# 658
  • София
Мамче, те не заключват ли само отчетните?

# 659
"С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена."

Това е от правилата на форума.
И смятам, че всички теми се заключват, когато това условие е изпълнено(т.е. изписани 50 стр.)

Общи условия

Активация на акаунт