Отговори
# 225
  • София
Аз по принцип  съм по-рано. Тъй като имам малко къса ЛФ, би трябвало датичката ми да е 8-9 февруари.

# 226
Аз по принцип  съм по-рано. Тъй като имам малко къса ЛФ, би трябвало датичката ми да е 8-9 февруари.

еййй, че страхотно - пожелавам ти една страхотна изненада за милото, да му поднесеш за празника на влюбените пакетче с теста вътре. Това би бил прекрасен подарък и го желая на всички от сърце

# 227
  • София
Благодаря Маги. желая това на всички тук!
Малко си мисля, че тоя месец няма да успеем, защото милото ще заминава за 10 дни и може да изпуснем О., а и ми е нещо напрегнато, работа, ангажименти. А всички знаем, че спокойствието е много важно!

# 228
Решила съм този месе ц да се отдам на малко диети, нещо да направя дето да ми отвлича вниманието.Имам понатрупани малко килца и мисля да ги елиминирам #2gunfire  Laughing

Фло , и аз реших да използвам пълноценно времето , през което нищо не става , и да сваля излишните килограми  Peace И когато най-после настъпи сюблимния момент  Praynig , да стартирам в приличен външен вид и да бъда хубава бъдеща мама хехехе  Crazy dance

# 229
  • до най-прекрасния мъж
И аз с това съм се заела - да свалям кила, та да не мисля за бебета много много.
Леле, колко голям отбор станахме за 14.02. Между другото точно на 14.02 миналата година решихме да си имаме бебче и започнахме да работим по въпроса Simple Smile. Колко ще е хубаво едно вързопче с положителен тест вътре, а? Супер ще е! Момичета, да си помечтаем, пък може и да се сбъдне. Нали за това са мечтите?

# 230
  • Монтана
Всички имаме мечти!
Всички сме по своемо добри.
Нека с нас да бъде любовта,
да сме обичани, щастливи...
и така, до края на света.
Всяка своята мечта ще сбъдне.
пътя труден ще си извърви.
Своето детенце, ще прегърне...
Ще сбъдне своите мечти.
След време назад ще се обърне...
ще си каже с усмивка на лице Simple Smile
" Ето, вече и аз съм мама",
прегърнала своето дете.
  написах сега това, надявам се да ви хареса   Hug Всички вие ме вдъхновихте  Heart Eyes

# 231
Лелееее,страхотно е,браво coolcool

# 232
  • Монтана
Благодаря ти миличка.Надявам се да зареди всички с положителни мисли и да не се предават.Всеки си го чака там някъде.....Въпрос на време е.

# 233
Добро утро и от мен момичета.Дани видях сега хубавата новина честито и лека бременност с най пухкавото бебе Hug

# 234

Съни всеки има нужда от почивка понякога, надявам се при теб да е ползотворна и скоро да ни зарадваш  Hug а пък иначе ще ни следиш много ясно  smile3534

Тц тц плезла. Hug
Момичета, вече имам резултата от прогестерона и съм много щастлива, доколкото сама си го разгадавам:
36,60 ng/ml  реф. ст. Лут. фаза 3.28 - 38.63   /нали другите фази не ми трябват/

Тук не виждам да пише прогестерон?! newsm78
Не знам какво точно те интересува за фази и т.н.

# 235
  • София
Нелка, къде зачезна ти? На какъв етап си?
Съни, и ти се беше скрила. Нещо ново около теб?
Флоретка, много добре казано!

# 236
  • Варна
Весенце, нямаше разходка, ами малко домакински задължения... После вечерта бяхме в свекито, но аз преди да идем там обух едни дънки, в които като се видях... мале мале!!!! Така че се включвам в групата на нечакащите по Св.Валентин и на отслабващите...  newsm50 много е драматично при мен ако не се харесам... снощи имаше сълзи и сополи преди да тръгнем... ама и милото не се сеща винаги да ми каже, че съм красива... казва ми: "Ти винаги си хубава"... е да де, ама искам да го чувам!!! Оф, извинете за спама...

# 237
Благодаря Маги. желая това на всички тук!
Малко си мисля, че тоя месец няма да успеем, защото милото ще заминава за 10 дни и може да изпуснем О., а и ми е нещо напрегнато, работа, ангажименти. А всички знаем, че спокойствието е много важно!

Веси, аз те мопмя, че и в месеца когато чудото се случи, нямаше очаквания, а по-скоро беше убедена, че не сте успели. Ха дано и този път настройката ти да е погрешна, тоест резултата да е на лице   Wink

# 238
  • София
Е да ама тогава и мъжът ми беше тук, а сега ако замине, без него няма как да стане. Wink
Ще видим, ама чакането убива....

# 239
  • Монтана
Ева Б. аз и да го чувам си знам моето  Laughing не се ли харесвам, ако ми го каже го приемам като успокоение а не като истина. По добре да не ми го казва.

Общи условия

Активация на акаунт