Отговори
# 600
Добър вечер момичета Hug
Искам и аз паролата,дано се справя да кача снимка и аз Embarassed

# 601
Повлякох крак и качих моя положителен тест в албума. Надявам се да донесе късмет на всички и бързо да напълните албума с положителни тестове.  Hug

# 602
 Момичета всички сте страхотни, много, много ви се радвам  Hug. Приятно ми е да се запознаем  Grinning
Добра идея беше това с албума  Peace

Ееей Линкаааа Фринка, много ти благодаря за пожеланията   Hug Дано и твоите странни симптоми са бебеносещи   bouquet

Аз също нещо се чувствам... като в О.  Joy Усещам странни тъпи болки, но не точно в яйчника, а по- на горе. Боде ме някак си в корема  Crazy Цял ден ме боли главата, очите ми се затварят. И ЦС май става по- течна, ще я проследя утре. А докато си пътувах от работа ми се плачеше. И си викам "сега пък защо". Чудя се, мая се и не намирам причина, но ми се плачеше, чак сълзи ми напираха. Може би и други месеци съм имала подобни усешания, но не съм ги търсила и не съм ги свързвала с нещо .
Аз не се филмирам. Изпълнителна съм във всичко, което правя и за това така се вторачвам  и в тестове и в БТ. И искам да съм сигурна, че имам О. и кога е. А имам ли О. и с док. можем да комуникираме по- лесно и бебчо ще стане.

Евка, започни тестовете от 11 ден, ако О. е на 14-ти обичайно. А за АЦЦ-то нищо не мога да ти кажа. Аз пих 1/2 саше преди малко, ще видим какво ще се получи. Действаме по план  Laughing

# 603
И аз качих снимки и моя положителен тест!  HugНо исписва ли ми името?Аз не го виждам, само на останалите! Embarassed

# 604

Съни, и ти се беше скрила. Нещо ново около теб?

Проблеми мила Веси...и чакам да ми идва и пак закъснява много. Освен да чакам друго не ми остава.
При теб как са нещата?  Hug
Съжалявам, че не мога да ви следя и да пиша.
Успех на всички. Peace

# 605
 Аз мога само някой положителен тест за О. да кача Simple Smile ама може ли парола и на мен.

# 606
И аз качих снимки и моя положителен тест!  HugНо исписва ли ми името?Аз не го виждам, само на останалите! Embarassed

Чукни на "Редактирай албума" и си напиши името в полето Заглавие под снимката на твоя тест. Тогава ще се вижда. Simple Smile

# 607
Прекрасни сте момичета Hug

# 608
  • Варна
Всички сте наистина големи сладуранки, но коя е мацката с коледната шапчица, че не се е написала?
Тониче, и аз сега изпих половин саше АСС... ако не ни помогне за втечняване на ЦС. то поне ще ни откашля каквото има да изхвърлим хахах
А тестовете мисля от събота да ги започна и дано любимчо да е по-свободен, че доста ще трябва да се потруди...

# 609
Ева мацката с коледната шапка е Daniella  Hug
Ама и аз се обаждам като някой адвокат  hahaha Joy

# 610
  • Варна
Абе предположих аз, ама...  newsm03 нали съм руса, та да попитам...
Наистина много се радвам да ви видя...

# 611
Ева, мила искам да те предупредя, че ако си с цикъл от 28 дни или по-малко, то е добре да почнеш с тестовете малко по-отрано - демек от петък, а не събота. Това го казвам, защото май ми се стори, че написа, че си с кратък цикъл. АКО се лъжа извинявай, нещо съм объркала   bouquet Ама доста се изписа тук и взех да мешам информацията  Heart Eyes

# 612
Момичета супер сте!  bouquet
Извинявам се, вече си написах името! Blush

# 613
  • Варна
Suga Mama, цикълът ми средно е около 27 дни... водя си календар от 2 години в програма WomanLog и на база на данните ми изчислява среден цикъл. Днес е 8-ми ден... На упътването на Oview пише при цикъл 27 дни да се започне на 10-тия ден (http://www.oview.info/what_to_do_before_test,bg). Може би наистина трябва в петък да направя 1-вия тест... аз мислех за събота, че е по-удобно, че съм си в къщи, но то в тази работа "удобство" май няма...
Благодаря ти, миличка, за отговора...

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Хайде, цопнах се и аз в албумчето. Всички сте прекрасни, момичета  Hug - така е много по-сладурско да си говорим, като вече свързваме ника с лицето. Всички заслужавате тази радост да гушкате своите дечица. Късмет и дано скоро да няма нужда да се прави нова тема в този подфорум! Искрено си го пожелавам, както и на всички вас.

Общи условия

Активация на акаунт