"Три рози за Ева" или "Страсти в Тоскана" както е преведено на български.

• 138 617
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Козлодуй
Леле и аз имах доверие в Лаура не очаквах че ще предаде Теса още по малко да се слага на Роджеро при положение че си изпати от мъж толкова скоро ама нали е филм някой хора трябва да направят повече от една грешка за да се вразумят. Много се радвам че Аурора повярва на Алесандро Simple Smile Някой знае ли в кое градче е сниман филма? Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 17:51 от pvacheva

# 61
Според уикипедия в градовете Непи, Орвието и Волтера.

# 62
  • Пловдив
Аурора, естествено се хвана в капана на Едуардо и изприпка да каже на Алесандро за бебето. Мислих, че някой ще я проследи, но така както ни го представиха беше по-интересно. Ейййй, как подскачах снощи - защо не се сетят да питат за камера орнитолога - е, чуха ме Simple Smile Очаквам Теса да се върне в къщата на Камерана и да се опита да отвори сейфа и точно тогава да се появи и Виола, за да стяга куфара за бятство. Но Теса е хитруша и ще успее да излезе от ситуация. Не вярвам да заминат. Как ще продължи филмът без тях Peace
Този Едуардо - колкото хубав, толкова и подъл. " Няма да си моя, но няма и негова да си"! Мисля си, че най-малкият брат ще продължи да търси истината и вероятно ще улови нишката.... Той ми изглежда скрита лимонка. След като го показаха като един слаб и бездушен човек, сега ще го реабилитират и ще се покаже в нова, съвсем различна светлина. Чудя се, и дали лудата Елена няма в своята слабост да издаде по някакъв начин майка си и Едуардо.
Идвай понеделник!

# 63
  • Козлодуй
Според уикипедия в градовете Непи, Орвието и Волтера.

Благодаря, много е хубаво градчето Непи, а и всички гледки с лозята Simple Smile Само че градчето е в регион Умбрия а не регион Тоскана само лозята май са от Тоскана може би не са го кръстили добре филма на Български Simple Smile

# 64
Не разбирам това със смяната на оригилното име на филмите. И ми струва, че само тук , в Бг го правят.

Сериалчето е уникално - гледки, актьори... Е, има и недомислици, но на италианците им прощавам!  Heart Eyes

# 65
Оооо, и аз им ги прощавам. Стига ми да ги гледам  Embarassed

# 66
  • Пловдив
Аз пък не мога да им простя за това, че красавеца Едуардо е отрицателен герой  Sad Embarassed
Толкова ли нямаше някой грозник за тази роля?!

# 67
На него му отива да е лошото момче  Simple Smile

# 68
В началото на темата сте сложили снимки на актьорите, прекрасни!

Кажете кой е в ролята на Камерана, плз. Макар и в гадна роля - много ми харесва,  та искам да попрочета повече за него. Младите красавци ви ги оставям на вас  Mr. Green

# 69
  • Варна и...духом на Босфора
Великолепният Злодей Лука Уорд.
В Капри  също игра гадняр,много му
отива.Игра и в техният Сървайвар Старсс

# 70

П.П. Много красиви артисти са подбрали![/color][/size]
имам пробклем - трудно различавам двамата братя. И се чудя тази, която влезе във ваната в първите серии коя беше - аз останах с убеждението, че сестрата, влеза при малкия брат във ваната.. ooooh!

сега видях, че и sad_woman е писала за същото

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 15:02 от gold__

# 71
Гледам го аз и си викам тази страст към него не е от сега, а то вярно - в Капри съм го гледала. Ох, ще има да въздишам...  Heart Eyes

# 72
  • Пловдив
И сега какво? Ще успее ли Виола да стреля срещу Аурора или Алесандро ще се появи и ще предотврати евентуален изстрел?
Аз съм за втория вариант. Алесандро тръгна да търси Виола за да й каже какво е открил и така ще помогне на Аурора.
И, един баща се опитва да защити дъщеря си като се признава за виновен. Харесвам Камерана, въпреки отрицателния образ. Има нещо мъжкарско в този мъж. Безкомпромисен злодей, но когато става въпрос за дъщеря му е жертвоготовен, нежен, любящ.

# 73

П.П. Много красиви артисти са подбрали![/color][/size]
имам пробклем - трудно различавам двамата братя. И се чудя тази, която влезе във ваната в първите серии коя беше - аз останах с убеждението, че сестрата, влеза при малкия брат във ваната.. ooooh!

сега видях, че и sad_woman е писала за същото

Тази, която влезе във ваната, беше наистина сестрата Елена. Влезе при Едоардо-не този, който е с Аурора, а другия.
Аз не разбрах на Виола какво й беше виновна горката кобила, че я уби. И мисля, че ще насочи оръжието към Аурора, но някой ще се появи навреме и драма няма да има.
И аз харесвам Камерана в образа му на баща. Колкото и да е жесток, безскрупулен и  сякаш неспособен да прояви състрадание към някого, всъщност дълбоко в себе си е истински баща, готов на всичко за детето си.
И Теса ме грабва все повече. Явно наистина силно обича...ох, пак му забравих името... щом е готова да се откаже от него, само и само той да си върне дъщеричката. Досега ми правеше впечатление на доста егоцентрична и на моменти безразсъдна. Възхитих се на куража й да се върне при Камерана, за да провали плановете му и да му отмъсти.

# 74
  • Козлодуй

И Теса ме грабва все повече. Явно наистина силно обича...ох, пак му забравих името... щом е готова да се откаже от него, само и само той да си върне дъщеричката. Досега ми правеше впечатление на доста егоцентрична и на моменти безразсъдна. Възхитих се на куража й да се върне при Камерана, за да провали плановете му и да му отмъсти.
На Бруно аз му викам Тарцани от "Комисар Рекс", но и аз не знам как е истинското му име заради него и заради другия инспектор на Рекс (тук игреше Рикардо) гледам филма - изобщо целия филм - много красиви мъже, много красиви гледки Simple Smile Не знам защо ама няма много да тъгувам ако лошата Виола успее да застреля Аурора - все пак тя е съпругата, а Аурора е съблазнила мъжа и жалко за коня само, там и е грешката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт