"Три рози за Ева" или "Страсти в Тоскана" както е преведено на български.

• 138 681
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Е, сега не трябва Виола да застрелва Аурора. Силно се надявам да се яви храбрият Алехандро и да я спаси. Трябва да има хепи енд! Сепак! Mr. Green

# 76
Моля, кажете къде качват сериала - само до 16 серия намерих

# 77
Интересен финал на сезона. Радвам се, че втори сезон започва веднага, а не се налага да чакаме с месеци. Камарана умря ли, не стана ясно. Според мен някак е успял да избяга и във втори сезон ще се завърне, готов за отмъщение. За Виола е ясно- и тя има сметки за уреждане, и тя ще се върне във Вила Алба. Стана ми жал за Бруно и Теса. Но си мисля, че след десетина серии драма ще се съберат. Марция ме издразни в последната серия. Човекът пръстен й предлага, искрено е влюбен в нея, а тя още не знае какво иска и ходи да прегръща друг. Дори в един момент си помислих, че Манчини няма да я изчака да се напрегръща и ще си тръгне.

# 78
  • Пловдив
И на мен ми допадна края на сезона, както е това, че няма да има прекъсване.
Камерана със сигурност не е мъртъв. Някак е успял да избяга. Едва ли човек с неговия потенциал, пари и познати няма на кого да разчита.
За Бруно и Тесса ми стана мъчно. Иска ми се и тук любовта да победи.
За третата сестра... Когато прегръщаше Тесса на сбогуване нямаше пръстен на ръката. Не разбрахме какво се е случило. Мисля, обаче, че тя ще послуша сърцето си и полицаят ще бъде с разбито сърце.
Виола се връща за да бъде и вторият сезон изпълнен с перипетии.

# 79
Тихата вода Виола май ще се окаже истинска бомба със закъснител. Много ще ми бъде интересно да видя как кротката красавица, безумно влюбена в мъжа си и търпяща изневярата му, ще се превърне в отмъстителка. Но то е закономерно-все пак е дъщеря на Камерана, наследила е тъмната страна от характера му.

# 80
Юхуууууу, не знаех, че веднага започва втори сезон. Мислех, че ще го покажат догодина.
А сега ще плакна очи с Камарана. Не, не не може да умрял. Не!  Naughty

# 81
Довечера започва втори сезон. И аз се надявам Камерана да не е умрял. Хубав мъж е..... Embarassed

# 82
  • Варна и...духом на Босфора
По спортните сайтове
ми излиза,че заради левскарите
Филми няма да има тази вечер и на
21 също.

# 83
  • Пловдив
В програмата на БТВ е посочено, че филм ще има.
Дано не се наложи да чакаме до понеделник.

# 84
Здравейте и от мен. С интерес започнах да гледам Страсти в Тоскана/само се чyдя,на кой мy  хрyмва тази тъпа идея,все да сменят заглавията на сериалите/. Както и да е. Нямам търпение и изгледах и втори и трети сезон  на италиански. Няма да разказвам какво се слyчва ,както направи  едно от момичетата. Толкова заплетено и  ще Ви държи в напрежение,поне това Ви  обещавам. А ето линк на първи епизод от 2ри сезон.

http://www.video.mediaset.it/video/le_tre_rose_di_eva_2/fep/4059 … imo-episodio.html

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 18:48 от didoka45

# 85
Ако има желаещи,мога да кача и останалите епизоди. Лично на мен  ми се искаше да няма повече сезони, а те са 3 сезона,общо 40 епизода. Нови пресонажи...явно заради голямият зрителски интерес през 1 ви сезон .

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 18:47 от didoka45

# 86
Много интересно започна вторият сезон. Първо ни оставиха да мислим, че Елена е отвлякла бебето, а то май не е така. Въпреки, че с тези бебешки неща, които откриха в стаята й, не е много сигурно. Може и да съм пропуснала-разбра ли се откъде идва манията й за дете?
Не ми се вярва, че Виола е загинала в катастрофа. Иначе в края на първи сезон нямаше да я покажат променена и готова за отмъщение. По-вероятно е да е инсценирала инцидент, за да не я търсят, и да се появи неочаквано. Но пък съм много доволна, че Камерана е жив.
Каква й е идеята на новата съседка, която живее с бащата на сестрите? Май никак не харесва момичетата, но по каква причина?
И още един красив мъж на хоризонта...В този филм мъжете сякаш са избирани с конкурс за красота!

# 87
  • Бургас
Аз не можах да гледам снощния епизод Sad някъде има ли го

# 88
  • Пловдив
Малко по-напред, някой писа, че Виола била кротка. Кротка - а, убила като тийнейдър мъжа, в когото е била влюбена. Беше готова и да застреля Аурора. По-скоро таи много злоба и силно чувство за мъст дълбоко в себе си.
Дали бебето не е отвлечено от Камерана? Един вид - аз изгубих детето си, виж сега сам какво е. Защото съм сигурна, че той обвинява Алесандро и Аурора за нещастието на дъщеря си.
Някак много лесно му се получиха нещата с мафиотите на Едуардо. Много лесно и бързо позволиха той да застане начело и дори казаха, че ще му помогнат за да отрие бебето Ева.
Жал ми е за Елена. От къде идва тази лудост? Според мен е преживяла нещо, страда силно от липса на любов (нахвърля се на брат си, а снощи и на Отчето), а за капак и снощи беше обвинена, че е отвлекла бебето. Според мен беше приготвила подаръци.
 Новото семейство - мъжа се оказа баща на сестрите Тавиани. Но и жена му е няк'во ку-ку. Каква игра се заформя там newsm78.
Като цяло снощната серия беше интересна и грабваща вниманието.

# 89
  • Козлодуй
Мдаа Виола продължава да сее разруха и във втори сезон. Как мислите дали ще успее да да избяга с бебето? От къде се появи това бивше гадже на Аурора - дано да я спаси от куршума. Леле как бързо взеха да се развиват нещата да не говорим, че не очаквах в петък епизод - по случайност го видях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт