"Три рози за Ева" или "Страсти в Тоскана" както е преведено на български.

• 138 688
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аурора не може да умре още в началото на сезона. Сигурно бившият ще я закара в болницата и след тежка животоспасяваща операция ще се възстанови. А и в анонса какво предстои в епизодите я дават с булчинска рокля и с бебето в ръце. Освен ако това не е сън или блян на Алесандро newsm78

# 91
Ох, чета ви, чета ви, но не мога да схвана и да си представя какво сте гледали. За съжаление изпуснах две основни серии - последната от първи сезон и първата от втори  Sad. Къде ги има качени  Praynig?

# 92
Ох, чета ви, чета ви, но не мога да схвана и да си представя какво сте гледали. За съжаление изпуснах две основни серии - последната от първи сезон и първата от втори  Sad. Къде ги има качени  Praynig?
Заповядай! Приятно гледане!

http://gledaiseriali.net/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0 … B4-24-13-07-2016/

http://gledaiseriali.net/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0 … %B4-1-14-07-2016/

# 93
Значи затвърждава ми се мнението, че на филм повече от един сезон не бива да се прави/гледа/...
Пълен хорър е втори сезон, от малкото, което видях. А и моят човек го няма. Ще се опитам да му дам шанс, но трудна работа.
Твърде много ми дойдоха лудостите.

# 94
sad_woman, благодаря ти  Hug

# 95
  • Козлодуй
Сега когато Виола е жива Алесандро не може да се ожени за Аурора защото ще стане двуженец. Обаче както каза Пирожка в анонса дават, Аурора се жени - вероятно за някой друг за да се забъркат още повече нещата и да има трети сезон Simple Smile Иначе съм напълно съгласна с Биляна, че филма стана страшен - вече убиха една от новите героини, а тази в Пиетра Роса направо е ужасяваща с тия кучета.

# 96
Аурора като нищо да се ожени за Едоардо, заради същата фамилия като на бащата на детето  Laughing. А той само това чака - после тя трудно ще се откопчи от него  Peace

# 97
На мен ми става все по-интересно, колкото повече се завързва сюжетът. Отчето явно е в комбина с жената в Пиетра Роса, но още не мога да схвана за какво се борят. Тя пък защо толкова мрази сестрите, а от друга страна помогна да се намери детето на Аурора...За някаква благодарност от страна на Едоардо говореше. И в Пиетра Роса май е ставало нещо ужасяващо, за което предстои да разберем.
И да, Виола посмъртно няма да даде развод на Алесандро. Но пък Аурора ще постъпи много глупаво, ако се омъжи за Едоардо само заради името на детето. Алесандро обаче май го е признал, защото говореха за Ева Монфорте.
Трети сезон има, доколкото разбрах. Нямам търпение за всяка серия  Simple Smile

# 98
Не мога да разбера каква е тази клиника, от която постъпилите излизат по-зле. Та Елена беше с разсъдъка си като отиде там, а сега я дават напълно изкукуригала и вманиачена  Crazy. Мъчно ми е за нея  Confused

Чудя се защо първи епизод на втория сезон започна с това, че Виола е мъртва без да заснемат такава сцена - нещо поне като представа/мисли в главата на баща ѝ . Толкова изсмукано беше това...

# 99
Предполагам, защото катастрофа изобщо не е имало. С мислите на Камерана за загиналата му дъщеря пред гроба й ни беше внушено, че е загинала. Виола е направила така, че всички да я мислят за загинала в катастрофа. Тя самата явно е мислела, че баща й е мъртъв, затова не го е потърсила. така че и той се е заблудил за катастрофата.

# 100
Ами явно е имало някаква катастрофа, защото Камерана каза нещо от рода, че е катастрофирала докато е бягала от карабинерите. Та е можело да заснемат някви кадри с коли и примерно, че тя пропада от някой мост или пропаст  Rolling Eyes. Заработи ми въображението.

Днес ще прегледам пак вчерашната серия, че я по изпуснах от средата насетне. Но дотогава някой може ли да ми каже, каква беше тази сцена с акушерката в езерото? Кой я преследва, защо я убиха?!?

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 15:52 от pepi_r

# 101
Не стана ясно кой я преследва. Показаха фигура на мъж, но само краката, с един черен шлифер. Той преследваше и я удави в езерото. Полицията смята, че се е самоубила. Доколкото разбрах от предишната сцена на разговора на акушерката с жената от Пиетра Роса, акушерката била навредила на две дечица. Показаха момиче и момче, по стените хвърчеше кръв, изобщо психария. Но не стана ясно какво се е случило.

# 102
Ами аз мисля, че тя е момиченцето от спомена, а момченцето /брат ѝ/, сигурно ще е този дето се крие на тавана и уби акушерката  Rolling Eyes

# 103
Хмм, звучи логично. Аз и без това се чудех кой се крие на тавана и само наднича от прозореца. А тази от Пиетра Роса спомена, че мъжът й изобщо не подозира коя е тя. И какво общо има отчето с интригата? Защо й беше важно Едоардо да й е благодарен? Абе много въпроси има, но така и интересът ми е голям.

# 104
  • Пловдив
Pepi_r, по отношение на жената от Пиегра Роса разсъждавам точно като теб.
Тя и мъжа, който уби акушерката Соня са брат и сестра и са децата от сцената с кръвта по стените от преди години.
В същото време акушерката Соня е бивша жена на мъжа на златотърсачката, която беше любовница на Едуардо ( съжалявам, трудно помня имена, дано се сети). Вероятно от случилото се в къщата братчето или е полудяло, или е обезобразено и затова го дадоха с маска. Акушерката Соня може да им е била детегледачка.

За мен във вчерашния епизод намериха бебето твърде лесно и  бързо.
Чак ми беше неестествено. Ами Едуардо като знаеше името на хижата където е Виола защо трябваше да търси помощ от жената от Пиетра Роса, а не прати сам полицията.
Елена както беше луда изведнъж се държеше съвсем адекватно и се зарадва, че бебето е открито.
Твърде много нови образи в новия сезон и това леко обърква.
Но всичко ще се изясни в следващите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт