Отговори
# 660
Вчера настъргах една тиква и я поръсих със захар, обаче ми се наложи да изляза и я прибрах в хладилника и естествено я забравих. Днес дали мога да я приготвя например на мъфини или да заминава в кофата?
Нищо и няма направи си я спокойно.

# 661
Да похваля : http://pep-4o.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Стана невероятно вкусно, много крехко и направо се топи в устата!

labrex , рер-4о, големи благодарности!   Hug

# 662
Здравейте момичета и момче!
Правих сусамените гевречета на labrex и ми се получиха много добре (за човек, който меси само на Бъдни вечер и Великден си е постижение  Crazy иначе готвя, но месенето...). Дори ги разнообразих, защото насредата ми свърши сусама и втората половина гевречета натопих в захар.
Детето е доволно - има сладко  Party, мъжа ми обаче ме засили да правя бретцели. Гледах рецепти много, но ако някой има изпитана и одобрена ще съм благодарна.

labrex  благодаря! Сина ми ме обяви за най-добрата майка готвач, защото докарах сусамените гевречета, че и сладки.  Blush

# 663
Да похваля : http://pep-4o.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Стана невероятно вкусно, много крехко и направо се топи в устата!

labrex , рер-4о, големи благодарности!   Hug

много се радвам, че ви е харесало  Hug наистина е  крехко  и сочно така.

# 664
Правих сусамените гевречета на labrex и ми се получиха много добре (за човек, който меси само на Бъдни вечер и Великден си е постижение ......Детето е доволно - има сладко  Party,........labrex  благодаря! Сина ми ме обяви за най-добрата майка готвач, защото докарах сусамените гевречета, че и сладки.  Blush

Mamushker, това е, щом детето ги е харесало, повече няма какво да искаш! Значи си скрит талант, рецептата си е рецепта, ама трябва ръка да пипне! Grinning Много се радвам!  bouquet  chef
А за п/бретцели виж рецептата на Илиянка. Peace

# 665
  • София
Момичета, донесоха ми няколко буркана телешко месо-сварено и овкусено. Хич не ми идва идея как да го готвя  newsm78 дайте няколко изпитани рецепти, моля ви  Hug

# 666

carmelina, пробвай  Еклерите на Иви, давам линк към темата, вътре има към рецептата, много е сполучлива. Peace

Невероятно лесна и сполучлива рецепта!   bouquet Облизахме си пръстите  Heart Eyes

# 667
Здравейте, искам да попитам Embarassed
имам половин буркан глюкоза /използвах я да правя фондан/
та въпроса ми е какво да правя с останалата глюкоза?течна е като мед
мога ли да я използвам като заместя в сладкиши вместо захар?

# 668
да, можеш.

# 669
Вчера настъргах една тиква и я поръсих със захар, обаче ми се наложи да изляза и я прибрах в хладилника и естествено я забравих. Днес дали мога да я приготвя например на мъфини или да заминава в кофата?
    Не мисля ,че е за хвърляне (освен ,ако няма признаци на развалена) . Бих я използвала .  Peace

# 670
  • 1st floor
Здравейте отново!  Grinning
Имам 2 кутии бебешко сухо мляко Нан за деца над 1 година. Скоро ще им мине срока. Искам да попитам, дали може да се готви нещо с тях?  Embarassed Течен шоколад, нишестени кремчета...нещо от сорта. Моите деца са вече големи, но едно време си спомням, че тези млека бяха с особен вкус и не ми се ще да разваля всичко и десертите да отидат в кофата...Това мляко още не съм го отворила, щеше ми се да го дам на някое детенце. Но в тази възраст или вече не пият такова мляко, или си ползват друга марка и не искат да променят това. Пък и срока на годност вече е съвсем кратък и не ми е удобно да го предлагам за малко дете... Confused

# 671
По спомени от стари теми- единодушното мнение беше, че не може да се ползва сухото мляко , заради специфичния му вкус, потърси с търсачката все пак   bouquet

# 672
  • софия
Аз помня, че само със сухо мляко се правеше домашен течен шоколад. И беше толкова вкусно. Но не знам дали бебешкото сухо мляко (никога не съм ползвала) е различно на вкус от сухото мляко Peace

# 673
Правила съм течен шоколад с бебешко мляко. Страхотен стана.
Паравила съм и хляб в машина за хляб, както си е по оригиналната рецепта, пак с такова мляко. Идеално е.
Мисля че всяка рецепта, в която има сухо мляко, може да го ползваш, както и разредено на мляко с вода. Simple Smile

# 674
  • София
Правила съм течен шоколад с бебешко мляко. Страхотен стана.

И аз съм правила и беше супер! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт