e.l.f. cosmetics - тема 2

• 17 138
  • 148
  •   1
Отговори
# 90
Ако не напишеш адреса си , няма как и от пощата да ти пратят известие, когато ти дойде пратката! Peace

# 91
  • София, България
Благодаря, момичета!  newsm51 newsm51 newsm51

# 92
  • София, България
Съжалявам, че пиша едно под друго съобщенията си, но днес пуснах първата си поръчка в elf и забравих да въведа кода за 50 % отстъпка и видях, че от картата ми е изтеглена значителна сума. Искам да попитам някоя по-запозната от Вас как може да се анулира поръчката? Много е спешно!  Praynig Благодаря, предварително!  Rolling Eyes

# 93
Не съм сигурна, че въобще е възможно да се анулира. Все пак преди повърждаване на поръчката, се искат няколко потвърждения на сумата.

# 94
  • София, България
Всъщност ми анулираха поръчката и са ми писали, че ще ми върнат парите до седмица, но дали? Дано не се забавят, защото ми трябват, а и днес смятам да си пусна  правилната поръчка с кода за - 50% off!  Simple Smile

# 95
Щом са ти писали, значи ще ги получиш. Мисля, че са коректи.

# 96
Да, ако ти напишат - ще си ги получиш  Peace

# 97
  • София, България
Пуснах първата си поръчка и се надявам скоро да пристигне!  Grinning Поръчах си неща за 25 лири, за да използвам кода за отстъпката. Значи поръчах си: All over colour stick, цвят - persimmon; четка за лице Кабуки; Studio body shimmer - цвят Cosmic coral; една четка за сенки от обикновената им серия (бялата); двойката контуриращ руж и бронзираща пудра, два бронзъра Golden и Shimmering Facial Whip - цвят Lilac Petal. Ако някоя от Вас, момичета, има някой от тези продукти, бих се радвала да сподели дали са добри, а ако не - аз ще споделя мнение щом ги получа!  Hug

# 98
Пуснах първата си поръчка и се надявам скоро да пристигне!  Grinning Поръчах си неща за 25 лири, за да използвам кода за отстъпката. Значи поръчах си: All over colour stick, цвят - persimmon; четка за лице Кабуки; Studio body shimmer - цвят Cosmic coral; една четка за сенки от обикновената им серия (бялата); двойката контуриращ руж и бронзираща пудра, два бронзъра Golden и Shimmering Facial Whip - цвят Lilac Petal. Ако някоя от Вас, момичета, има някой от тези продукти, бих се радвала да сподели дали са добри, а ако не - аз ще споделя мнение щом ги получа!  Hug

Аз имам болднатите неща.
Кабуките е супер  Peace За нанасяне на пудра е чудно - мекичко и удобно. Прави хубав и естествен завършек  Peace
Четката за сенки от евтината им серия е много зле. Всички четки, които съм пробвала от тази серия не стават. Скубят се и са много двърди, направо драскат по клепача  Rolling Eyes Аз я ползвам единствено за нанасяне на Татутата на Мейбълин и то гледам да е по-леко, за да не ме боцка толкова.
Дуото руж и бронзър също е много хубаво  Peace Бронзъра го ползвам за контуриране основно. Но честно казано новите печени бронзъри ми харесват повече от него  Wink Стоят по-естествено. Ружа е много хубав и леко бляскав  Grinning

# 99
  • София
Много искам да си взема това илюминаторче в цвят Spotlight, преди бях поръчвала в друг цвят но се пукна опаковката и го изхвърлих, а това ми изглежда чудесно, защото е бяло но не ми се пуска поръчка за 1 лира  ooooh!, ще чакам безплатна доставка и мин 10 лири поръчка  Mr. Green.

# 100
Да споделя впечатленията си от печените сенки на ЕЛФ. Последният път си поръчах два цвята - розовите и Dust, които са много интересен цвят - синьо-графитено сиви  Grinning
Ами не са толкова добри, като печените ружове и бронзъра  Rolling Eyes Трудничко се докарва наситен цвят и като тръгнеш да наслояваш се ронят доста. Пробвах ги с мокра четка и в този вид старат - по-лесно се работи и постига добър резултат. Но въпреки влажната четка, трябва да се внимава, защото пак се ронят  Rolling Eyes

# 101
  • София, България
На мен чак днес са ми променили статуса на поръчката на "изпратена". Дали ще дойде до седмица?  Rolling Eyes Иначе имаме друг проблем - уж щяха до седмица да ми върнат парите за обърканата и анулирана поръчка, а днес имам e-mail, че финансовият им отдел не откривал трансакция от карта с моите данни.  Как така?! Изтеглиха ми парите в момента, в който пуснах поръчката, не разбирам!  Crossing Arms ooooh!

# 102
Не бях видяла тази тема.
Миналата седмица ми дойде поръчката. Четките от комплекта на първа страница. Калъфа е много удобен. И кафява минерална очна линия. Възхитена съм от нея. Много лесно се нанася и в комбинация със сенки става страхотен опушен грим. Сега ме е яд, че не си поръчах и други светове.
Много мислих за тази пудра

Какъв е ефекта от нея и има ли смисъл да я вземам след като си купих метеорите на Гарлен?

# 103
  • Бургас
Набелязала съм няколко палитри за купуване. Коя от тези според вас е най-добра като пигментация и трайност:
http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Sudio-Baked-Eyeshadow-Palet … -212-oz-6-g/48209
http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Studio-100-Piece-Eyeshadow- … -17-oz-90-g/48211
http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Little-Black-Beauty-Book-Wa … 0-oz-31-2-g/48214

# 104
Здравейте, желая да си купя четки за грим и се колебая между ELF и LOLLIPOP COSMETICS. Към кои бихте ме насочили?

Общи условия

Активация на акаунт