e.l.f. cosmetics - тема 2

• 17 138
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
Момичетата купили тези печени ружове и бронзъри на ЕЛФ, доволни ли сте от тях? Днес ще се дотъркалям до един магазин в който предлагат марката да ги разгледам. Но не искам да си правя труда ако падат бързо от лицето или след няколко часа от продукта не остава следа.

Аз имам най-тъмния печен бронзър и един печен руж - пак най-тъмния. И двете неща много ми допадат  Peace
Бронзъра супер ми пасва на тена и става много нежно контуриране, без натрапване  Grinning
Ружовете също са много деликатни и нежни. Имат лек перлен блясък. Моя е най-тъмен и пак стои едва забележим почти. Трябва повече напластяване, ако обичаш по-силен руж. Аз понякога го комбинирам с друг по-силен руж, нанесен съвсем леко и отгоре слагам този. Обожавам перления завършек, който има  Heart Eyes Поръчах си още два цвята - Пинктастик и Пийчи Чик. Ще пиша и за тях, като ги получа  Peace

# 76
  • USA, Steak State
Момичета, тези от вас, които имат baked продукти можете ли да ми кажете дали имат някаква особена миризма на гранясало и пластмаса?

# 77
Не, моите нямат никакви аромати и миризми  Rolling Eyes

# 78
  • USA, Steak State
Бронзъра ми мирише на гранясало, а ружовете имат специфични аромати на пластика. В срок на годност са, тук няма да си играят баш с това. Та се зачудих....

# 79
Здравейте момичета, искам да попитам, някой поръчвал ли е от немския сайт, с доставка до Германия, и знаете ли дали тези кодове важат е за там? Искам да си поръчам някой неща, по ваша препоръка, но не съм в Бг.

# 80
Кодовете би трябвало да важат. Те са за целия Европейски съюз. Само за Италия има отделен код, не знам защо  newsm78

# 81
Кодовете би трябвало да важат. Те са за целия Европейски съюз. Само за Италия има отделен код, не знам защо  newsm78

Благодаря, във Фейсбук ли да следя за кодовете, както пише по назад, ще поръчам от там да видим как ще е положението.

# 82
Купи 1 и вземи 1 безплатно за всички продукти от Студио линията с код 220213, без минимум на поръчката.  Peace

# 83
  • София
Поръчката ми от 13.01. още я няма Sad Сега ще им пиша.

# 84
По-скоро първо отиди в пощата. Най-вероятно там е проблема  Wink

# 85
  • София
В пощата ходя през ден- вече от вратат ме познават, а и редовно получавам други пратки. Thinking

# 86
Само английския сайт ли има доставка до България? newsm78

# 87
# 88
  • София, България
Момичета, някоя от Вас ще ми разясни ли как става плащането? Имам дебитна карта Maestro, но никога не съм пазарувала он-лайн с нея. И другият ми въпрос е - при регистрацията на пощенски код пишем кода на квартала, нали? И последен въпрос - защо им е адрес, след като ще пристигнат в съответната пощенска станция?  Rolling Eyes Притеснявам се да не объркам нещо. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 89
С Маестро няма да стане. Трябва ти международна карта - Виза, Местеркард.
Без точен адрес, който да включва адрес на получателя и пощенски код, няма да получиш никаква пратка от където и да ти я пуснат. Само в Бг можеш да пуснеш пратка до поискване от пощенски клон, но не знам дали се приема от нет магазините.

Общи условия

Активация на акаунт