e.l.f. cosmetics - тема 2

• 17 138
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
Честити, с удоволствие да си ги ползваш Hug Надявам се да споделиш впечатления за скосената четка за сенки, чудя й се от известно време..

# 61
  • Torino,IT
Два пъти до сега съм искала промени в поръчката си и не са се съгласявали  Peace
Но не пречи да им пишеш.

Е, нищо , ако не се съгласят здраве да е. Това е моята поръчка от вчера.
Скрит текст:
цвят Нюд
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
цвят Голдън Дигер

Мисля си че ако ми сменят молива с кораловия цвят за който ми беше първоначалното желание, но се обърках по еднаквия цвят с Нюда в каталога ще ми пасне по добре на това червило  Peace

# 62
  • София
Получих си четките и ружа Pinktastic. Доволна съм, четките изглеждат доста прилично, но определено предпочитам РТ на Саманта  Peace
Ружът е много хубав, нежен и фин- няма едри отблясъци, а прави воал върху кожата. Stipple четката на мен ми харесва!

# 63
# 64

Мисля си че ако ми сменят молива с кораловия цвят за който ми беше първоначалното желание, но се обърках по еднаквия цвят с Нюда в каталога ще ми пасне по добре на това червило  Peace

Ако става въпрос за това от снимката по-горе, това не е молив, а червило, не може да се използва като млив.

# 65
  • USA, Steak State
Момичетата купили тези печени ружове и бронзъри на ЕЛФ, доволни ли сте от тях? Днес ще се дотъркалям до един магазин в който предлагат марката да ги разгледам. Но не искам да си правя труда ако падат бързо от лицето или след няколко часа от продукта не остава следа.

# 66
  • София
Момичетата купили тези печени ружове и бронзъри на ЕЛФ, доволни ли сте от тях? Днес ще се дотъркалям до един магазин в който предлагат марката да ги разгледам. Но не искам да си правя труда ако падат бързо от лицето или след няколко часа от продукта не остава следа.

Моят Pinktastic е по-скоро хайлайтър, изглежда добре върху лицето и е доста траен- поне 5 часа. Но съм го носила само веднъж досега. Фин е, блестящ- за тези пари мисля, че няма по-добре  Whistling МАК минералните са по-дълготрайни, там вече не ми мърдат буквално по 9 часа. Но съм си доволна  Grinning

# 67
# 68
  • Torino,IT
Както и предположих дори и не ми писаха че няма да ми сменят молива, така че чакам да видя какво съм поръчала, дано да ми хареса, мисля че другата седмица трябва да пристигнат нещата.

# 69
Lindita, както Мис Нели спомена по-рано, това е червило, а не молив - не очаквай да можеш да го ползваш като такъв Naughty Ако не ти хареса цветът, има тема за размени, можеш да се въползваш от нея Peace

# 70
Аз съм много доволна от печените ружове - имам Peachy Cheeky - стои деликатно,красиво,но има лек блясък,а това не се харесва  на всеки  Peace

# 71
Аз тази седмица пуснах две поръчка - предимно четки и един печен руж да го пробвам и аз след прочетените добри отзиви тук  Peace надявам се ината седмица да ги получа.

# 72
  • София
Аз все още чакам поръчката, за която получих мейл на 13.01 че е шипната. Crossing Arms
Един ББ крем от Корея пристигна за една седмица, а го поръчах доста след ЕЛФ.

# 73
  • София
Аз все още чакам поръчката, за която получих мейл на 13.01 че е шипната. Crossing Arms
Един ББ крем от Корея пристигна за една седмица, а го поръчах доста след ЕЛФ.

Моята от 13ти дойде вече, още в понеделник беше в пощата. Защо не попиташ в пощата да проверят  Thinking Освен това аз поръчах на 13ти, а я изпратиха поне няколко дни след това.

# 74
да, понякога доста се бавят поръчките! Веднъж чаках пратка 3 седмици, след като я бяха шипнали! Споко, ще дойде!

Общи условия

Активация на акаунт