e.l.f. cosmetics - тема 2

• 17 138
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
Ами то суочовете в нета са от блогове, няма от къде другаде  Laughing

# 46
  • София
Ето едно хубаво ревю на ружовете: http://www.lifesentropy.com/2012/06/elf-baked-blushes-review-pictures.html

Аз мисля да си поръчам Pinktastic като хайлайтър, с ружове се затрупах вече, а почти не ползвам. Те и хайлайтърите ми взеха да растат главоломно - до онзи ден нямах нито един, сега вече съм с два и обмислям още Blush

Моят Pinktastic ме чака в пощата  Crazy

# 47
Честито Hug Да споделиш как е, като си го вземеш Flutter Аз успях само опакован да го видя и ми се видя доста тъмен (за хайлайт) и розовеещ, а на снимки е съвсем друг newsm78

# 48
  • София
Честито Hug Да споделиш как е, като си го вземеш Flutter Аз успях само опакован да го видя и ми се видя доста тъмен (за хайлайт) и розовеещ, а на снимки е съвсем друг newsm78

Много се надявам да е студен и светъл  Rolling Eyes Като на снимките.  Ще го взема днес или утре и ще докладвам. Ако успея, ще кача и снимки  Heart Eyes

# 49
Светъл е но в никакъв случай не е студен  Wink В смисъл, като Lightscapade на МАС примерно. Наистина има розовеещ оттенък, а самия продукт е светло бежов със св.розови "жили"  Wink И аз се учудих, като го видях на живо. Няма нищо общо с "белите" снимки в нета.

# 50
  • София
Светъл е но в никакъв случай не е студен  Wink В смисъл, като Lightscapade на МАС примерно. Наистина има розовеещ оттенък, а самия продукт е светло бежов със св.розови "жили"  Wink И аз се учудих, като го видях на живо. Няма нищо общо с "белите" снимки в нета.

Звучи обнадеждаващо. За тези пари пък съвсем  Peace Lightscapade го харесвам, така че и с този ще се разберем.

# 51
Ами то суочовете в нета са от блогове, няма от къде другаде  Laughing

Много съм зле, имах предвид клипчета  Blush

# 52
  • Torino,IT
Здравейте, днес се регистрирах в сайта и аз Laughing
Искам да попитам ако някой е ползвал моливите за устни Studio Matte Lip Colour, да ми каже как стоят цветовете Корал и Нюд, защото в каталога са еднакви и не мога да преценя..

# 53
Lindita, ето едно видео със снимки на всички цветове Peace

Скрит текст:

Има нов код, валиден 48 часа:

# 54
  • Torino,IT
Мерси много, всъщност аз го взех като молив за контур, не като червило, а този код за какви продукти се прилага.
Пише applies to non sale items only.

# 55
За всички без тези в раздел Sale на сайта. Трябва да направиш минимум от 30 паунда стандартна стойност на продуктите, за да ти приеме кода.

# 56
  • Torino,IT
Ясно, 36 евро минимална поръчка без таксите.
Май не съм преценила добре цвета на молива, има ли начин да ми го сменят.....поръчах вече....днес Sad
Ако има начин къде трябва да пиша, имали емайл адрес или да го прежаля...

# 57
Пиши им, че искаш да ти спрат поръчката, но не е сигурно, че ще се съгласят. Ако още не е обработена за изпращане, предполагам има шанс.

# 58
  • София
Два пъти до сега съм искала промени в поръчката си и не са се съгласявали  Peace
Но не пречи да им пишеш.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт