спешно питане за клапа при хидроцефалия

• 7 354
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
Направо се ужасих като разбрах, че детето е на 4 години, дано не е късно и може да се помогне!
Роси възхищавам ти се на силите и куража да се бориш за нашите на всички, но смятани от много хора "чуждите деца"!!! Много целувки!

Знаеш ли,не съм за възхищение,защото аз по-лоша майка на моменти и от тези,които си оставят децата.Случвало се е с дни да не извеждам малкият защото нямам време,да забравям за моите деца елементарни неща.Та,не ми се възхищавай.

В случая,една от нас попада на детето и решава,че можем да помогнем.Да,естествено да се опетаме,но не е толкова лесно,защото нашата организация няма право да събира пари за лечение на деца!!!!!!!За това се иска спец.разрешение за откриване на набирателна сметка.По тази причина търся варианти да спестим събирането на пари на ръка.
Ще стане трудно,а и аз нямам време да ходя по болниците,само това не правя;Не че не искам,но 24 ч. не ми стигат и ми става болно,разбираш ли?

Хем искам да помогнем,хем и аз имам нужда от помощ Cry

# 16
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Лавендър, Говорих с човек, който поддържа контакт с Международния женски клуб и може би ще дадат и те някаква сума, но за сега това е просто препредадена информация.

Последна редакция: сб, 28 яну 2006, 18:16 от yosarian

# 17
Лавендър, моля те да ни информираш какво става с детенцето. Честно казано искрено се надявам всичко да мине успешно...Правен ли му е скенер на детето? Какво казват докторите за снимката? Какви са му шансовете на детето?

# 18
  • sofia
Лавендър, моля те да ни информираш какво става с детенцето. Честно казано искрено се надявам всичко да мине успешно...Правен ли му е скенер на детето? Какво казват докторите за снимката? Какви са му шансовете на детето?

разбира се,че ще ви информирам,просто чакам Бинито да каже до къде е стигнала с проучването.
не съм виждала кокументите и изседванията на детето  Sad
Проверяваме всички възможности.

# 19
  • София, "Младост 3"
Роси, а не може ли някой от форума да набере средства - които да ви ги предаде?
Какво може да помогнем?

# 20
  • sofia
Роси, а не може ли някой от форума да набере средства - които да ви ги предаде?
Какво може да помогнем?
..
Първо за детето.Говорих С моя познат от Александровска.Неврохирургията е преместена в Св.Ив.Рилски.Обеща да ме свърже с когото трябва,но задържам за да говоим с директорката и вземем изследванията.Сега и да говоря е безмислено,какво да кажа на лекарите newsm78

за парите.Няма проблем да се преведат по нашата банкова сметка ,влизат си както другите пари като дарение.Просто трябва да знаем от кого влизат за да засечем парите за клапата.Аз ще питам как да стане,евентуално да се пише в превода .........ЗА КЛАПА и така ще ги хванем.Но не и за лечение.

това е за сега,но ще ви помоля да изчакате още малко докато не съберем всички документи и други ........

# 21
  • sofia
искам нещо да видите Sad
бясна съм Close

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=69041.30

от днешният постиг на Бинито надолу

# 22
  • София, "Младост 3"
Не мисля, че се е уплашила, а иска да "гушне" парички. Що и даренията да не минат през Бойко Борисов - а те - само през техния дом с подпис на хартийка? Айде моля ви! Гадини!

# 23
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Моля ви,не се палете толкова- жената е видяла, че нещата стават сериозни и е пратила Бинито при точните хора-наистина- това е пътя. Самата Бинито го е казала в другата тема- хайде стига негативизъм и съмнения. Бинито,с цялото ми уважение,е посредник и жената- директорката  нито сме я виждалиали, нито знам наистина какви и са намеренията.

# 24
  • sofia
ще знаем подробности след отговор от кабинета на кмета.
безкрайно съжалявам за сегашната ситуация,а най-вече ме боли за Бинито,защото я подложиха  на това  отношение.
Друга не ми се коментира Close

# 25
  • София, "Младост 3"
yosarian аз пак ще си кажа - що за др неща при Бойко, ам личните дарения - при тях??????
как така, те могат да приемат пари? бе не ме кефи и толкоз! а и да беше казала преди! кво ги кара да имат надежди и да правят разни неща - а после - не може ма видите ли при Бойко за това и онова, ма не пречи личните дарения - при мен. Ми да идат и парите при ББ!

# 26
  • sofia
yosarian аз пак ще си кажа - що за др неща при Бойко, ам личните дарения - при тях??????
как така, те могат да приемат пари? бе не ме кефи и толкоз! а и да беше казала преди! кво ги кара да имат надежди и да правят разни неща - а после - не може ма видите ли при Бойко за това и онова, ма не пречи личните дарения - при мен. Ми да идат и парите при ББ!

наша грешка номер 1-не се търсят пари без всички документи и подробности
грешка 2-прекаленото палене за такива дечица.Виждаш,искаш,правиш.............на финала си подведен от някой когото не познаваш.А теб те боли повече за детето.
н
Момичета,много мислих и от опита,който имам ,както и посъбраната информация ще ви уведомя,че нещо не ми се връзва............
но продължавам и аз да дълбая Sad

# 27
  • София / Пловдив
Съжалявам, че чак сега успях да прочета темата...   Sad не знам обаче  доколко ще помогна. Искам да допълня инфото на Кремена. В детската неврохирургия на Александровска болница също слагат клапи, но в новата клиника все още не оперират, понеже нямали Акт 16  Close и сега докторите са с вързани ръце. Спешните операции ги насочват към Пирогов, Правителствена и Военна болница, а плановите ги отлагат вече повече от месец. Така че, най - бързият вариант е наистина д-р Захаринов. Той работи с доц.Огнян Бранков, познат ни тук като д-р Оги. Можеш да вземеш техни координати от тук   http://www.pedsurg.net/forum/index.php?sid=cc756b7df2d01c2cf536afd7407a766f   За съжаление, последната ми информация е, че дори за децата от домове клапите се плащат, търсят се спонсори...
  Дано да съм помогнала поне малко. Стискаме палци за детенцето!

# 28
  • sofia
благодаря ти много,просно за сега не можем да направим нищо.

имаме малки доуточнения с домът и пак ще пиша Sad

# 29

Общи условия

Активация на акаунт