Бременни мами 2013 в квартал Красна поляна София

• 10 408
  • 189
  •   1
Отговори
# 90
Аз мисля да имам екип, макар, че докторът, който мислех да ме изражда много ме ядоса докато бях болна и сега не знам newsm78

# 91
И аз така мисля ,който се падне на смяна.И с първото дете не съм избирала екип,не знам според мен е излишно да давам толкова много пари,след като нямам проблеми  Praynig дано е така до края. Но и с екип и без екип пак ще ме боли малко или много, а и за тези пари предпочитам да купя нещо на децата си  Heart Eyes

# 92
И аз предпочитам да не давам грешни пари, ако нищо ми няма и бебо си е наред. Макар ,че всички лекари са толкова комерсиални, ако не си с екип не ти обръщат голямо внимание. Моя приятелка роди преди няколко дни преноси 10 дни, слагаха и 2 системи, през 2 дни да предизвикат раждане , но нищо и накрая секцио,като попитала защо след 1та система не са и направили секцио, и казали, еми ти не си с избор на екип и за това  Rage

# 93
 #Crazy направо съм изумена и не мога да повярвам,затова мисля все някак 3-4 дена да ги изтрая, но наистина това са си грешни пари.Миналата година сестра ми като влезна да ражда уж нямаше места на 2 ет. и я сложиха във вип стая по 40 лв. на легло.Тя каза ,че няма да плати и да я слагат където искат така 2-3 дена и след като се намеси една позната,която явно имаше връзки там я преместиха в нормална стая и така и не им плати. Но иначе каза, че е доволна особено от един лекар с очила и пълничък- той е бил на смяна тогава. Забравих как се казва каза че се е държал много внимателно нищо,че не си е платила.

# 94
Здравейте момичета Simple Smile Търпя критики много се позагубих вярно е Sad
 Добре дошла на iremka в темичката. И аз живея до 123 училище(ако искашпиши на лични в кой блок си, да не се окажем съвсем съседи Simple Smile) За имената каквото и да решите и двете са много хубави. Моя син е Теодор-името значи дар божи и ако търсите и някаква символика и имен ден да има е много подходящо, ноооо и Крис е много хубаво и добре звучащо и на галено и като цяло име така че......все ще е добре Simple Smile
 Ние на име още не сме се спрели категорично, нооо може да зарадваме  дядо му Георги......ама имаме доста време още за мислене. Иначе вчера бяхме на консултация бебооо расте за момента с притеснителни темпове, трябва да е около 300гр в 20-та седмица а го прмериха около 440гр Shocked,но още е доста рано да се правят заключения за окончателните му размери на финал, та гледам да не го мисля. +7кг съм обаче.......множко са ми май.
За раждането много внимателно ви изчетох, аз Теди го родих в 1АГ без да плащам, и бях много доволна. Общо взето и аз не разбирам много много смисъла от избор на екип, защото не видях някакви превилегии или кой знае какво отношение към платилите мами(но да не забравяме че беше отдавна). Сега в темата съм превилигирована Simple Smile защото последна ще раждам, та ще знам мнението по въпроса от всички ви.
Може да не писах много време ама сега май прекалих с поста си.

# 95
Simple Smile ооо за килограмите съм + 20 Crazy, ама не съм се и ограничавала от нищо,каквото ми е било на сърце това съм яла. С каката бях качила 15 кг и на 3 месец си бях във форма въпроса е да сме живи и здрави само те кг. са лесни. За името вече е решено, на мъж ми Теодор му харесва повече така че няма какво да мислим толкова.

# 96
Значи всички ще раждаме в1 АГ Simple Smile
Аз до 07.03 - последната ЖК бях качила + 7кг, и аз не се ограничавам.В началото не пиех кафе, не ядях сладки неща, само солено и кисело . А сега без сладичко не минавам. Последните месеци се качва най-много. Дано да си върна формата,защото и преди да забременея покрай семейния живот бях качила още 7-8 кг  и от 55 кг преди 2 год, сега съм 70кг Sad
Имам толкова много дрехи,които не ми стават , направо ми се плаче Sad

# 97
Здравейте момичета.
За килограмите и аз съм +20, просто не се понасям, но и не спирам да се тъпча Embarassed Теодор е прекрасно име, така се казва детето на приятелката ми и много ми харесва. А ние ще сме с едно много, много странно име, но ни харесва и на двамата, та ще втрещяваме хората с име hahaha
Днес бях на ЖК и само ме теглиха и мериха кръвно и подобни глупости, изобщо не знам защо ме разхождат #Cussing out В понеделник ще ходя на запис на тоновете и ще се чидя с една позната, която работи в ТК да видим какво ще ми каже и тя.

# 98
Момичета вие къде ходите на консултации, аз съм в Младост 1, и като почна после всяка седмица по 1 път, малко в повече май ще ми дойде  Laughing
Теодор е хубаво име с  гръцки произход.

# 99
Аз съм в 3-та градска. Още ходя с колата, но е време да спра и се чудя и аз как ще се замъквам всяка седмица, при това да ми мерят обиколката на корема и кръвното, с такси ще ми излиза 8-9 лв. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 100
Аз съм в Банишора до Кауфланд.
Мъж ми ме кара,но миналия път ходих със автобус 77 за 15 мин. бях там.

# 101
einhorn_bg благородно ти завидях за 7-те килограма до тук Laughing аз стартирах от 53 сега съм 60 и ми остават само 20-на седмици до края Shocked Laughing С Теодор бях 62 на финала, ноо стартирах от 46кг. Как да е ще мислим за отслабване после.....сега си хапвам с кеф Simple Smile
За женска консултация - ходя в Студентски град в FiHelth прилично далечко ми е ама съм доволна от доктора така че си заслужава.
alvelina много погъделичка любопитството ми със много странното име Simple Smile
Хубав ден момичета!

# 102
sisiSis - от 28.03  съм вкъщи, така че ще наваксам с килограмите, на работа няма голям избор на храна ,а и не ми остава мн време за похапване. Аз обичам да готвя , да експериментирам в кухнята и ,остана ли си вкъщи сигурно доста време ще отделям там.
Дано времето да се оправи, да извеждам кучето на стадиона и да правим дълги разходки.На работа само съм се заседяла.
Днес разбрах ,че моя приятелка с която не се бяхме виждали от няколко месеца е бременна в 5 месец и тя с момче. Ама напоследък само момчета, една мама нямаме с момиче.

# 103
Моя най-добър приятел има РД днес, бяхме позигубили връзка,и не се бяхме чували от много месеци,но днес се чухме.Аз го изпреварих със сватбата, сега се оказва,че той ще ме изпревари с бебето-чака момиче на 25.04  Simple Smile Само хубави новини днес  newsm10

# 104
Наистина само хубави новини....и най-накрая и мацка ще има покрай теб, не само младежи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт