Филорга - красива всеки ден!

• 90 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Опитайте да нанасяте по-малко кол-во крем и изчаквайте 10-15 мин поне  - преди грима - за да може кожата да го поеме

Мезо + е серума - използва се или самостоятелно или под крема - за предпочитане вечер /защото има по-интензивно действие, стимулира регенерацията на клетките /.
Не е проблем, ако нанасяш по малко и през деня

# 586
Хидрафиръра подходящ ли е за около очи както Тайм филъра  Thinking и за дневен крем преди крема с фактор ли се нанася.

# 587
  • София
Хидра филър не е подходящ за околоочния контур. Относно последователността за нанасяне - вече на няколко места чета, че крема с фактор се слага преди дневния крем. Ще ми е интересно да разбера дали и вие смятате така.

# 588
  • Пловдив
Хидра филъра го слагах само през деня, не знам става ли и за нощен.
И на мен ми е интересно каква трябва да е последователността особено когато има и крем с фактор.

# 589
  • в 1001-та нощ
Опитайте да нанасяте по-малко кол-во крем и изчаквайте 10-15 мин поне  - преди грима - за да може кожата да го поеме

Мезо + е серума - използва се или самостоятелно или под крема - за предпочитане вечер /защото има по-интензивно действие, стимулира регенерацията на клетките /.

подкрепям  Peace аз правя точно така - измивам лицето, нанасям крема и отивам да правя кафе, гримирам очите и т.н. и докато стигна до бб крема са минали 20 минути  Peace

за лятото предпочитам хидра филъра, но кожата огладня и се връщам чат-пат към по-тежките, добре ми е - ако не ги ползвам всеки ден  Blush

да споделя, че назолабиалните - почти изцяло се напълниха и ги няма, а от 3 месеца не пия дори ХК, само ползвам филорга  Blush

Хидра филър не е подходящ за околоочния контур. Относно последователността за нанасяне - вече на няколко места чета, че крема с фактор се слага преди дневния крем. Ще ми е интересно да разбера дали и вие смятате така.

подкрепям  Peace при мен нищо не замести optim eyes  Peace пробвах какво ли не, като ми свърши и чаках следващия   Sad

# 590
Цитат
да споделя, че назолабиалните - почти изцяло се напълниха и ги няма, а от 3 месеца не пия дори ХК, само ползвам филорга..
  Това благодарение на какво , Алена ? Мезо+серума или ...... ? Пропуснала съм ,извинявай ...

# 591
  • в 1001-та нощ
не, него не го ползвам, ползвах по-активно тайм филър и iso structure, а в последния месец - при жегите се върнах на хидра филър  Blush

# 592
  Благодаря ти !   bouquet

# 593
  • Wolwedans

Уж не нанасям много и изчаквам преди грима, но при мен грима се състои само от червило и спирала, не слагам база, фон дьо тен, пудра... само малко от ББ крема или метеоритите на Герлен или нищо освен крема... Но работата ми е свързана с престой в топла зала с шапка и маска... може и за това newsm78

# 594
Аз правя така - 1. дневен /тайм-филър/, 2. Дийп фил, 3. слънцезащитния на филорга, 4. ФДТ, или ВВ
Дерматоложката ми, обаче, твърди, че било добре да се слага дори над ФДТ-а. Смятам и така да пробвам.
Като цяло кожата ми е неузнаваема след 2 месеца активно ползване на продуктите на Филорга. Благодарение на Денис и Алена от първия път попаднах на точните за мен - Тайм-филър, Слийп енд Пийл, Дийп-фил. В момента ползвам Слийп енд Пийл по 2-3 пъти на седмица само, заради тена. В началото само за седмица ми изравни и избистри цвета на лицето. По принцип нямам проблеми, но кожата ми беше доста суха, а тенът - мътен /от доста години съм пушачка/. Сега, като се погледна сутрин, дори не намирам нужда от ФДТ /а никога не съм излизала без такъв/. Друго, което ме впечатли много- изключително икономични. Дори миниатюрния Дийп-фил ползвах 2 месеца, като слагам всяка сутрин на всички видове бръчки - на назолабиалните, пачи крак, гневна и по челото. Единствено ВВ крема не ме грабна особено, но както казах 20 години ползвам ФДТ непрекъснато и може би ми идва лек като покривност.

# 595
  • Пловдив
Дами,да попитам - Оптимум аис за вече съществуващи бръчки около очите ли е? Аз нямам и се чудя дали има смисъл да започвам от сега? И ако някой може да ми каже и къде се полза този крем Hug

# 596
  • София
привет, да попитам: подариха ми Meso-C, ползвала съм го миналата зима. Проблем ли е да го ползвам сега като е лято, имам усещането, че някъде прочетох, че е от продуктите, които не се препоръчват за лятото?

# 597
Благодарение на полезни съвети от темата и мила съфорумка, се сдобих с Time-Filler МАТ . Само два пъти съм се мазала, но искам да споделя, че съм впечатлена от добрия матиращ ефект. Трябва обаче да се нанася задължително 20-на минути преди фдт, защото вторият е доста труден за нанасяне, ако се правят нещата едно след друго. Ще ползвам известно време и ще пиша има ли и видимо анти ейдж действие.

Дийп фил-а става ли за мазна кожа или е тежък? Искам да го ползвам за бръчките по челото Rolling Eyes

Дами,да попитам - Оптимум аис за вече съществуващи бръчки около очите ли е? Аз нямам и се чудя дали има смисъл да започвам от сега? И ако някой може да ми каже и къде се полза този крем Hug

При мен не помага (мажа от известно време) за вече изявени бръчки Mr. Green, но дамите в темата са доволни, като цяло Peace Ако няма проблем в тази зона и не си привърженик на "превантивната анти ейдж" околоочна грижа, може да избереш обикновен хидратиращ околоочен.

# 598
  • в 1001-та нощ
той е гъст, като вакса, но на мен не ми е мазно от него, след него ползвам  и крем.

Ползва се много малко  newsm78 можеш да го прилагаш само на резките, не на цялото чело  Peace

# 599
  • София
За Слънцезащитните продукти за лице:
- отговор на Филорга:  Слънцезащитният крем се нанася само след вашия дневен крем
- отговор на специалист естетична дерматология: Първо се нанася дневния крем според  типа кожа, след което се нанася слънцезащитния продукт. Това се обосновава от факта, че слънцезащитния е първата ви защита от пряката слънчева светлина.

тези дни ще поразпитам и друг специалист и ще пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт