Филорга - красива всеки ден!

• 90 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
   ОК. Дадохме различни гледни точки . Всеки сам да си прецени . Hug

# 676
Не се препоръчват терапиите с витамин С,както е известно,иначе избелващите са си точно за сега-например Пигмент перфект ,а върху него слънцезащитен.

# 677
  • Пловдив
Дами,коя от вас хвалеше спрея,може ли малко повече  информация - как го ползва ,кога? Hug
Намерих го в Пловдив комплект със мини кремче на изо структур за 102 лв и се чудя дали си залужава?

# 678
  • На острова
Ефект засега не виждам никакъв   newsm78   #Crazy
Същата работа е и при мен   Sad
Ползвам го от повече от месец само вечер на назолабиалните и за една бръчка на челото.
Аз също съм на мнение, а и съм споделяла в темата, че това е един доста неефикасен продукт. При мен не само, че не помогна, но след като го сложа бръчките се задълбочават  Shocked И не, не съм с дълбоки бръчки, линии са.

Това не ми пречи да харесвам Iso Age например  Peace

# 679
  • София
Дами,коя от вас хвалеше спрея,може ли малко повече  информация - как го ползва ,кога? Hug
Намерих го в Пловдив комплект със мини кремче на изо структур за 102 лв и се чудя дали си залужава?

за мен е прекрасен продукт, аз го ползвам непрекъснато. пръскам сутрин на чисто лице преди грим, вечер след разгримиране също. може да се ползва и върху грим, освежава, хидратира, съдържа много полезни съставки и кожата ми се чувства много добре с продукта.

# 680
  • София
Какво ще препоръчате за дневен крем? На 38 съм, със суперчуствителна кожа. Бръчки още нямам, но бих пробвала нещо превантивно  Mr. Green

# 681
  • в 1001-та нощ
понеже съм те виждала на живо и знам, че кожата ти е перфектна  Blush - ти предлагам Hyda Filler  Peace

Iso Age не съм ползвала, затова не мога да преценя - дали би билподходящ, моите другите са по-тежки - имам май 8 продукта  newsm78

# 682
  • София
понеже съм те виждала на живо и знам, че кожата ти е перфектна  Blush - ти предлагам Hyda Filler  Peace

Благодаря, Аленка! Като за начало мисля него и ББ крема да опитам  Hug

# 683
  • в 1001-та нощ
BB-то е разкошно - няма да съжаляваш  Peace

и очният крем си струва много и няма да ти е в повече  Peace

# 684
  • София
BB-то е разкошно - няма да съжаляваш  Peace

и очният крем си струва много и няма да ти е в повече  Peace

Забравям да го ползвам... нямам навика да ползвам околооче и вече подарих няколко  Embarassed

# 685
  • в 1001-та нощ
да ти кажа - той е инвестиция в бъдещето, сега дори да ти се струва, че нямаш полза, според мен при неползване - после нуждата идва изведнъж и е "малко късно"  Blush

При мен - от както го ползвам - трайността на грима е много по-изразена  Hug

Аз съм си създала ритуал на поставяне -след дегримиране и при след като измия лицето сутрин и дори не се замислям  Hug може би наистина е до навик  bowuu

# 686
  • София
Аз имам Исо Ейдж и за лятото е тежичък .. вече не го ползвам или го слагам само вечер..
ББ крема е невероятен .. ползвам само него сега и ако имам много ходене пеша слагам под него УВ крема..

# 687
  • в 1001-та нощ
и аз имам такива предположения, защото имам Iso Structure и  Rolling Eyes newsm78 абе не е за сега

в голямо чудене ще съм какво да взимам за морето - защото по цял ден навън - вечер ще трябва да се възстановяват "щетите"  Blush да не говорим, че по плажа - обикновено аз ескортирам малкия и сме все по водата, по пясъка, мисля за първи път да си взема капела с голяма периферия   Blush

слънцето крайно ми уврежда очния контур - явно ми е много фина кожата там  Blush

# 688
  • Пловдив
Скрит текст:

за мен е прекрасен продукт, аз го ползвам непрекъснато. пръскам сутрин на чисто лице преди грим, вечер след разгримиране също. може да се ползва и върху грим, освежава, хидратира, съдържа много полезни съставки и кожата ми се чувства много добре с продукта.

[/quote]
Благодаря за отговора Hug Не се сдържах и вчера я купих Mr. Green Според теб може ли да се ползва под слийп енд пийл?

# 689
  • в 1001-та нощ
Дами  bouquet добавих анкета  Blush моля да се включите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт