Филорга - красива всеки ден!

• 89 976
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
сутрин само с вода  Peace а вечер - ми е след като съм свалила грима  Peace

добре си го намислила  Peace бб-то - според мен може да се ползва и без грим след това, но ако не ползваш козметика с тониране - няма смисъл  Peace

Тайм филъра и Изо структурата са за по-зряла кожа, аз ги ползвам без да имам явни бръчки, по-скоро е - за да не се формират, но кожата ми е по-зряла  Peace

# 721
  • Пловдив
Влизам да благодаря на Aurora и Денис за насоката към спрей водата на Филорга! Разкошна е! Заслужава си всеки лев даден за нея.Кожата ми е перфектна! Hug  bouquet

Да попитам нещо- много се чудя на околоочния крем...нямам бръчки никакви,на 33 години съм.Да го започвам ли..рано ли ми е...ако го започна и по късно спра да го ползвам ще окаже ли влияние? Като цяло много му се чудя..какво ще ме посъветвате? Hug

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 23:23 от armira

# 722
  • в 1001-та нощ
не мисля, че като го спреш - ще ти се влоши кожата  Peace

мисля, че е хубаво да обгрижваш кожата, на твоите години и аз не ползвах никаква бяла козметика, да не кажа, че не ползвах и никаква козметика изобщо, като изключим - черен молив, спирала и червило  Blush

# 723
  • Пловдив
Аленка,да те разбирам ли,че ми е рано? Hug

# 724
  • в 1001-та нощ
според мен не ти е рано  Peace

аз просто не съм имала грам интерес по тези теми  Blush

# 725
Благодаря момичета  Hug  bouquet
Започнах да си пълня кошницата, но изо ейдж ми дава, че няма в момента
Какво ще кажете да изчакам ли 2-3 дена, така като се случи зареждат ли после пак или умря Марко  Sad
Сложих и на Мустела 2 в 1 2 броя, че цената ми е екстра. В Холандия липсват, от Белгия си ги поръчвам като ми трябват или от Франция ми ги носят.
Дайте идеи какво друго вземате поне като ще плащам доставка да си я оползотворя пълноценно  Blush
Значи за почистването на лицето казвате изо маската е досаттъчна, сутрин след нощния крем не е необходимо нещо освен вода, а вечер пяната ще да е достатъчна ли?
Да търся ли и някакъв пилинг, но не знам от коя марка или тоник или нещо друго знам ли.
Поне като ще е гарга да е рошава, да знам, че не на половина съм се погрижила за лицето си
Още веднъж благодаря, че май прекалих да ви занимавам със себе си  Embarassed

# 726
  • в 1001-та нощ
изо -age не е за почистрване, а крем

за пилинг - sleep & peel  Peace

# 727
Добро утро!
Да, да, ясно, че е крем.
Въпросът ми за Изо Ейдж беше няма го наличен в сайта в момента, изчерпан пише, да изчакам ли няколко дена за поръчка или не зареждат толкова бързо и да си пусна останалите неща, а него да го купя от парфюмерията, не че нещо, но пък по ми е евтин от сайта, та за това ми е дилемата.
А за слийп енд пийл, благодаря a.l.e.n.a   bouquet, да разбирам, че е достатъчен значи
Ще се науча аз момичета, но търпение от ваша страна ми трябва  Embarassed, наистина сте много полезни  Hug

# 728
  • в 1001-та нощ
тук denis_d може да се включи, защото има повече опит, а може и да питаш директно сайта

# 729
  • Пловдив
Да попитам Мезо маската може ли да се ползва след море? Имам лек тен на лицето и се чудя, дали е подходяща, да не ми смъкне тена или да ми направи петна по лицето? И също така трябва ли да съхранявам маската в хладилник? Аз съм я оставила в банята, досега никакви кремове не съм слагала в хладилника.

# 730
  • в 1001-та нощ
в хладилнника се държат кремове, които прибират оток, подпухналост... или просто кожата - с охлаждане

кремът действа и без да е в хладилник и няма да се развали, ако е в банята, но ако желаеш и охлаждащ ефект - може

аз например за контура ползвам една капка - крем и мисля, че трябва да е замръзнал - за да ми охлади толкова, че да дръпне  Blush по-добре да ползвам кубче лед за целта  Blush

# 731
  • София
тук denis_d може да се включи, защото има повече опит, а може и да питаш директно сайта

Peace

За  Iso-Age -  Филорга преформулират състава - махат парабените / тази информация имам от Филорга/

От Фармашоп обещаха, че веднага ще ни го осигурят след като излезе на пазара.
Информацията ми беше - за края на юни

# 732
  • София
Да попитам Мезо маската може ли да се ползва след море? Имам лек тен на лицето и се чудя, дали е подходяща, да не ми смъкне тена или да ми направи петна по лицето? И също така трябва ли да съхранявам маската в хладилник? Аз съм я оставила в банята, досега никакви кремове не съм слагала в хладилника.

По-добре изчакай и се порадвай още на тена си  Simple Smile

Ако ползваш маската - няма да станеш на петна, но ще изсветлиш тена.

ПП.
Нищо не съхранявам в хладилник , освен Мезо С терапията и то след като отворя флакона

# 733
  • Пловдив
Алена, Денис, благодаря за информацията. И аз нищо не съхранявам в хладилник, но преди известно време се беше заформила една дискусия по този въпрос, та се зачудих да не би нещо да ми се развалят кремовете като стоят отвън  Simple Smile

# 734
Здравейте на 25 години съм, според козметичката ми имам хубава кожа, смесен тип. Нямам проблеми скожата си, но бих искала навреме да взимам превантивни мерки за да я запазя такава. Купих си Оптим Айс на Филорга вчера. Ползвала съм Хидратиращата им маска и съм много доволна. Въпроса ми е кой крем да си взема и Слийп ан Пиййл подходящ ли е за мен. Понеже е и лято кой крем е подходящ за този сезон

Общи условия

Активация на акаунт