СЕДМИ клас - първи срок - 7 тема

• 32 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
до втори признак на еднаквост на триъгълници...

# 586
  • Варна
Моя е до Равнобедрен триъгълник в у-ще. Peace

Злато,успех днес на момчето ти на пробния! Hug

# 587
Взеха целия учебник по МАТ още около Коледа, сега само решават.

# 588
Взеха целия учебник по МАТ още около Коледа, сега само решават.
Shocked Shocked Shocked
леле колко сме зле ние ooooh!

# 589
  • София
Кога успяха!

# 590
  • Майничка
Нашите са до симетрала на отсечка, взели са го в петък.

# 591
Нашите тепърва ще взимат еднаквите триъгълници Sad

# 592
  • в полите на Балкана
Моят е на упражнението след симетрална отсечка. Peace

# 593
  • София
Питам ви, защото във вторник се втрещих, когато един мой ученик дойде и ми каза, че за една седмица са взели двата признака за еднаквост, равнобедрен и равностранен и симетрала на отсечка  Embarassed. Та, в главата му беше каша.....

# 594
Моят син са взели симетралата в петък.И при насе така - по един час за урок, никакви упражнения,никакво затвърждаване на материала.Ако не ходим на школа, не зная как щяхме да се оправяме.
Успех на децата на пробните!
Имаме ново много добро(според мен) помагало по математика:
"Задачи за изброяване на възможности"- издателство "Архимед" автори Пенка Рангелова и Юлия Кръстева

# 595
  • у дома
Дами, добро утро:) Бихте ли споделили, до къде са децата ви по геометрия. Има ли такива, които са стигнали до симетрала на отсечка?
Аз съм в провинцията-при нас повечето училища са на втори признак за еднаквост,само едно училище са на симетрала на отсечка,а пък друго са още на задачи от работа .

Можели някоя мама,на която детенцето е в школата на Веди да ми каже до коя стр са на втория свитък-сигурна съм,че имаше дечица,но не помня никовете,иначе бих писала на лични  Hug

# 596
А при нас геометрията не сме я започвали. Ще е идната седмица. И май е по- добре- лично аз предпочитам да си направят упражненията от учебника и сборника на даден тип задачи и след това да се върви напред.

Иначе най- много да стане това:
Питам ви, защото във вторник се втрещих, когато един мой ученик дойде и ми каза, че за една седмица са взели двата признака за еднаквост, равнобедрен и равностранен и симетрала на отсечка  Embarassed. Та, в главата му беше каша.....

# 597
Имаме 5,32 на пробния по БЕЛ, на преразказа 34 т., на теста.....зле се е представила  Confused
Като цяло добре, ама може и по- добре  newsm78
Днес беше на математика, ще докладвам другата седмица  Peace

# 598
Браво на вас-отлично сте се представили.Точките на преразказа са направо върхът Hug
Продължавайте в същя дух!
Успех!

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 15:00 от Sause baus!

# 599
Супер точки за преразказа, аз само мога да си мечтая за над 30 Twisted Evil
По математика моя казва, че са на симетрала-учебника е на Анубис и знам, че има след нов урок някое и др.упражнение.
Утре и ние сме на пробен по БЕЛ #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт