Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Подкрепям напълно всичко казано от raja_nikol, място много на плажа, можеш да си взимаш каквото искаш и да го носиш на плажа,на плажа се провежда анимацията за възрастни като плажен волейбол, плажен футбол.На обед от 13 ч. до 15 ч. аниматорите почиват.Ние бяхме с изглед към басейна и не ни е било шумно.Вечер анимацията за възрастни приключва в 22 ч.И при нас в представленията вечер участваха само аниматорите, като имаше и вечери с участието на почиващите в хотела. djasra, не се колебай мисля, че няма да съжаляваш.Още изчаквам, но май и ние пак в Серенити ще бъдем.

# 136
Рая Никол,благодаря ти!  Peace
Много бих искала да видя шоу програма на Федя Райчев,но едва ли той ще се засили точно в Царево в някакъв си хотел. Sad

Това някакъв фокусник ли е?

# 137
Рая Никол,благодаря ти!  Peace
Много бих искала да видя шоу програма на Федя Райчев,но едва ли той ще се засили точно в Царево в някакъв си хотел. Sad

Една година уцелихме Мис, даже имахме участничка от нашата компания  Mr. Green, втората година Мистър, голяма веселба беше  Wink. Кой е този наистина  Rolling Eyes

# 138
Явно е някоя голяма звезда, щом няма да дойде в някакво си село и някакъв си хотел  Laughing

# 139
  • В.Търново
Наистина ли не знаете кой е Федя Райчев??Това за фокусника ме разсмя наистина... Laughing,но няма нищо,нормално е,може би не харесвате и не слушате Майкъл Джаксън като мен.Федя Райчев е професионален танцьор и хореограф.

http://vbox7.com/play:89be79d2&al=2&vid=6340432

Ако си пуснете клипчето от 2-рата минута ще видите по-точно за какво става въпрос.

Wink

# 140
 Влизам в темата , за да споделя разочарованието си от отношението на българските хотелиери спрямо сънародниците им.
В една друга тема наша съфорумка писа, че през този сайт: www.travelisimo.bg
 е резервирала хотел, като резервацията й е излязла с около 30-40% по-евтина от това, което предлагат Съни турс. Направих запитване за Серенити Бей и вижте отговорът, който получих:
"Здравейте г-жа Иванова,

За съжаление хотелиерът е забранил продажбата на Serenity Bay през немски туроператори за български граждани.

Ако имате други запитвания за хотели, ще Ви предоставим ценови оферти.

На разположение сме за допълнителни въпроси.

Поздрави,
TUI ReiseCenter
Travelisimo OOD 
4, Panagyurishte Str
9000 Varna
Bulgaria
"

За мен това говори единствено, че хотелът дава на чуждите туроператори по-ниски цени от тези, които предлага на българските туроператори и на българските туристи. Ситуацията е същата, както при хотелите в Албена.
  Това, че един хотел предлага много добри условия, не означава, че дадени потребители трябва да са по-прецакани от други.
 Не че нещо ще променя като си изразя мнението, но ме дразни фактът, че в собствената ни държава наши сънародници ни правят на маймуни Crossing Arms И на всичко отгоре чуждите туристи освен, че плащат по-малко, се ползват с привилегии, а културата, която демонстрират е  Sick.

# 141
  • В.Търново
sonya83 ,знам за какво говориш.Следя и другата тема.За съжаление това се случва с нас българските туристи.Ние също сме клиенти,ние също си плащаме,но защо родните ни български хотелиери дискриминират своите клиенти,своите съграждани българи?
Аз също съм разочарована от такива ситуации.Какво може да се направи?
Може ли да се пише на съответни органи,дали ще обърнат внимание,ако се изпрати отговорът-писмо от UI ReiseCenter Travelisimo OOD  дали ще се приеме за доказателство.Сигурно е,че управителя на хотел Серенити Бийч чете тези неща,но не е правилно такова отношение.По този начин прогонват българския турист да почива и да си харчи парите в чужди държави като Турция  и  Гърция.

# 142
  • Пловдив
Момичета, според мен може да се пише до КЗП. Това си е чиста дискриминация.

# 143
  • В.Търново
Трябва да пишат хора,конкретно засегнати от такива ситуации като sonya83,за да има да покажат кореспонденции,резервации и др.такива доказателства,защото с празни думи нищо може би няма да стане.

Разкажете още нещо за Серенити.Може ли да ми кажете Приморско на колко километра е от Серенити,заслужава ли си да посетим Аквапарка за половин ден или забавленията в хотела ще са ни достатъчни.

# 144
Ами аз сега пиша жалба до КЗД, но тъй като искам до покажа, че е това си е практика сред хотелиерите ни, се ровя из мненията, за да намеря мненията на една майка , която преди 1-2 години е почивала в Сл.бряг с мъжа си - чужденец, и цените са били различни за двамата, и на още една, която имаше проблем с един албенски хотел.
Но не искам повече да ви размивам темата. Просто споделих, защото ми стана много обидно - все едно сме някакви диваци...  #Cussing out
И искам да ви призова за това, което писа и rosinauzunova :
Трябва да пишат хора,конкретно засегнати от такива ситуации като sonya83,за да има да покажат кореспонденции,резервации и др.такива доказателства,защото с празни думи нищо може би няма да стане.

# 145
Ами аз сега пиша жалба до КЗД, но тъй като искам до покажа, че е това си е практика сред хотелиерите ни, се ровя из мненията, за да намеря мненията на една майка , която преди 1-2 години е почивала в Сл.бряг с мъжа си - чужденец, и цените са били различни за двамата, и на още една, която имаше проблем с един албенски хотел.
Но не искам повече да ви размивам темата. Просто споделих, защото ми стана много обидно - все едно сме някакви диваци...  #Cussing out
И искам да ви призова за това, което писа и rosinauzunova :

Жалко, вчера изтрих е-майла от пощата си #2gunfire, никога не съм била такава чистница, какво ми стана  Embarassed, бих пратила и моя с удоволствие  Mr. Green
И Годподари на ефира биха се заели с удоволоствие ми се струва  Laughing
Соня, възхищавам ти се, успех  Peace

# 146
  • В.Търново
Ако пристигнем около 10-12 часа имаме ли шанс да ни настанят като се има пред вид,че към 24 юни може да е по-малко пренаселено там или бъркам.А гривните колко часа ги слагат,предполагам,че нямаме право на обяд при пристигането,а при заминаването ни.

# 147
Първата година ни настаниха и нямаше проблем да обядваме, ходихме юни тогава. Втората обаче, случихме много....нелюбезна рецепционистка и един уж управител...стриктно си чакахме 2 часа.
Всички твърдят, че управителят е същият, но този инч хай не беше миналогодишния, абсурд  Naughty

# 148
  • В.Търново
Някой който го е замествал е решил да се направи на шеф сигурно.Възможно ли е да е нямало свободен изчистен апартамент?
Миналата година в Блу Ориндж се наложи да си чакаме да ни изчистят стаята до 15ч.,което беше убийствено.Иние чакахме тогава 2 часа във фоайето,ако се наложи и сега да чакаме.... ooooh!
Ние сутрин тръгваме към 5-6 часа,за да не пътуваме в големите жеги,но в края на юни пък може да не е толкова горещо.... Thinking

# 149
  • Sofia
наистина е неудобно с това настаняване след 14ч. освен, че почти се губи деня се пътува в топлата част на деня и с децата понякога е доста неудобно. ние тръгваме от София към 8-9ч, за да пристигнем навреме за 14ч. спираме на Нова Загора за почивка и така. а като ходим на север /до Албена, Св. Св. Константин и Елена/ тръгваме по-рано. някои пътуват нощем и пристигат рано сутрин и после какво правят като багажите са по колите?!!? казват, че отиват направо на плажа....не знам. явно има варианти.

Общи условия

Активация на акаунт